kakusek 17.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Inwestorka ciesze sie ze znow masz lacza ze swiatem Moge w takim razie troche pomeczyc o kuchnie.Probuje u siebie rozplanowac wysoka zabudowe i nie wiem ile musze zostawic na nia min szerokosci.Mozesz opisac jak tio wyglada u Ciebie?Ile szerokosci maja poszczegolne szafki (te boczne widac ze sa wezsze) oraz ile opsaka wokol zabudowy.Prosilabym jeszcze o namiar na drzwi do spizarki (czy wystarczy dac tam 70?) Twoja wyspa ma chyba 130 cm dlugosci-tak?Ja planuje 160x95 i nie wiem czy nie wyjdzie zbyt grzmociasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.03.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam,domek rewelacja widać że wszystko starannie przemyślane ale ja odnośnie sciany TV wiem że to tynk strukturalny a możesz coś więcej np. jaki producent, jaka nazwa itp.chodzi mi dokładnie o ten kolor wpadający w popiel,z góry dzięki Niestety nigdzie nie znalazłam popielatej farby która by mi się podobała,dlatego robiona była z czarnego pigmentu a materiał na strukture przyniósł sobie pan ,który mi to robił ,wiem tylko,że kupował w CASTORAMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 17.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wielkie dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.03.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Inwestorka ciesze sie ze znow masz lacza ze swiatem Moge w takim razie troche pomeczyc o kuchnie.Probuje u siebie rozplanowac wysoka zabudowe i nie wiem ile musze zostawic na nia min szerokosci.Mozesz opisac jak tio wyglada u Ciebie?Ile szerokosci maja poszczegolne szafki (te boczne widac ze sa wezsze) oraz ile opsaka wokol zabudowy.Prosilabym jeszcze o namiar na drzwi do spizarki (czy wystarczy dac tam 70?) Twoja wyspa ma chyba 130 cm dlugosci-tak?Ja planuje 160x95 i nie wiem czy nie wyjdzie zbyt grzmociasta muszę pomierzyć i odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 17.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć domek masz świetnie urządzony. Podobają mi się kafelki połaczone z drewnem. Drewno robi efekt takiego domowego zacisza. Powiedz mi czy przez całą kuchnie i salon masz ten sam kolor płytek? I gdzie kupłaś ten narożnik jest genialny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 19.03.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cześć domek masz świetnie urządzony. Podobają mi się kafelki połaczone z drewnem. Drewno robi efekt takiego domowego zacisza. Powiedz mi czy przez całą kuchnie i salon masz ten sam kolor płytek? I gdzie kupłaś ten narożnik jest genialny Pozdrawiam Witam i dziękuję bardzo za miłe słowa Płytki mam wszędzie jednakowe nie radzę oddzielać pomieszczeń różnymi wzorami, bo zmniejsza to optycznie powierzchnie.Choć niektórym właśnie na tym zależy,zresztą to kwestia gustu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 19.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Też podziwiam domek i jestem pełen uznania Waszego gustu.Mam dwa pytania: Jakie macie wymiary działkijeśli to nie tajemnica i drugie co to za klinkier na kominach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 25.03.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Też podziwiam domek i jestem pełen uznania Waszego gustu.Mam dwa pytania: Jakie macie wymiary działkijeśli to nie tajemnica i drugie co to za klinkier na kominach?Pozdrawiam Dziekuje bardzo. Dzialka to 925m kw. Komin zwykla zolta cegla klinkierowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 25.03.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Cześć domek masz świetnie urządzony. Podobają mi się kafelki połaczone z drewnem. Drewno robi efekt takiego domowego zacisza. Powiedz mi czy przez całą kuchnie i salon masz ten sam kolor płytek? I gdzie kupłaś ten narożnik jest genialny Pozdrawiam Witam i dziękuję bardzo za miłe słowa Płytki mam wszędzie jednakowe nie radzę oddzielać pomieszczeń różnymi wzorami, bo zmniejsza to optycznie powierzchnie.Choć niektórym właśnie na tym zależy,zresztą to kwestia gustu.Pozdrawiam Naroznik kupiony w Kielcach w DEK Meble firma ETAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 25.03.