INWESTORKA71 29.08.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 jestem pod cięzkim wrażeniem, normalnie az mi mowe odberało, efekt jest naprawdę super , wszytsko z gustem i ze smakiem, lubie takie klimaty , muszę do ciebie częściej zaglądać bo aż miło popatrzeć Miło mi dziękuję ,choć i tak teraz jeszcze parę rzeczy zrobiłabym inaczej Ale tak chyba zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 29.08.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Kakusek Myślę ,że rozwiązanie u Kubyimychy jest fajne. W takich sprawach lepiej popytać fachowców ,ja nie mam o tym pojęcia ,trzeba to załatwić przed rozpoczęciem budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 29.08.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Okna zasłonie żaluzjami i problem z głowy ,te drzwi mnie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.08.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Inwestorka zawsze jest jakas rada.Pomysl z folia jest dobry.Jest ich troche do wyboru zobacz tutaj http://www.przyciemnianieszyb.pl/index.php?section=folia_wewnetrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 No coaraz ładniej Kiedy się wprowadzacie? Jesli chodiz o duze przeszklenia to są sliczne. Bardzo mi się podobają. ALe wszystko ma swoje plusy i minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 31.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Czy kinkiety przed domem swieca wystarczajaco jasno? Pytam, bo tez sie zastanawialam nad podobnymi (okraglymi), ale wyczytalam, ze to ledy,a one chyba nie swieca najmocniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dom śliczny a okna - fantastyczne! Niestety trzeba mieć duuuuuuużą działkę żeby móc korzystać z ich uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 01.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 INWESTORKA!Gratulacje!Piękny dom i wnetrza!!!!!!Możesz powiedzieć\napisać\ jeszcze raz jakie macie płytki w salonie a jakie w dużej łazience?Pamiętnik czytałam ale chyba coś przeoczyłam.Dodam tylko że my też budujemy w świętokrzyskim.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 01.09.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No coaraz ładniej Kiedy się wprowadzacie? Jeśli chodzi o duze przeszklenia to są sliczne. Bardzo mi się podobają. ALe wszystko ma swoje plusy i minusy. Witam Właśnie dzisiaj zamówiliśmy meble do salonu i jadalni, będą za ok.2miesięcy Ale to dobrze ,bo przeprowadzka zaplanowana na grudzień. Jeszcze nie mamy schodów na poddasze.Pan stolarz idzie do nas już 4-ty tydzień Kuchnia będzie za tydzień i jeszcze kilka takich drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 01.09.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czy kinkiety przed domem swieca wystarczajaco jasno? Pytam, bo tez sie zastanawialam nad podobnymi (okraglymi), ale wyczytalam, ze to ledy,a one chyba nie swieca najmocniej? Ja uważam ,że dają wystarczająco światła ,mamy co prawda dodatkowe oświetlenie w podbitce na czujnik ruchu, i w sumie trochę mi to przeszkadza bo nie widać efektu lampek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 01.09.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 INWESTORKA!Gratulacje!Piękny dom i wnetrza!!!!!!Możesz powiedzieć\napisać\ jeszcze raz jakie macie płytki w salonie a jakie w dużej łazience?Pamiętnik czytałam ale chyba coś przeoczyłam.Dodam tylko że my też budujemy w świętokrzyskim.POZDRAWIAM! W salonie mamy Sugar-kolor GRYS z Paradyża i muszę przyznać ,że jest super efekt gdy odbija się w nich sztuczne światło, są to półpolery tzn.z lekkim połyskiem. W łazience dużej natomiast MISTRAL-też Paradyż.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 01.09.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dom śliczny a okna - fantastyczne! Niestety trzeba mieć duuuuuuużą działkę żeby móc korzystać z ich uroku. Wcale nie trzeba mieć dużej, tylko ładnie zagospodarowaną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 01.09.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Inwestorka zawsze jest jakas rada.Pomysl z folia jest dobry.Jest ich troche do wyboru zobacz tutaj http://www.przyciemnianieszyb.pl/index.php?section=folia_wewnetrzna Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 02.09.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 INWESTORKA Dzieki za odpowiedż.Czekamy na zdjecia wnętrz!!Na pewno bedą cudne!POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Inwestorka czy mi sie wydaje czy okno tarasowe to od strony zadaszenia macie jako witryne?(nie otwieralne) Tez chce zrobic takie dwa spore przeszklenia i zastanawiam sie nad jedna witryna bo chyba za duzo byloby tych wyjsc z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.09.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Inwestorka czy mi sie wydaje czy okno tarasowe to od strony zadaszenia macie jako witryne?(nie otwieralne) Tez chce zrobic takie dwa spore przeszklenia i zastanawiam sie nad jedna witryna bo chyba za duzo byloby tych wyjsc z domu Dobrze Ci się wydaje jednoa witryna jest stała (dużo mniej kosztów) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Jakiej firmy masz panele w sypialni?I jaki kolor?A takze drzwi wewnetrzne jaka to firma i kolor? Panele kupowane w sklepie FACHOWIEC drzwi PORTA NATURA KONCEPT -WENGE http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Lampa do jadalni zdecydowanie na TAK.Mebelki tez fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 06.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bardzo ładna lampa - można wiedzieć skądi za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale masz fajnie-tez bym chciala juz sobie sprzecik do domu kupowac Ja tez chce miec side by sie i zastanawaim sie wlasnie nad Lg lub samsungiem.Czy Twoja lodowka ma funkcje no frosch?Nie wiem dokladnie ktory model wybralas ale ja bralabym takiaby w zamrzalce nie bylo samych szuflad lecz szuflady i połki. Plyta i piekarnik tez fajne-teraz kolej na zabudowe sprzeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts