Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

właśnie udało mi sie kupić po super cenie płytki 30x60 Paradyż Mistral Grys Poler (59zł/m2 - przecena wyprzedaży :D ). Chciałam połączyć go z Grafitem.

Mam pytanie czy na tej ścianie obok lustra są kolory w pasach (grys + grafit)? Czy oprócz kolorów różnią się powierzchnią czyli poler na przemian z satyną?

Kusi mnie tak zrobić,ale satyny nawet nie widziałam i nie wiem czy dobrze to będzie wyglądać.Chciałam pasy Grys poler+ Grafit satyna.

Czy masz u siebie płytki w satynie ? Jak wygladają? Czy dużo mniej się świecą?

Jaka jakość jest tych płytek? Czy łatwe do cięcia? Dużo zmarnowało sie przy układaniu? Jaki masz dekor (te szklane kosteczki)?

Jakie sa w utrzymaniu? Jaki masz kolor fugi?

Jestem zauroczona tą łazienką i chyba coś podobnego zrobię w łazience przy sypialni.

Oglądalam dzisiaj też te lampy zewnętrzne w Castoramie. Wyglądała ta blacha na lekko pogiętą. Czy bardzo delikatne są te kinkiety? Czy widac nierówności na tych blaszkach. Bardzo mi się podobają te kanciaste ,ale te o kształcie walca wyglądają porządniej i sama nie wiem ,które wybrac.

Lawina pytań :oops:

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

właśnie udało mi sie kupić po super cenie płytki 30x60 Paradyż Mistral Grys Poler (59zł/m2 - przecena wyprzedaży :D ). Chciałam połączyć go z Grafitem.

Mam pytanie czy na tej ścianie obok lustra są kolory w pasach (grys + grafit)? Czy oprócz kolorów różnią się powierzchnią czyli poler na przemian z satyną?

Kusi mnie tak zrobić,ale satyny nawet nie widziałam i nie wiem czy dobrze to będzie wyglądać.Chciałam pasy Grys poler+ Grafit satyna.

Czy masz u siebie płytki w satynie ? Jak wygladają? Czy dużo mniej się świecą?

Jaka jakość jest tych płytek? Czy łatwe do cięcia? Dużo zmarnowało sie przy układaniu? Jaki masz dekor (te szklane kosteczki)?

Jakie sa w utrzymaniu? Jaki masz kolor fugi?

Jestem zauroczona tą łazienką i chyba coś podobnego zrobię w łazience przy sypialni.

Oglądalam dzisiaj też te lampy zewnętrzne w Castoramie. Wyglądała ta blacha na lekko pogiętą. Czy bardzo delikatne są te kinkiety? Czy widac nierówności na tych blaszkach. Bardzo mi się podobają te kanciaste ,ale te o kształcie walca wyglądają porządniej i sama nie wiem ,które wybrac.

Lawina pytań :oops:

Witam jeżeli chodzi o płytki,to powiem tak :)

Są super w użytkowaniu brudu nie widać wcale( mam grys+grafit) należy uważać jednak podczas kładzenia płytek bo w paczkach są bardzo różne. :evil:

Najlepiej rozłożyć je kolorami i mieszać podczas kładzenia na ściane. Na ścianie obok lustra jest tylko położony GRYS ,dlatego należy uważać bo w jednej paczce jest mnóstwo odcieni,choć efekt końcowy jest OK tylko trochę trzeba się pobawić.

Podobno są twarde,ale było u mnie dwóch fachowców i opinie były różne :-?

Myślę też ,że wygodniejsze w utrzymaniu czystości są polery(przynajmniej ten kolor który ja mam) satynowych co prawda nigdy nie miałam ,ale matowych już bym nie chciała.

Dekor jest z całkiem innej bajki zobaczyłam w sklepie dopasowałam do płytki i nie mam pojęcia z jakiej firmy ,cena za 30x30x dekoru ok 65zł.Tani nie był ale u mnie wyszły trzy paski po 30cm . :lol:

Pytałam męża o lampy zewnętrzne( bo to on je zakładał) uważa wręcz przeciwnie ,że są OK :roll:

Myślę też ,że wygodniejsze w utrzymaniu czystości są polery(przynajmniej ten kolor który ja mam) satynowych co prawda nigdy nie miałam ,ale matowych już bym nie chciała.

Dekor jest z całkiem innej bajki zobaczyłam w sklepie dopasowałam do płytki i nie mam pojęcia z jakiej firmy ,cena za 30x30x dekoru ok 65zł.Tani nie był ale u mnie wyszły trzy paski po 30cm . :lol:

Pytałam męża o lampy zewnętrzne( bo to on je zakładał) uważa wręcz przeciwnie ,że są OK :roll:

Kupiliśmy, te lampy w formie walca. Te kanciaste,choć śliczne wszystkei były powyginane w lekki łuk i jakies pogięte, a obejrzeliśmy w sklepie 2 kartony. sprzedawca mówił ,że wszytkie takie były :x

• 2 weeks później...
Inwestorko!!!!

ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic???

Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam

Ja też nie widzę żadnych zdjęć.

Ale w moim przypadku wytłumaczenie jest proste - korzystam w komputera w pracy (:oops:) i wiem, że dział IT zablokował wyświetlanie "niebezpiecznych" stron. Dlatego wszystkie zdjęcia zamieszczone na fotosiku widzę jako szare prostokąty z krzyżykiem.

• 2 weeks później...
Inwestorko!!!!

ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic???

Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam

Ja też nie widzę żadnych zdjęć.

Ale w moim przypadku wytłumaczenie jest proste - korzystam w komputera w pracy (:oops:) i wiem, że dział IT zablokował wyświetlanie "niebezpiecznych" stron. Dlatego wszystkie zdjęcia zamieszczone na fotosiku widzę jako szare prostokąty z krzyżykiem.

Już są aktualne :lol: Pozdrawiam

Bardzo"smaczniutki " Twoj domek ,calkiem w moim guscie .

Ciekawia mnie okienka w kuchni na jakiej odleglosci od podlogi sa usytuowane i jaka jest ich wysokosc, jaka jest odleglosc okna od blatu roboczego ,czy wys szafek dolnych u Ciebie to standart ..lacznie z blatem wys 85 czy 90 ?marza mi sie takie .. jest w kuchni widno i sloneczko nie oslepia :lol:

Super chatka :p