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Inwestorka ciesze sie ze znow masz lacza ze swiatem Moge w takim razie troche pomeczyc o kuchnie.Probuje u siebie rozplanowac wysoka zabudowe i nie wiem ile musze zostawic na nia min szerokosci.Mozesz opisac jak tio wyglada u Ciebie?Ile szerokosci maja poszczegolne szafki (te boczne widac ze sa wezsze) oraz ile opsaka wokol zabudowy.Prosilabym jeszcze o namiar na drzwi do spizarki (czy wystarczy dac tam 70?) Twoja wyspa ma chyba 130 cm dlugosci-tak?Ja planuje 160x95 i nie wiem czy nie wyjdzie zbyt grzmociasta muszę pomierzyć i odpowiem KAKUSEK Przepraszam ale zapomnialam jak tylko wroce z pracz pomierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bede wdzieczna.I powiedz mi jeszcze czy skrzydlo dzrwio do spizarki masz 90 czy moze wezsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bede wdzieczna.I powiedz mi jeszcze czy skrzydlo dzrwio do spizarki masz 90 czy moze wezsze? Skrzydło drzwiowe to 80cm z futryną ok 90cm .Szafki kuchenne dolne to 45cm szerokości +5 cm wystający blat a wysoka zabudowa 50 cm szerokości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Inwestorka dzieki za dane ale troszke nie rozumiem Czy Ty nie podalas mi czasem wymiarow glebokosci szafek?(ten wystajacy blat?) Mi chodzilo o wymiary tej wysokiej zabudoway patrzac na nia centralnie od frontu .Ze zdjec wydaje sie ze srodkowa szafka ma stadnardowa szeroksoc 60 cm (tam gdzie ejst wbudowany piekarnik) ale te boczne sa chyba wezsze?A moze wogole to maja calkiem inne wymiary?No i jakbs mogla podac dl i szer wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.03.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Inwestorka dzieki za dane ale troszke nie rozumiem Czy Ty nie podalas mi czasem wymiarow glebokosci szafek?(ten wystajacy blat?) Mi chodzilo o wymiary tej wysokiej zabudoway patrzac na nia centralnie od frontu .Ze zdjec wydaje sie ze srodkowa szafka ma stadnardowa szeroksoc 60 cm (tam gdzie ejst wbudowany piekarnik) ale te boczne sa chyba wezsze?A moze wogole to maja calkiem inne wymiary?No i jakbs mogla podac dl i szer wyspy? Pewnie ,że podałam Ci głębokość Dobra zmierzę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.03.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Szafka środkowa ,tak jak mówiłaś 60 cm boczne po 45 cm + po obu stronach szara ramka ok 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wyspa 150 cm ,ale jakby była większa wcale bym nie narzekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 26.03.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kurcze jeszcze szerokości wyspy nie zmierzyłam ,ale rodzina się już buntuje ,że chcą spać a ja im hałasuję .Odezwę się jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oki oki i tak juz znam odpowiedz na najbardziej nurtujace mnie sprawy-wielkie dzieki Z ta szerokoscia to juz sie nie pali . Rysowalam kiedys projekt na bazie Twojego domku (komfortowy) ale wyszla mi bardzo duza powierzchnia i "wrocilam" do skromniejszej wersji czyli Natalki Ciagle jednak mam ciagatki do twoich przestrzeni i tych przeszklen dlatego tak drecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 30.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 MAM PYTANIE O POKOJE JAKI JEST ICH METRAZ TAKIE SAME JAK W PROJEKCIE 10.5 CZ SA WIEKSZE?????I JEZCZE JAKIE SA DRZWIE WEJSCIOWE SZEROKIE CALE CHODZI MO O OTWOR????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 31.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej INWESTORKA - super dzienniczek - taki jaki rzadko można spotkać... Wszystko jest opisane, pokazane! - a tyle inspiracji mam z niego.... Mam pytanka1. jak sprawdza ci się podłoga w salonie? chodzi o czyszczenie, jaki kolor fug... No i jaka to firma?2. Taras - czy kafelki nie są śliskie? Nie pękają?3. Łazienka i ta duża szafka pod zlewem - bardzo mi się podoba - mozesz podać firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts