INWESTORKA71 15.01.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To napewno były wymarzone święta, dom wygląda pięknie . Jeśli mogę zapytać to chciałabym się dowiedzieć czegoś nt. stolika kawowego (gdzie kupiliście, ew.cena), zaglądam do Ciebie często, a dzisiaj wpadł mi w oko. Pozdrawiam i życzę samych pięknych dni w Nowym Roku. aka Dokładnie to ten stolik http://www.bydgoskiemeble.pl/katalog_mebli.php?num=&element=1314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 15.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam serdecznie i gratuluję tak świetnego gustu w urządzeniu wnętrz po prostu pięknie ale mam prośbę czy może Pani mi podać jakieś bliższe informacje na temat kominka ( jaka firma i ile takie cudo kosztuje) , oraz drzwi wewnętrznych. Dziękuję bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 15.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witaj Jak już ktoś tu pisał, super że macie takie duże okna! No i widok na piękny ogród, strumień i kaskadę, bomba! Jak zrobić taką kaskadę, skąd kamienie..? Gratuluję pięknego domu w urokliwym zakątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco01 16.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 witam, tez musze przyznac ze okna sa super,na wiosne ruszam z budowa takiego samego domku pod warszawa, i zastanawiam sie czy przy takich oknach i podniesionym suficie nie jest w salonie poprostu zimno?kolejne pytanie to drzwi wejsciowe, nie odczuwacie braku wiatrolapu? jakiegos przedsionka lub dodatkowej pary drzwi? no a na koniec pytanie co byscie zrobili inaczej gdybyscie zaczynali budowe jeszcze raz.jestem na etapie zalatwiania pozwolen, tak ze bede wdzieczny za kazda wskazowke, bo zmiany w projekcie jeszcze moge zrobic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dzięki aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco01 17.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 witam, w zwiazku z procedurami i pozwoleniami chwilowo nie mam co robic i jeszcze raz przeczytalem dziennik. moglabys napisac czy jakies zmiany w stropie robiliscie, czy na tych wiazarach z projektu da sie zrobic poddasze mieszkalne i lazienke? nie zawali sie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.01.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 witam, w zwiazku z procedurami i pozwoleniami chwilowo nie mam co robic i jeszcze raz przeczytalem dziennik. moglabys napisac czy jakies zmiany w stropie robiliscie, czy na tych wiazarach z projektu da sie zrobic poddasze mieszkalne i lazienke? nie zawali sie to? Strop z projektu nie nadaje się na nasze warunki pogodowe,więc cały był zmienany przez cieśle .Dach jest podniesiony na ok 34st i góra o 1,5 pustaka,dopiero wtedy wyszedł pokój z łazienką.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 18.01.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam serdecznie i ponawiam moją prośbę odnośnie kominka czy mogłabym się dowiedzieć z czego jest obudowa jaki to kamień a może coś innego( może pamięta Pani jaka to firma) na zdjęciach tak dokładnie nie widać bo jak się nie mylę to ściana gdzie jest tv jest też z tego samego materiału, bardzo proszę o odpowiedż . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 20.01.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam serdecznie i ponawiam moją prośbę odnośnie kominka czy mogłabym się dowiedzieć z czego jest obudowa jaki to kamień a może coś innego( może pamięta Pani jaka to firma) na zdjęciach tak dokładnie nie widać bo jak się nie mylę to ściana gdzie jest tv jest też z tego samego materiału, bardzo proszę o odpowiedż . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Kamień to Łupki Kwarcyt kupiony w Chęcinach POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAWIK 20.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam. Przyznam się, że pierwszy raz zaczęłam czytać Twój dziennik i bardzo bardzo mi się spodobał. Proszę napisz jak sprawuje się Wam grzejnik kanałowy. Planuję mieć taki w moim domku i muszę przekonać do niego mojego małża. dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witaj Inwestorko! : Z góry przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale nie mogę się oprzeć, ponieważ sama jestem przed etapem urządzania domku i zafascynowała mnie twoja kuchnia!! Powiedz proszę w przybliżeniu jakie koszta ponieśliście z urządzeniem jej do stanu widocznego na fotkach? Jeszcze raz przepraszam za bezpośrednie pytanie http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73841.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 23.01.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam. Przyznam się, że pierwszy raz zaczęłam czytać Twój dziennik i bardzo bardzo mi się spodobał. Proszę napisz jak sprawuje się Wam grzejnik kanałowy. Planuję mieć taki w moim domku i muszę przekonać do niego mojego małża. dzięki z góry za odpowiedź. Witam! Myślę,że gdyby nie grzejnik kanałowy było by nam trochę zimno siedząc pod oknami ,temp.nie jest jakoś bardzo odczuwalna ,ale bariera ciepła jest jakoś wytworzona .Można też zastąpić je ogrzewaniem podłogowym ,często jednak podłogówka jest wyłączona i zostawione same "kanały" nie grzeje się wtedy cała podłoga. Nie wiem jak by było bez tego bo na razie działa cały czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 23.01.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witaj Inwestorko! : Z góry przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale nie mogę się oprzeć, ponieważ sama jestem przed etapem urządzania domku i zafascynowała mnie twoja kuchnia!! Powiedz proszę w przybliżeniu jakie koszta ponieśliście z urządzeniem jej do stanu widocznego na fotkach? Jeszcze raz przepraszam za bezpośrednie pytanie http://forum.muratordom.pl/uzytkownik73841.htm Meble ,szkło na sciane ok14tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 wow jakie piękne wnętrza ,a te okna robia wrażenie !!! a ile bedziesz miec do mycia ale to pewnie przyjemność we własnym domku ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mao41 25.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam!Piękny domek, gratulacje. Wiem, że to pytanie już padło, ale nie dopatrzyłam się odpowiedzi - skąd jest szafka w malej łazience?No i jeszcze masz fantastyczne oczko wodne, czy robiliście sami?zdradzisz może jakieś szczegóły techniczne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam! Piękny domek, gratulacje. Wiem, że to pytanie już padło, ale nie dopatrzyłam się odpowiedzi - skąd jest szafka w malej łazience? No i jeszcze masz fantastyczne oczko wodne, czy robiliście sami?zdradzisz może jakieś szczegóły techniczne? Pozdrawiam Szafka robiona na zamówienie ,oczko robiliśmy sami ale szczegóły techniczne do męźa. Zadaj pytanie to odpowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 30.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam serdecznie i mam do Pani wielką prośbę bardzo mi się podoba ten kamień wokół domu na cokole i filarku wiem że to są ponoć łupki kamienia naturalnego ale czy może Pani napisać z jakiej firmy tzn. gdzie Pani je kupowała i czy pamięta Pani może cenę za metr takiego kamienia. Z góry dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 30.01.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam serdecznie i mam do Pani wielką prośbę bardzo mi się podoba ten kamień wokół domu na cokole i filarku wiem że to są ponoć łupki kamienia naturalnego ale czy może Pani napisać z jakiej firmy tzn. gdzie Pani je kupowała i czy pamięta Pani może cenę za metr takiego kamienia. Z góry dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam. Kamień kupowany w Chęcinach k/Kielc ok 140zł m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 INWESTORKA71 gdzie kupiłaś ten narożnik, jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 31.01.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 W Kielcach w DEK ale jest wszędzie ETAP http://www.etap-sofa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts