Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lazienka szara w moich klimatach :)

Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji.

A ja a ja?? :)

markoto pamiętam,pamiętam o tobie.Tylko "boję się" już DorciIQ coby znów mnie nie skarciła ,że nic nie wiem :-? :( :wink: Czekam aż hydraulik przyniesie nam (chyba dziś) fakturę ,żeby dać pewną odpowiedź. :lol:

Śliczne łazienki, bardzo podobają mi się szafeczki - kupione gdzieś, czy robione przez stolarza?

No i ten widok przez te wielkie okna mioooodzio :D

DorciaIQ

Szafki robione na zamówienie przez naszego znajomego stolarza :D Bardzo fajnie wyszły,super wykonanie ,no ogólnie jestem zadowolona :D Pozdrawiam

Lazienka szara w moich klimatach :)

Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji.

A ja a ja?? :)

markoto pamiętam,pamiętam o tobie.Tylko "boję się" już DorciIQ coby znów mnie nie skarciła ,że nic nie wiem :-? :( :wink: Czekam aż hydraulik przyniesie nam (chyba dziś) fakturę ,żeby dać pewną odpowiedź. :lol:

To ja tez czekam na ten grzejnik, bo tez mi sie bardzo podoba. Zreszta jak wszystko. :wink:

Dołączam do grona zachwyconych Twoim domkiem. Gratulacje!

Napisz proszę coś więcej o ogrzewaniu - też planuję parterówkę z grzaniem podłogowym i zastanawiam się nad grzejnikami kanałowymi. W sypialniach, jak rozumiem mascie zwykłe grzejniki? Jak to wszystko połączyliście? Jak wyglądały prace przy kanałówkach? Gdzie je zamawiałaś? Itp itd... :)[/qu

Podłogówkę należy zaplanować oczywiście przed wylewkami ,tak jak i grzejniki kanałowe. Zaplanować miejsce na otwory ,które powinny być o 10 cm dłuższe i szersze od planowanych grzejników,żeby glazurnik lub (jeżeli ma być deska)stolarz mógł sobie sam obrać poziom do podłogi.

My mieliśmy zrobione idealnie na wymiar i były problemy ,bo trzeba było podkuwać bo okazało się, że grzejnik był za wysoko do płytki.