Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

Cześć

przysłała mnie na przeszpiegi maylandzia (patrzac po postach to pewnie po to żeby mnie zniechęcić do narożnika pod oknami a tu psińco - bardzo mi się podoba :lol:)

Bardzo mi się u Ciebie podoba. Układ pomieszczeń baaardzo zbliżony. Zwłaszcza salon jadalnia-kuchnia. Też się zastanawiamy nad kominkiem dwu-trzystronnym. Ale na razie jeszcze przeważa jednostronny.

Dorciu

a Ty samolubie nic mi nie powiedziałaś że taki super domek jest na FM :evil: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przysłała mnie na przeszpiegi maylandzia (patrzac po postach to pewnie po to żeby mnie zniechęcić do narożnika pod oknami a tu psińco - bardzo mi się podoba :lol:)

A własnie, że nie 8) Chciałam, zebyś zobaczyła mozliwy podział norożnika :p :lol: :lol: Poza tym, nie widziałam Cię tu wczesniej a czułam, że Ci sie spodoba 8) :lol:

no,no widzę,że pan R stanął z ekipą na wysokości zadania :D Ten szary lakier z bielonym dębem wyszedł ślicznie.Pomysł z bufetem i hokerami też fajny.Generalnie piękne są wszystkie "kanciastości" Waszego domku...tylko kanapa się jakoś "zafalowała" :wink:

pozdrawiam i zazdroszczę zapachu "nowizny",nawet u mnie lekko go czuć-niestety na przemian z sąsiedzkimi dymamami, co już jest mniej przyjemne :roll:

Z tym rozdzielaniem naroznika super sprawa wiec "zwracam" honor.Bedziesz miala pole manweru do jezdzenia z mebelkami :D

Z czego zrobiona jest opaska wokol wysokiej zabudowy oraz z czego masz blaty i co jest na scianie?Mi tez podobaja sie szarosci :-)

Mam jeszcze prosbe abys zerknela na rzuty domu trzypokoleniowego.Tam kosztem jadalni poglebiona jest nieco kuchnia oraz salon ma ksztal zblizony do kwadratu.Czy uwazasz ze takie rozwiazanie jest bardziej fukcjonalne jezeli chodzi o komunikacje pomiedzy pomieszczeniami?Pytam bo rpubuje sobie narysowac dom i nie wiem na ktorym projekcie najlepiej sie oprzec ( komfortowy 1 ,2 czy moze wlasnie trzypokoleniowy)Chodzi mi o strefe dzienna :oops:

A gdzie jest ta piękna lampa z kryształków czerwonych. jak wygląda na fotce.

Gratulacje z przeprowadzki- kuchnia przepiękna, salon przecudny a wypoczynek na pewno super do wylegiwania się.

proszę jeszcze o podanie nr farby -szara? w kuchni na niektórych elementach ścian- w świetle sztucznym wygląda jak szary z fioletem w dziennym inaczej. czy możesz podać co to za farba?

Jeszcze raz gratulacje. :D

Inwestorka wieeeeeeelkie gratulejszyns z powodu przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuchnia jest po prostu super, a narożnik też mi się podoba - w końcu to nie okna, tylko przeszklona ściana, nie? I widok jest i tak nieprzysłonięty :)

Dobrze Wam się śpi? Na pewno... :D

Dorciu

a Ty samolubie nic mi nie powiedziałaś że taki super domek jest na FM :evil: :lol: :lol:

:lol:

Bo ja myślałam że Ty już wszystko wiesz i wszystko widziałaś... :oops: :wink:

Łoooooł!!!!

Witam Super Inwestorkę! :D :D :D

Ogromne gratulacje z okazji PIERWSZYCH NOCY I DNI !!! :) :) :)

Zajebuttne te okna i widoczek pełen oczek :wink: wodnych oczywiście :D

Fanfary dla ściany szarej TV - śni mi się taka po nocach!!!! :D :D

A łazienka szaro kamienna, mniam! ślinka cieknie na jej widok! :o :D

No i KUCHNIA! Ściana z piekarnikiem - Mistrzostwo świata!!! /super, że nie zostaliście przy pierwotnym fornirze/ :D

Jeszcze raz gratulejszyns!!!

I Pięknych Lat w Pięknym Nowym Swoim... :D :D :D

Pozdrawiam,

asia

A gdzie jest ta piękna lampa z kryształków czerwonych. jak wygląda na fotce.

Gratulacje z przeprowadzki- kuchnia przepiękna, salon przecudny a wypoczynek na pewno super do wylegiwania się.

proszę jeszcze o podanie nr farby -szara? w kuchni na niektórych elementach ścian- w świetle sztucznym wygląda jak szary z fioletem w dziennym inaczej. czy możesz podać co to za farba?

Jeszcze raz gratulacje. :D

Dzięki

Szara farba to zwykły czarny pigment z białą :D Odpowiednie prporcje i to wszystko :wink: :oops: