INWESTORKA71 07.10.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A swoją drogą- SKLEROZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 07.10.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Lazienka szara w moich klimatach Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Sliczne łazienki. Eleganckie. Podoba mi się połączenie z kamieniem i ta ich nietypowość. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja rowniez przylacze sie do zachwytow. Sliczny domek. A przy okazji zapytam o lampki na zewnatrz - jaka to firma/model i gdzie kupowaliscie. Bardzo by pasowaly do mojego domku. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja rowniez przylacze sie do zachwytow. Sliczny domek. A przy okazji zapytam o lampki na zewnatrz - jaka to firma/model i gdzie kupowaliscie. Bardzo by pasowaly do mojego domku. Pozdrawiam Magda Lampki zwykłe, kupione w CASTORAMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Sliczne łazienki. Eleganckie. Podoba mi się połączenie z kamieniem i ta ich nietypowość. Gratuluję Dzięki.! Fajnie ,że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Lazienka szara w moich klimatach Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji. A ja a ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Śliczne łazienki, bardzo podobają mi się szafeczki - kupione gdzieś, czy robione przez stolarza? No i ten widok przez te wielkie okna mioooodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Lazienka szara w moich klimatach Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji. A ja a ja?? markoto pamiętam,pamiętam o tobie.Tylko "boję się" już DorciIQ coby znów mnie nie skarciła ,że nic nie wiem Czekam aż hydraulik przyniesie nam (chyba dziś) fakturę ,żeby dać pewną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Śliczne łazienki, bardzo podobają mi się szafeczki - kupione gdzieś, czy robione przez stolarza? No i ten widok przez te wielkie okna mioooodzio DorciaIQ Szafki robione na zamówienie przez naszego znajomego stolarza Bardzo fajnie wyszły,super wykonanie ,no ogólnie jestem zadowolona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Lazienka szara w moich klimatach Mam pytanie o grzejnik bo nie znalalam nigdzie informacji. A ja a ja?? markoto pamiętam,pamiętam o tobie.Tylko "boję się" już DorciIQ coby znów mnie nie skarciła ,że nic nie wiem Czekam aż hydraulik przyniesie nam (chyba dziś) fakturę ,żeby dać pewną odpowiedź. To ja tez czekam na ten grzejnik, bo tez mi sie bardzo podoba. Zreszta jak wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.10.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dołączam do grona zachwyconych Twoim domkiem. Gratulacje! Napisz proszę coś więcej o ogrzewaniu - też planuję parterówkę z grzaniem podłogowym i zastanawiam się nad grzejnikami kanałowymi. W sypialniach, jak rozumiem mascie zwykłe grzejniki? Jak to wszystko połączyliście? Jak wyglądały prace przy kanałówkach? Gdzie je zamawiałaś? Itp itd... [/qu Podłogówkę należy zaplanować oczywiście przed wylewkami ,tak jak i grzejniki kanałowe. Zaplanować miejsce na otwory ,które powinny być o 10 cm dłuższe i szersze od planowanych grzejników,żeby glazurnik lub (jeżeli ma być deska)stolarz mógł sobie sam obrać poziom do podłogi. My mieliśmy zrobione idealnie na wymiar i były problemy ,bo trzeba było podkuwać bo okazało się, że grzejnik był za wysoko do płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A moze jest napisana jakas nazwa na grzejniku?? Model juz sobei znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 A moze jest napisana jakas nazwa na grzejniku?? Model juz sobei znajde Są to grzejniki RADSON w łazience PAGOT ,- kanałowe-REGULUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.10.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 PAGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Wychodzi mi ze to inna nazwa http://www.radson.com/re/products/283.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.10.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Wychodzi mi ze to inna nazwa http://www.radson.com/re/products/283.htm Dzwoniłam dzisiaj do hydraulika i podał mi taką nazwę .Sprawdzałam na stronie i jest tam grzejnik o tej nazwie ,ale nie było zdjęcia W takim razie nie wiem o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts