INWESTORKA71 08.09.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kakusek mam dokładnie tą http://www.ceneo.pl/732168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 08.09.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 W zamrażarce są półeczki i szuflady (tak jak chciałaś) Zabudowa sprzęciku dopiero na początku października Miała być w tym tygodniu ale.... wiadomo ,nie ma lekko "schody"też muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 przeczytałam Twój dziennik od dechy do dechy. Piszesz bardzo lakonicznie i odniosłam wrażenie, że część pracy robi się sama. Dla mnie każda rzecz to niemalże pot i łzy. Gratuluję konsekwencji stylistycznej, odważnych aranżacji, które sprawdzają się w realu. PS. W łazience też będę miała Sublime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.09.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 przeczytałam Twój dziennik od dechy do dechy. Piszesz bardzo lakonicznie i odniosłam wrażenie, że część pracy robi się sama. Dla mnie każda rzecz to niemalże pot i łzy. Gratuluję konsekwencji stylistycznej, odważnych aranżacji, które sprawdzają się w realu. PS. W łazience też będę miała Sublime. Fakt do wylewnych nie należę Ale myślę,że zdjęcia bardziej oddają klimat domu ,niżbym chciała to wszystko opisywać ,a poza tym LENISTWO!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 10.09.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Chciałam dołączyć do gratulacji i pochwał Twojego domku, jest piękny! Bardzo ładne okna, pewnie drewniane ? Mam pytanie o ogrzewanie , na jaki system się zdecydowaliście. Ja się jeszcze nie zdecyowałam na wybór projektu - Natalia czy Doskonały ( ten ma tez takie duże okna jak u Was). Pozdrawiam JK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.09.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Chciałam dołączyć do gratulacji i pochwał Twojego domku, jest piękny! Bardzo ładne okna, pewnie drewniane ? Mam pytanie o ogrzewanie , na jaki system się zdecydowaliście. Ja się jeszcze nie zdecyowałam na wybór projektu - Natalia czy Doskonały ( ten ma tez takie duże okna jak u Was). Pozdrawiam JK. Bardzo dziękuję miło jest czytać pochwały bo naprawdę ,wykańczanie wykańcza a nawet prowadzi do kłótni rodzinnych Okna są faktycznie drewniane choć dla mnie nie miało to wielkiego znaczenia to raczej mąż jest zwolennikiem "natury" .Ogrzewanie natomiast w całym domu jest podłogowe (oprócz pokojów sypialnianych) piec gazowy i w przyszłości piec na EKO-GROSZEK. Pod wielkimi oknami ogrzewanie kanałowe .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.09.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Projekt NATALIA jest bardzo fajny też braliśmy go pod uwagę , zdecydowaliśmy się jednak na dom bez poddasza. Który" Doskonały" rywalizuje z Natalią???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 10.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Doskonały 2 z pracowni Domy z wizją. Zaletą tego domu są duże okna, ciekawie rozwiązane wnetrze, generalnie jest to dom nietuzinkowy, o interesującej architekturze. W Natalii jest bardziej funkcjonalnie rozwiązany układ wnętrz i też jest to uroczy domek. Jednak im częściej się przyglądam Doskonałemu, to coraz bardziej mi się podoba. Mamy dużą działkę - 33 ary i fajnie będzie oglądać lasek przez tak duże okna. Co do okien to jednak drewniane sa moim zdaniem ładniejsze, ale w Doskonałym to by chyba kosztowało majątek ! Pozdrawiam . JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idylliści 11.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 i ja zostawię ślad: okna kuchenne zrobiły ogromne wrażenie, jedynie co na "-" to chyba problemy z myciem ale co tam: okna tarasowe to dopiero szał baaaardzo mi się podobają, aż idę obejrzeć stronkę mg z Twoim domkiem pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Doskonały 2 z pracowni Domy z wizją. Zaletą tego domu są duże okna, ciekawie rozwiązane wnetrze, generalnie jest to dom nietuzinkowy, o interesującej architekturze. W Natalii jest bardziej funkcjonalnie rozwiązany układ wnętrz i też jest to uroczy domek. Jednak im częściej się przyglądam Doskonałemu, to coraz bardziej mi się podoba. Mamy dużą działkę - 33 ary i fajnie będzie oglądać lasek przez tak duże okna. Co do okien to jednak drewniane sa moim zdaniem ładniejsze, ale w Doskonałym to by chyba kosztowało majątek ! Pozdrawiam . JK Doskonały jest suuupeer!!! Zobaczyłam go dopiero po dwóch dniach kiedy kupiłam projekt Komfortowego (choć teraz wcale nie żałuję ) wtedy jednak chyba bym miała problem z wyborem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.09.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 i ja zostawię ślad: okna kuchenne zrobiły ogromne wrażenie, jedynie co na "-" to chyba problemy z myciem ale co tam: okna tarasowe to dopiero szał baaaardzo mi się podobają, aż idę obejrzeć stronkę mg z Twoim domkiem pozdr. Dzięuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 12.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cieszę się, że Ci się podoba! W przyszłym tygodniu zamówię ten projekt, chyba że w tzw. międzyczasie doznam kolejnego olśnienia. Jednak po zamówieniu szlaban na strony internetowe z projektami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olivka28 13.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 bardzo ładny dom, fajne aranżacje wnętrz. Jestem ciekawa czy stół jest firmy paged? i jaki to model - b. ladny!. czy zamawiany w bfm? jak długo sie czeka? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Czekam z niecierpliwoscia na nowe fotki.Szczegolnie interesuja mnie drzwi do spizarki.Ja obok spizarki chcialabym (jak kubaimycha) zrobic wneke w ktora wstawilabym slupek z piekarnikiem ale nie wiem jak to bedzie sie komponowalo obok drzwi spizarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.09.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 bardzo ładny dom, fajne aranżacje wnętrz. Jestem ciekawa czy stół jest firmy paged? i jaki to model - b. ladny!. czy zamawiany w bfm? jak długo sie czeka? pozdr. Witam. Stół i reszta to "MEBLE BYDGOSKIE" Rozważaliśmy Paget i Bydgoszcz ,po 4 godzinach w sklepie zaczynało być mi obojętne czy meble są białe, czerwone,z szybkami czy bez musiałam się szybko zdecydować i wybór padł na te właśnie.Mam nadzieję ,że nie najgorszy ,choć już myślę o tym jak biegam z ściereczką i myję czarne szkło na szafce TV Ale co tam trzeba przecież coś robić Zamówiliśmy też wypoczynek i krzesła czekamy na nie 2 miesiące Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.09.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czekam z niecierpliwoscia na nowe fotki.Szczegolnie interesuja mnie drzwi do spizarki.Ja obok spizarki chcialabym (jak kubaimycha) zrobic wneke w ktora wstawilabym slupek z piekarnikiem ale nie wiem jak to bedzie sie komponowalo obok drzwi spizarki Myślę ,że to jest jedyne miejsce na taki słupek (u mnie jest tak samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Hmmmm no niezupelnie tak samo bo ja mysle o tej scianie gdzie jest spizarka.Chcialam zrobic taka wneke z plyt g-k kosztem jadalni i tam wlasnie obok drzwi do spizarki wcisnac pojedynczy slupek z piekarnikiem. U Ciebie na wizualizacji widzalam ze masz po bokach slupka z piekarnikiem dwa carga i to wszystko na scianie z oknem czyli prostopadlej do sciany z drzwiami spizarki.Takie rozwiazanie tez mi sie podoba ale chce zostawic jak najwieksza ilosc wolnego blatu roboczego bo nie jestem do konca zdecydowana co do wyspy i wole w razie czego miec miejsce na wcisniecie tam kuchenki Mam nadzieje ze jak zoabacze Twoja gotowa kuchnie z mebelkami to podejme decyzje co do wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.09.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No jasne już wiem o co chodzi Też tak chciałam zrobić ale jakoś mi nie wyszło Baliśmy się ,że zmniejszy nam się komunikacja obok kuchni do jadalni ,i tak by było ,ale może dlatego ,że mamy szerszy kominek. U Renaty i Kuby jest on sporo węższy,i dlatego mają więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.09.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jeżeli chodzi o kuchnie. Widziałaś aranżacje kuchni w MG Projekt? Mnie się podoba http://images50.fotosik.pl/11/0d510664ec982bc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzieki za pokazanie wizualizacji-jakos to wczesniej przeoczylam Fajny pomysl z tym kredensikime w jadalni-jak znalazl na wszelkie "zastawy i szkliwo" zadziej uzywane Ogolnie mi sie podoba -nawet wyspa ustawiona w poprzek bo mozna wygospodarowac mini stiliczek do szybkich posilkow.Nie wiem tylko czy jest to praktyczne bo glupio chyba jesc zupe przy kipiacych ziemniakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts