INWESTORKA71 27.11.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mam pytanko o ten stolik nazwijmy go kawowy pamiętasz może skąd to jest? bardzo nam się z lubym spodobal pomysł schodka Oto stolik http://www.bydgoskiemeble.pl/katalog_mebli.php?category=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam, Strasznie się ciesze że do Ciebie trafiłam. Masz pięknie urządzony dom, no a te przeszklenia....mmmmmmmmmiodzio. Cieszę się tymbardziej że jesteśmy z tych samych okolic więc -jeśli pozwolisz-skorzytsam z Twojego doświadczenia. Bardzo spodobały mi się płytki, które ty położyłaś w kotłowni i garażu, tzn te: http://images32.fotosik.pl/403/20b52f8cb3bfd7a9.jpg czy mogłabyś mi powiedzieć jaka jest ich nazwa? (wiem tylko że sa z Paradyża-przekopałam ich stronkę ale nie znalazłam ), gdzie je kupiłaś i nieśmiało jeszcze zapytam o cenę.... aaaaaaaaaaaaa no i wydaje mi się że na nich nie widać tak brudu, mam rację? Jak sie ogólnie sprawują (mycie),. jesteś z nich zadowolona? przepraszam że zawalam Cię tymi pytaniami ale zapowiedziałaś koniec swojej relacji i nie wiem kiedy zajrzysz tu następnym razem...[/qu Paolka płytki nie są z Paradyż tylko z włoskiej firmy DOMO Początkowo miały być dokładnie te które opisujesz ale włoskie okazały się tańsze bo w 2gatunku.Nie miały żadnych nadzwyczajnych błędów ,trochę podobno miały różne odcienie Te z Paradyża są bardzo ładne tylko wymiar chyba 35x35 (nie pamiętam dokładnie) a te są 50x50. Fakt ,że są bardzo praktyczne ,ja jednak chciałam z lekkim połyskiem i dlatego wybrałam Sugar z Paradyża w świetle wyglądają super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 27.11.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Staram się o założenie internetu więc myślę ,że wkrótce będę zaglądać częściej .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blue_ butterfly 27.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Inwestorko, zastanawiam sie czy w projekcie nie bylo bledow. Na forum sporo czytalam ze projekty z mg projekt maja dosc powazne bledy (np. Rubin). Jak bylo z komfortowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blue_ butterfly 27.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 I jeszcze jedno pytanko czy w pustce nad salonem zmieszcza sie 4 okna dachowe? Bardzo bym chciala dodac przynajmniej jedno, a najlepiej 3 dodatkowe okna, bo mam wrazenie ze bardziej przeszklona pustka bedzie lepiej wspolgrac ze wszystkimi przeszkleniami w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 28.11.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Inwestorko, zastanawiam sie czy w projekcie nie bylo bledow. Na forum sporo czytalam ze projekty z mg projekt maja dosc powazne bledy (np. Rubin). Jak bylo z komfortowym? To zależy co dla kogo jest problemem i jak do sprawy podchodzi Z tego co wiem to najwięcej błędów było z dachem (choć nie takich by wyrywać włosy z głowy) Więźbę w stylu "amerykańskim" przerobiliśmy na nasze warunki ,przeliczyliśmy krokwie (zresztą i tak była zmiana kąta nachylenia dachu) i tyle.Cieśla sam sobie z tym poradził.Były jakieś drobne rzeczy które zmieniali budowlańcy w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja też mam dom z mgproekt. Też były problemy. największe właśnie z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] czesc mam pytanie jaki to jest projekt i jaki ma kat nachylenia dachu???????? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81012.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Twoj dom jest przepiekny, piekna dzialeczka i widoki. Mam nadzieje, ze kiedys zdolam zbudowac cos choc troche tak udanego jak twoj dom! Przy okazji, czy mialbys do polecenia jakas ekipe (mysle o postawieniu stanu surowego?). Dzieki, gratuluje! Za niedlugo czas na postawienie choinki! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81351.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 02.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Inwestorko kuchnia wyszla bosko. Mam pytanie o zlewozmywak.Jakiej jest firmy,bo sie w nim zakochalam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Inwestorko kuchnia wyszla bosko. Mam pytanie o zlewozmywak.Jakiej jest firmy,bo sie w nim zakochalam ? na 99% to Teka Aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Inwestorko kuchnia wyszla bosko. Mam pytanie o zlewozmywak.Jakiej jest firmy,bo sie w nim zakochalam ? na 99% to Teka Aura dzieki Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Inwestorko kuchnia wyszla bosko. Mam pytanie o zlewozmywak.Jakiej jest firmy,bo sie w nim zakochalam ? na 99% to Teka Aura dzieki Efilo a wiem bo sama taki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Inwestorko kuchnia wyszla bosko. Mam pytanie o zlewozmywak.Jakiej jest firmy,bo sie w nim zakochalam ? na 99% to Teka Aura dzieki Efilo a wiem bo sama taki chce i wcale sie nie dziwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Basia mozesz napisac jak podl;aczony jest okap kuchenny do wentylacji?Czy podlaczalas to jakos do kratki wentyalcyjnej w przewodzie kominowym kominka czy masz tylko wypuszczonego "grzebka" na dach?Moj kierownik nie wie jak to podlaczyc do komina aby nie widac tego bylo na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertox42 11.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Droga Inwestorko,moja żona od kilku tygodni podziwia Twój dom i męczy mnie o taki sam. Bardzo by chciała nawiązać kontakt z kimś kto się wybudował lub buduje bliżej Wrocławia. Czy znasz może kogoś takiego. Chcielibyśmy zobaczyć taki dom na żywo oraz porozmawiać o projekcie i ewentualnych zmianach.Czy mogłabyś odezwać się do nas na adres: [email protected]Pozdrawiamy Katarzyna i Robert Krupińscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexandra715 12.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Inwestorko masz przepiekny dom!!!! Zachwycać się można bez końca Mam do Ciebie wielką prośbę....czy mogłabyś mi napisać gdzie zamawiałaś swoje plistki do okien w kuchni? są świetne po prostu.....i jesli możesz to czy były drogie? Ja potrzebuje zasłonić półokragłe okno w łazience i myślę ze te plsiki świetnie by spełniły rolę....tylko boję sie ze cena mnie wystraszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam serdecznie! Dom robi wielkie wrażenie, szczególnie salon z tymi ogromnymi oknami - cudo. Wystrój macie nowoczesny, ale jakis taki ciepły za razem. Ogromna kanapa zaprasza wręcz żeby na niej usiąśc i podelektować się tą kawką przysłowiową. Gratuluję stworzenia pięknych wnętrz (wiem ilu rozmyślań i decyzji to wymaga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Świetny domek, zauroczyły mnie płytki w małej łazience, możesz podać producenta, nazwę i cenę oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Moje łazienki prawie gotowe!! SZafki wyszły naprawdę fajnie Nie obyło się oczywiście bez problemów ale idziemy do przodu nie dam się Zrobiłam kilka fotek Mała łazieneczka http://images29.fotosik.pl/282/b8bf33694fa5c785.jpg Hej mozesz prosze zdradzic to to za umywaleczke masz w malej lazience + czy taka szafke tez mozna gdzies kupic? a tak btw calkiem fajny domek macie pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik82213.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts