mplusm 03.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Jeżeli chodzi o sufit ,jeszcze nie wiem Stryszek jest i nie tylko.Wyszedł piękny pokój z łazienką dla starszej córki.Musieliśmy podnieść dach na 30 stopni-takie były warunki zabudowy. Ale dom naprawdę jest fajny Hej ,wlaśnie zaczynamy realizacje komfortowy i planujemy zagospodarować strych , jak wyglądało to u Was podnosiliście tylko dach na 30 stopni czy daliście jeszcze dwa pustaki w górę pozdrawiamy Monia i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Inwestorko- bardzo fajny domek. Będę śledzić Twoje zmagania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zaniedbuje trochę ten mój dziennik,ale przechodzę jakiś kryzys budowlany!!! Nie przejmuj się głowa do góry każdy mniejszy lub większy kryzysik przechodził Budowa pięknie prze do przodu ....nawet się nie obejrzysz jak zamieszkasz Wszystko tak ładnie wygląda Powodzenia w wyborze kolorków (pewno już je wybrałaś) mnie sprawiły właśnie one najwięcej problemów ....ciekawa jestem jak sobie z nimi poradziłaś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.08.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej ,wlaśnie zaczynamy realizacje komfortowy i planujemy zagospodarować strych , jak wyglądało to u Was podnosiliście tylko dach na 30 stopni czy daliście jeszcze dwa pustaki w górę pozdrawiamy Monia i Marcin Podnieśliśmy całość na 1i1/2 pustaka i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Inwestorka jak mozesz lapac doly przy tak pieknym domku?Ujecie z zewnatrz tego naroznika przeszklonego zapisalam sobie nawet do ulubionych Ja musialam zrezygnowac z budowy Natalki gdyz maz uparl sie na dach 2 spadowy Niby taniej-ale pisze niby bo chodzi mi po glowce genialny pomysl aby wybudowac tak nowoczesny dom i odgapic uklad kuchni jadalni i salonu z komfortowego Nie wiem tylko czy takie narozne przeszklenia i taras beda wygladac pod 2 spadowym dachem oraz ciagle bije sie z myslami czy taki salon w szybach bedzie praktyczny (chodzi mi o ogrzewanie w zimie i ewenualne mozliwosci wlamania)Co do wygladu to jest oczywiste ze jest zajer fajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.08.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 kakusek Komfortowy jest naprawdę fajny.Jesteśmy bardzo zadowoleni z części dziennej.Okna w salonie to cała ozdoba domku.ogrzewanie jest podłogowe i dodatkowo przy witrynach grzejniki kanałowe (w podłodze). Dom dwuspadowy też może być piękny ,powiem więcej ,widziałam kilka takich domków i wyglądają bardzo nowocześnie Mnie się podobają.Odpowiednio dobrane okna i elewacja ,super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Piękny dom !!! Przejrzałam dziś cały dziennik, bo... nie mogłam się oderwać od lektury . Mam pytanie: z jakiej firmy są te oryginalne światełka zewnętrzne ? A także czy są bardzo drogie ? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.08.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Piękny dom !!! Przejrzałam dziś cały dziennik, bo... nie mogłam się oderwać od lektury . Mam pytanie: z jakiej firmy są te oryginalne światełka zewnętrzne ? A także czy są bardzo drogie ? aka[/q Dziękuję Światełka kupiliśmy w CASTORAMIE dokładnie nie pamiętam ale kosztowały coś ok 100zł(chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Takiej odpowiedzi się nie spodziewałam , sądziłam raczej, że gdzieś w internecie je wypatrzyłaś i kosztowały dużo więcej... Wyglądają oryginalnie . Dzięki i pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nieraz warto poszukać gdzieś blisko mnie też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Wiem ze wymiary okien masz wg projektu.Moge prosic info jakie masz okna (firma ,material itd ) i ewentualnie cene?Chodzi mi o te 2 duze przeszklenia w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 25.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jeszcze kamień w łazience!!! http://images40.fotosik.pl/1/e576252b9a4735d5.jpg Napisz proszę co to za kamień, gdzie go kupowaliście i po ile. Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 25.08.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Wiem ze wymiary okien masz wg projektu.Moge prosic info jakie masz okna (firma ,material itd ) i ewentualnie cene?Chodzi mi o te 2 duze przeszklenia w salonie. Witam .Okna to Włoszczowa ,drewno- MERANTI nazwy koloru nie pamiętam Ceny pojedynczych okien też nie znam ,płaciliśmy za wszystkie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.08.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kamień to ŁUPKI KWARCYT 15,2X61 cena 1m2 135 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 26.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jakiej firmy masz panele w sypialni?I jaki kolor?A takze drzwi wewnetrzne jaka to firma i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.08.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jakiej firmy masz panele w sypialni?I jaki kolor?A takze drzwi wewnetrzne jaka to firma i kolor? Panele kupowane w sklepie FACHOWIEC drzwi PORTA NATURA KONCEPT -WENGE http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 27.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kamień to ŁUPKI KWARCYT 15,2X61 cena 1m2 135 zł A powiedz jeszcze gdzie go kupowałaś. Bo Google nie daje tak zadowalającej odpowiedzi jak wygląd Twojej ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 28.08.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Kamień to ŁUPKI KWARCYT 15,2X61 cena 1m2 135 zł A powiedz jeszcze gdzie go kupowałaś. Bo Google nie daje tak zadowalającej odpowiedzi jak wygląd Twojej ściany . Dokładnie tu http://www.marmur.com.pl/marmur/w_polska/02_polska_kontakt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 28.08.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jestem pod cięzkim wrażeniem, normalnie az mi mowe odberało, efekt jest naprawdę super , wszytsko z gustem i ze smakiem, lubie takie klimaty , muszę do ciebie częściej zaglądać bo aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.08.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wg mnie drzwi to chyba najmniejszy problem-przeciez masz duzo wieksze przeszklenia w kuchni nie wspominajac o salonie.Czy od strony salonu nie masz sasiadow?Ja tez planuje takie duze przeszklenie salonu ale wlasnie dosc blisko mam kolejny dom i troche dumam czy na dluzsza mete nie bedzie mi to przeszkadzalo ze bede mieszkac jak w Big Brother Odnosnie drzwi to moze lepiej byloby je przeszklic lustrem weneckim? A mam pytanko-czy mozna bylo wymurowac komin do kominka obok slupa tak aby kominek podlaczyc nie z przodu a z boku tego komina?Ja tak sobie wlasnie kombinuje bo chcialabym aby sciana (patrzac z boku) byla jak najciensza (cos jak u kubaimychy-tylko ze ona wogole komina nie murowala....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts