Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

jestem pod cięzkim wrażeniem, normalnie az mi mowe odberało, efekt jest naprawdę super :lol: , wszytsko z gustem i ze smakiem, lubie takie klimaty :lol: , muszę do ciebie częściej zaglądać bo aż miło popatrzeć :lol:

Miło mi :oops: dziękuję ,choć i tak teraz jeszcze parę rzeczy zrobiłabym inaczej :-?

Ale tak chyba zawsze jest :wink:

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No coaraz ładniej :wink: Kiedy się wprowadzacie? :lol:

Jeśli chodzi o duze przeszklenia to są sliczne. Bardzo mi się podobają. ALe wszystko ma swoje plusy i minusy.

Witam Właśnie dzisiaj zamówiliśmy meble do salonu i jadalni, będą za ok.2miesięcy :( Ale to dobrze ,bo przeprowadzka zaplanowana na grudzień.

Jeszcze nie mamy schodów :x na poddasze.Pan stolarz idzie do nas już 4-ty tydzień :evil: Kuchnia będzie za tydzień i jeszcze kilka takich drobiazgów :-?

Czy kinkiety przed domem swieca wystarczajaco jasno? Pytam, bo tez sie zastanawialam nad podobnymi (okraglymi), ale wyczytalam, ze to ledy,a one chyba nie swieca najmocniej?

Ja uważam ,że dają wystarczająco światła ,mamy co prawda dodatkowe oświetlenie w podbitce na czujnik ruchu, i w sumie trochę mi to przeszkadza bo nie widać efektu lampek Pozdrawiam

INWESTORKA!Gratulacje!Piękny dom i wnetrza!!!!!!Możesz powiedzieć\napisać\ jeszcze raz jakie macie płytki w salonie a jakie w dużej łazience?Pamiętnik czytałam ale chyba coś przeoczyłam.Dodam tylko że my też budujemy w świętokrzyskim.POZDRAWIAM!

W salonie mamy Sugar-kolor GRYS z Paradyża i muszę przyznać ,że jest super efekt gdy odbija się w nich sztuczne światło, są to półpolery tzn.z lekkim połyskiem.

W łazience dużej natomiast MISTRAL-też Paradyż.Pozdrawiam

Inwestorka czy mi sie wydaje czy okno tarasowe to od strony zadaszenia macie jako witryne?(nie otwieralne)

Tez chce zrobic takie dwa spore przeszklenia i zastanawiam sie nad jedna witryna bo chyba za duzo byloby tych wyjsc z domu :wink:

Dobrze Ci się wydaje :wink: :wink: :wink: jednoa witryna jest stała (dużo mniej kosztów) Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Ale masz fajnie-tez bym chciala juz sobie sprzecik do domu kupowac :D Ja tez chce miec side by sie i zastanawaim sie wlasnie nad Lg lub samsungiem.Czy Twoja lodowka ma funkcje no frosch?Nie wiem dokladnie ktory model wybralas ale ja bralabym takiaby w zamrzalce nie bylo samych szuflad lecz szuflady i połki.

Plyta i piekarnik tez fajne-teraz kolej na zabudowe sprzeciku :D