Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

Inwestorka ciesze sie ze znow masz lacza ze swiatem :) Moge w takim razie troche pomeczyc o kuchnie.Probuje u siebie rozplanowac wysoka zabudowe i nie wiem ile musze zostawic na nia min szerokosci.Mozesz opisac jak tio wyglada u Ciebie?Ile szerokosci maja poszczegolne szafki (te boczne widac ze sa wezsze) oraz ile opsaka wokol zabudowy.Prosilabym jeszcze o namiar na drzwi do spizarki (czy wystarczy dac tam 70?)

Twoja wyspa ma chyba 130 cm dlugosci-tak?Ja planuje 160x95 i nie wiem czy nie wyjdzie zbyt grzmociasta :roll:

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,domek rewelacja widać że wszystko starannie przemyślane ale ja odnośnie sciany TV wiem że to tynk strukturalny a możesz coś więcej np. jaki producent, jaka nazwa itp.chodzi mi dokładnie o ten kolor wpadający w popiel,z góry dzięki

Niestety nigdzie nie znalazłam popielatej farby która by mi się podobała,dlatego robiona była z czarnego pigmentu a materiał na strukture przyniósł sobie pan ,który mi to robił ,wiem tylko,że kupował w CASTORAMIE :-?

Inwestorka ciesze sie ze znow masz lacza ze swiatem :) Moge w takim razie troche pomeczyc o kuchnie.Probuje u siebie rozplanowac wysoka zabudowe i nie wiem ile musze zostawic na nia min szerokosci.Mozesz opisac jak tio wyglada u Ciebie?Ile szerokosci maja poszczegolne szafki (te boczne widac ze sa wezsze) oraz ile opsaka wokol zabudowy.Prosilabym jeszcze o namiar na drzwi do spizarki (czy wystarczy dac tam 70?)

Twoja wyspa ma chyba 130 cm dlugosci-tak?Ja planuje 160x95 i nie wiem czy nie wyjdzie zbyt grzmociasta :roll:

muszę pomierzyć i odpowiem :D

Cześć domek masz świetnie urządzony. Podobają mi się kafelki połaczone z drewnem. Drewno robi efekt takiego domowego zacisza. Powiedz mi czy przez całą kuchnie i salon masz ten sam kolor płytek? I gdzie kupłaś ten narożnik jest genialny :lol:

Pozdrawiam

Witam i dziękuję bardzo za miłe słowa :lol: Płytki mam wszędzie jednakowe nie radzę oddzielać pomieszczeń różnymi wzorami, bo zmniejsza to optycznie powierzchnie.Choć niektórym właśnie na tym zależy,zresztą to kwestia gustu.Pozdrawiam

Cześć domek masz świetnie urządzony. Podobają mi się kafelki połaczone z drewnem. Drewno robi efekt takiego domowego zacisza. Powiedz mi czy przez całą kuchnie i salon masz ten sam kolor płytek? I gdzie kupłaś ten narożnik jest genialny :lol:

Pozdrawiam

Witam i dziękuję bardzo za miłe słowa :lol: Płytki mam wszędzie jednakowe nie radzę oddzielać pomieszczeń różnymi wzorami, bo zmniejsza to optycznie powierzchnie.Choć niektórym właśnie na tym zależy,zresztą to kwestia gustu.Pozdrawiam

Naroznik kupiony w Kielcach w DEK Meble firma ETAP

muszę pomierzyć i odpowiem :D

KAKUSEK

Przepraszam ale zapomnialam :oops: jak tylko wroce z pracz pomierze. :oops: :oops: :oops:

Inwestorka dzieki za dane ale troszke nie rozumiem :oops: Czy Ty nie podalas mi czasem wymiarow glebokosci szafek?(ten wystajacy blat?) Mi chodzilo o wymiary tej wysokiej zabudoway patrzac na nia centralnie od frontu .Ze zdjec wydaje sie ze srodkowa szafka ma stadnardowa szeroksoc 60 cm (tam gdzie ejst wbudowany piekarnik) ale te boczne sa chyba wezsze?A moze wogole to maja calkiem inne wymiary?No i jakbs mogla podac dl i szer wyspy? :oops: :D

Inwestorka dzieki za dane ale troszke nie rozumiem :oops: Czy Ty nie podalas mi czasem wymiarow glebokosci szafek?(ten wystajacy blat?) Mi chodzilo o wymiary tej wysokiej zabudoway patrzac na nia centralnie od frontu .Ze zdjec wydaje sie ze srodkowa szafka ma stadnardowa szeroksoc 60 cm (tam gdzie ejst wbudowany piekarnik) ale te boczne sa chyba wezsze?A moze wogole to maja calkiem inne wymiary?No i jakbs mogla podac dl i szer wyspy? :oops: :D

Pewnie ,że podałam Ci głębokość :oops:

Dobra zmierzę jeszcze raz :-?

Oki oki i tak juz znam odpowiedz na najbardziej nurtujace mnie sprawy-wielkie dzieki :D Z ta szerokoscia to juz sie nie pali .

Rysowalam kiedys projekt na bazie Twojego domku (komfortowy) ale wyszla mi bardzo duza powierzchnia i "wrocilam" do skromniejszej wersji czyli Natalki :oops: Ciagle jednak mam ciagatki do twoich przestrzeni i tych przeszklen dlatego tak drecze :)

Hej INWESTORKA - super dzienniczek - taki jaki rzadko można spotkać... Wszystko jest opisane, pokazane! - a tyle inspiracji mam z niego....

Mam pytanka

1. jak sprawdza ci się podłoga w salonie? chodzi o czyszczenie, jaki kolor fug... No i jaka to firma?

2. Taras - czy kafelki nie są śliskie? Nie pękają?

3. Łazienka i ta duża szafka pod zlewem - bardzo mi się podoba - mozesz podać firme?