Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Strasznie się ciesze że do Ciebie trafiłam. Masz pięknie urządzony dom, no a te przeszklenia....mmmmmmmmmiodzio. Cieszę się tymbardziej że jesteśmy z tych samych okolic więc -jeśli pozwolisz-skorzytsam z Twojego doświadczenia. Bardzo spodobały mi się płytki, które ty położyłaś w kotłowni i garażu, tzn te:

http://images32.fotosik.pl/403/20b52f8cb3bfd7a9.jpg

czy mogłabyś mi powiedzieć jaka jest ich nazwa? (wiem tylko że sa z Paradyża-przekopałam ich stronkę ale nie znalazłam :( ), gdzie je kupiłaś i nieśmiało jeszcze zapytam o cenę....

aaaaaaaaaaaaa no i wydaje mi się że na nich nie widać tak brudu, mam rację? Jak sie ogólnie sprawują (mycie),. jesteś z nich zadowolona?

przepraszam że zawalam Cię tymi pytaniami ale zapowiedziałaś koniec swojej relacji i nie wiem kiedy zajrzysz tu następnym razem...[/qu

Paolka

płytki nie są z Paradyż tylko z włoskiej firmy DOMO :lol:

Początkowo miały być dokładnie te które opisujesz ale włoskie okazały się tańsze bo w 2gatunku.Nie miały żadnych nadzwyczajnych błędów ,trochę podobno miały różne odcienie :wink:

Te z Paradyża są bardzo ładne tylko wymiar chyba 35x35 (nie pamiętam dokładnie) a te są 50x50. Fakt ,że są bardzo praktyczne ,ja jednak chciałam z lekkim połyskiem i dlatego wybrałam Sugar z Paradyża w świetle wyglądają super Pozdrawiam

I jeszcze jedno pytanko ;) czy w pustce nad salonem zmieszcza sie 4 okna dachowe? Bardzo bym chciala dodac przynajmniej jedno, a najlepiej 3 dodatkowe okna, bo mam wrazenie ze bardziej przeszklona pustka bedzie lepiej wspolgrac ze wszystkimi przeszkleniami w salonie.

Inwestorko, zastanawiam sie czy w projekcie nie bylo bledow. Na forum sporo czytalam ze projekty z mg projekt maja dosc powazne bledy (np. Rubin). Jak bylo z komfortowym?

To zależy co dla kogo jest problemem i jak do sprawy podchodzi

Z tego co wiem to najwięcej błędów było z dachem (choć nie takich by wyrywać włosy z głowy) :wink: Więźbę w stylu "amerykańskim" przerobiliśmy na nasze warunki ,przeliczyliśmy krokwie (zresztą i tak była zmiana kąta nachylenia dachu)

i tyle.Cieśla sam sobie z tym poradził.Były jakieś drobne rzeczy które zmieniali budowlańcy w trakcie budowy

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Twoj dom jest przepiekny, piekna dzialeczka i widoki.

Mam nadzieje, ze kiedys zdolam zbudowac cos choc troche tak udanego jak twoj dom!

Przy okazji, czy mialbys do polecenia jakas ekipe (mysle o postawieniu stanu surowego?).

Dzieki, gratuluje!

Za niedlugo czas na postawienie choinki!

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81351.htm

Droga Inwestorko,

moja żona od kilku tygodni podziwia Twój dom i męczy mnie o taki sam. Bardzo by chciała nawiązać kontakt z kimś kto się wybudował lub buduje bliżej Wrocławia. Czy znasz może kogoś takiego. Chcielibyśmy zobaczyć taki dom na żywo oraz porozmawiać o projekcie i ewentualnych zmianach.

Czy mogłabyś odezwać się do nas na adres: [email protected]

Pozdrawiamy

Katarzyna i Robert Krupińscy

Inwestorko masz przepiekny dom!!!! Zachwycać się można bez końca :D Mam do Ciebie wielką prośbę....czy mogłabyś mi napisać gdzie zamawiałaś swoje plistki do okien w kuchni? są świetne po prostu.....i jesli możesz to czy były drogie? Ja potrzebuje zasłonić półokragłe okno w łazience i myślę ze te plsiki świetnie by spełniły rolę....tylko boję sie ze cena mnie wystraszy....

Witam serdecznie! :)

Dom robi wielkie wrażenie, szczególnie salon z tymi ogromnymi oknami - cudo. Wystrój macie nowoczesny, ale jakis taki ciepły za razem. Ogromna kanapa zaprasza wręcz żeby na niej usiąśc i podelektować się tą kawką przysłowiową. Gratuluję stworzenia pięknych wnętrz (wiem ilu rozmyślań i decyzji to wymaga).

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Moje łazienki prawie gotowe!! :lol: SZafki wyszły naprawdę fajnie

Nie obyło się oczywiście bez problemów ale idziemy do przodu :D :D nie dam się 8)

Zrobiłam kilka fotek

Mała łazieneczka

http://images29.fotosik.pl/282/b8bf33694fa5c785.jpg

Hej

mozesz prosze zdradzic to to za umywaleczke masz w malej lazience + czy taka szafke tez mozna gdzies kupic?

a tak btw calkiem fajny domek macie :)

pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik82213.htm