iva_marti 31.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 właśnie udało mi sie kupić po super cenie płytki 30x60 Paradyż Mistral Grys Poler (59zł/m2 - przecena wyprzedaży ). Chciałam połączyć go z Grafitem. Mam pytanie czy na tej ścianie obok lustra są kolory w pasach (grys + grafit)? Czy oprócz kolorów różnią się powierzchnią czyli poler na przemian z satyną? Kusi mnie tak zrobić,ale satyny nawet nie widziałam i nie wiem czy dobrze to będzie wyglądać.Chciałam pasy Grys poler+ Grafit satyna. Czy masz u siebie płytki w satynie ? Jak wygladają? Czy dużo mniej się świecą? Jaka jakość jest tych płytek? Czy łatwe do cięcia? Dużo zmarnowało sie przy układaniu? Jaki masz dekor (te szklane kosteczki)? Jakie sa w utrzymaniu? Jaki masz kolor fugi? Jestem zauroczona tą łazienką i chyba coś podobnego zrobię w łazience przy sypialni. Oglądalam dzisiaj też te lampy zewnętrzne w Castoramie. Wyglądała ta blacha na lekko pogiętą. Czy bardzo delikatne są te kinkiety? Czy widac nierówności na tych blaszkach. Bardzo mi się podobają te kanciaste ,ale te o kształcie walca wyglądają porządniej i sama nie wiem ,które wybrac. Lawina pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 01.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam,chciałam zapytać o "szafki we wnęce"czy są otwierane, czy wysuwane? Jakiej są głębokości?Czy mogę prosić o zdjęcie otwartych szafek?Bardzo mi się spodobał taki pomysł,z góry dziękuję,Patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 02.02.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 właśnie udało mi sie kupić po super cenie płytki 30x60 Paradyż Mistral Grys Poler (59zł/m2 - przecena wyprzedaży ). Chciałam połączyć go z Grafitem. Mam pytanie czy na tej ścianie obok lustra są kolory w pasach (grys + grafit)? Czy oprócz kolorów różnią się powierzchnią czyli poler na przemian z satyną? Kusi mnie tak zrobić,ale satyny nawet nie widziałam i nie wiem czy dobrze to będzie wyglądać.Chciałam pasy Grys poler+ Grafit satyna. Czy masz u siebie płytki w satynie ? Jak wygladają? Czy dużo mniej się świecą? Jaka jakość jest tych płytek? Czy łatwe do cięcia? Dużo zmarnowało sie przy układaniu? Jaki masz dekor (te szklane kosteczki)? Jakie sa w utrzymaniu? Jaki masz kolor fugi? Jestem zauroczona tą łazienką i chyba coś podobnego zrobię w łazience przy sypialni. Oglądalam dzisiaj też te lampy zewnętrzne w Castoramie. Wyglądała ta blacha na lekko pogiętą. Czy bardzo delikatne są te kinkiety? Czy widac nierówności na tych blaszkach. Bardzo mi się podobają te kanciaste ,ale te o kształcie walca wyglądają porządniej i sama nie wiem ,które wybrac. Lawina pytań Witam jeżeli chodzi o płytki,to powiem tak Są super w użytkowaniu brudu nie widać wcale( mam grys+grafit) należy uważać jednak podczas kładzenia płytek bo w paczkach są bardzo różne. Najlepiej rozłożyć je kolorami i mieszać podczas kładzenia na ściane. Na ścianie obok lustra jest tylko położony GRYS ,dlatego należy uważać bo w jednej paczce jest mnóstwo odcieni,choć efekt końcowy jest OK tylko trochę trzeba się pobawić. Podobno są twarde,ale było u mnie dwóch fachowców i opinie były różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 02.02.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Myślę też ,że wygodniejsze w utrzymaniu czystości są polery(przynajmniej ten kolor który ja mam) satynowych co prawda nigdy nie miałam ,ale matowych już bym nie chciała. Dekor jest z całkiem innej bajki zobaczyłam w sklepie dopasowałam do płytki i nie mam pojęcia z jakiej firmy ,cena za 30x30x dekoru ok 65zł.Tani nie był ale u mnie wyszły trzy paski po 30cm . Pytałam męża o lampy zewnętrzne( bo to on je zakładał) uważa wręcz przeciwnie ,że są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 02.02.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam, chciałam zapytać o "szafki we wnęce" czy są otwierane, czy wysuwane? Jakiej są głębokości? Czy mogę prosić o zdjęcie otwartych szafek? Bardzo mi się spodobał taki pomysł, z góry dziękuję, Patrycja Ok postaram się zrobić kilka fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Myślę też ,że wygodniejsze w utrzymaniu czystości są polery(przynajmniej ten kolor który ja mam) satynowych co prawda nigdy nie miałam ,ale matowych już bym nie chciała. Dekor jest z całkiem innej bajki zobaczyłam w sklepie dopasowałam do płytki i nie mam pojęcia z jakiej firmy ,cena za 30x30x dekoru ok 65zł.Tani nie był ale u mnie wyszły trzy paski po 30cm . Pytałam męża o lampy zewnętrzne( bo to on je zakładał) uważa wręcz przeciwnie ,że są OK Kupiliśmy, te lampy w formie walca. Te kanciaste,choć śliczne wszystkei były powyginane w lekki łuk i jakies pogięte, a obejrzeliśmy w sklepie 2 kartony. sprzedawca mówił ,że wszytkie takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 10.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 JAK DUZA MASZ KUCHNIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Super ten pokój córki - ile ona ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.02.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 JAK DUZA MASZ KUCHNIE????? Kuchnia ma ok 12m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Super ten pokój córki - ile ona ma lat? Dorcia ,córcia kończy w tym roku 17 -nastą wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anastek77 21.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Inwestorko!!!!ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic???Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cierpliwośći - fotosik się zbiesił ale może zaczną być zdjęcia widoczne za jakiś czas jak im się "limit transferu" odlimici - w sumie teraz tych zdjęć nikt nie ogląda, więc wykorzystanie limitu powinno spaść do zera, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 25.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Piekny dom,świetne przeszklenia! Super wykończenie,gratuluję koncepcji,całosc idealnie zgrana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Inwestorko!!!! ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic??? Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam Ja też nie widzę żadnych zdjęć. Ale w moim przypadku wytłumaczenie jest proste - korzystam w komputera w pracy () i wiem, że dział IT zablokował wyświetlanie "niebezpiecznych" stron. Dlatego wszystkie zdjęcia zamieszczone na fotosiku widzę jako szare prostokąty z krzyżykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Piekny dom,świetne przeszklenia! Super wykończenie,gratuluję koncepcji,całosc idealnie zgrana. Pozdrawiam Dziękuję bardzo Od kilku dni mamy już internet,ale na razie jest o niego walka więc wpadam tylko na chwilę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.03.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Inwestorko!!!! ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic??? Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam Ja też nie widzę żadnych zdjęć. Ale w moim przypadku wytłumaczenie jest proste - korzystam w komputera w pracy () i wiem, że dział IT zablokował wyświetlanie "niebezpiecznych" stron. Dlatego wszystkie zdjęcia zamieszczone na fotosiku widzę jako szare prostokąty z krzyżykiem. Już są aktualne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.03.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Inwestorko!!!! ja nie widze zadnych zdjec czy musze cos wlaczyc albo innego zrobic??? Chcialabym cos zobaczyc. Prosze o instrukcje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 10.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam, Bardzo ładny jest ten parkiet egzotyczny w salonie. A jaki to kolor? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 14.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Bardzo"smaczniutki " Twoj domek ,calkiem w moim guscie . Ciekawia mnie okienka w kuchni na jakiej odleglosci od podlogi sa usytuowane i jaka jest ich wysokosc, jaka jest odleglosc okna od blatu roboczego ,czy wys szafek dolnych u Ciebie to standart ..lacznie z blatem wys 85 czy 90 ?marza mi sie takie .. jest w kuchni widno i sloneczko nie oslepia Super chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 16.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam,domek rewelacja widać że wszystko starannie przemyślane ale ja odnośnie sciany TV wiem że to tynk strukturalny a możesz coś więcej np. jaki producent, jaka nazwa itp.chodzi mi dokładnie o ten kolor wpadający w popiel,z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts