efilo 08.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześć przysłała mnie na przeszpiegi maylandzia (patrzac po postach to pewnie po to żeby mnie zniechęcić do narożnika pod oknami a tu psińco - bardzo mi się podoba ) Bardzo mi się u Ciebie podoba. Układ pomieszczeń baaardzo zbliżony. Zwłaszcza salon jadalnia-kuchnia. Też się zastanawiamy nad kominkiem dwu-trzystronnym. Ale na razie jeszcze przeważa jednostronny. Dorciu a Ty samolubie nic mi nie powiedziałaś że taki super domek jest na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 przysłała mnie na przeszpiegi maylandzia (patrzac po postach to pewnie po to żeby mnie zniechęcić do narożnika pod oknami a tu psińco - bardzo mi się podoba ) A własnie, że nie Chciałam, zebyś zobaczyła mozliwy podział norożnika Poza tym, nie widziałam Cię tu wczesniej a czułam, że Ci sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 No to super. Miałaś rację całkowitą w takim razie. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 09.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no,no widzę,że pan R stanął z ekipą na wysokości zadania Ten szary lakier z bielonym dębem wyszedł ślicznie.Pomysł z bufetem i hokerami też fajny.Generalnie piękne są wszystkie "kanciastości" Waszego domku...tylko kanapa się jakoś "zafalowała" pozdrawiam i zazdroszczę zapachu "nowizny",nawet u mnie lekko go czuć-niestety na przemian z sąsiedzkimi dymamami, co już jest mniej przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Z tym rozdzielaniem naroznika super sprawa wiec "zwracam" honor.Bedziesz miala pole manweru do jezdzenia z mebelkami Z czego zrobiona jest opaska wokol wysokiej zabudowy oraz z czego masz blaty i co jest na scianie?Mi tez podobaja sie szarosci Mam jeszcze prosbe abys zerknela na rzuty domu trzypokoleniowego.Tam kosztem jadalni poglebiona jest nieco kuchnia oraz salon ma ksztal zblizony do kwadratu.Czy uwazasz ze takie rozwiazanie jest bardziej fukcjonalne jezeli chodzi o komunikacje pomiedzy pomieszczeniami?Pytam bo rpubuje sobie narysowac dom i nie wiem na ktorym projekcie najlepiej sie oprzec ( komfortowy 1 ,2 czy moze wlasnie trzypokoleniowy)Chodzi mi o strefe dzienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja z prośba o lampę z czerwonych kryształów- co to za lampa, gdzie ja można kupić- cena? oraz jaka ma wielkość czy wystarcza do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.11.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ojej jak tu fajnie gwarno .Dziękuję Wam wszystkim za odzew. OD SOBOTY MIESZKAMY!!!!!!!!!!!!!! Trochę na warjackich papierach ale przenieśliśmy się ,i czuję się jakbym bawiła się w DOM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.11.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zaraz wklejam kilka zdjęć do dziennika .Kurcze ale mam zaległości internetowe(w nowym domku nie mam jeszcze internetu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 11.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ale cudnieeee Też tak chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 11.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 w takim razie życzę Wam rodzinko INWESTOROWICZÓW szczęścia w nowym domku i niech się darzy...! pozdrawiam słonecznie i...patriotycznie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dopiero dzisiaj do Ciebie trafilam i musze powiedziec: PIEKNIE jest u Ciebie!Zupelnie inny styl niz u mnie ale bardzo mi sie podoba, wszystko dobrane w kazdym szczegole, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.11.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 w takim razie życzę Wam rodzinko INWESTOROWICZÓW szczęścia w nowym domku i niech się darzy...! pozdrawiam słonecznie i...patriotycznie oczywiście Dziekujemy bardzo ale zaproszenie na kawkę aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.11.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ale cudnieeee Też tak chcę!!! Dzięki ,dzięki ale nie przyszło to łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.11.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dopiero dzisiaj do Ciebie trafilam i musze powiedziec: PIEKNIE jest u Ciebie! Zupelnie inny styl niz u mnie ale bardzo mi sie podoba, wszystko dobrane w kazdym szczegole, pozdrawiam! Bardzo bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.11.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A gdzie jest ta piękna lampa z kryształków czerwonych. jak wygląda na fotce. Gratulacje z przeprowadzki- kuchnia przepiękna, salon przecudny a wypoczynek na pewno super do wylegiwania się. proszę jeszcze o podanie nr farby -szara? w kuchni na niektórych elementach ścian- w świetle sztucznym wygląda jak szary z fioletem w dziennym inaczej. czy możesz podać co to za farba? Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Inwestorka wieeeeeeelkie gratulejszyns z powodu przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!! Kuchnia jest po prostu super, a narożnik też mi się podoba - w końcu to nie okna, tylko przeszklona ściana, nie? I widok jest i tak nieprzysłonięty Dobrze Wam się śpi? Na pewno... Dorciu a Ty samolubie nic mi nie powiedziałaś że taki super domek jest na FM Bo ja myślałam że Ty już wszystko wiesz i wszystko widziałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No to gratulacje! Co do naroznika to ja z kolei zazdroszcze widokow z niego... Lubie siedziec bokiem, wiec akurat mialabym idealny widok przez okno, gdybym u Ciebie mieszkala. Mnie sie podoba, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 12.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Pięknie, pieknie , o pięknie co mówić wicej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Łoooooł!!!! Witam Super Inwestorkę! :D Ogromne gratulacje z okazji PIERWSZYCH NOCY I DNI !!! Zajebuttne te okna i widoczek pełen oczek wodnych oczywiście Fanfary dla ściany szarej TV - śni mi się taka po nocach!!!! :D A łazienka szaro kamienna, mniam! ślinka cieknie na jej widok! No i KUCHNIA! Ściana z piekarnikiem - Mistrzostwo świata!!! /super, że nie zostaliście przy pierwotnym fornirze/ Jeszcze raz gratulejszyns!!! I Pięknych Lat w Pięknym Nowym Swoim... Pozdrawiam, asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 13.11.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A gdzie jest ta piękna lampa z kryształków czerwonych. jak wygląda na fotce. Gratulacje z przeprowadzki- kuchnia przepiękna, salon przecudny a wypoczynek na pewno super do wylegiwania się. proszę jeszcze o podanie nr farby -szara? w kuchni na niektórych elementach ścian- w świetle sztucznym wygląda jak szary z fioletem w dziennym inaczej. czy możesz podać co to za farba? Jeszcze raz gratulacje. Dzięki Szara farba to zwykły czarny pigment z białą Odpowiednie prporcje i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts