Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

MAM PYTANIE O POKOJE JAKI JEST ICH METRAZ TAKIE SAME JAK W PROJEKCIE 10.5 CZ SA WIEKSZE?????I JEZCZE JAKIE SA DRZWIE WEJSCIOWE SZEROKIE CALE CHODZI MO O OTWOR?????[/quo

10,5 to faktyczny wymiar pokoi ,jak dla nas były zbyt małe i dlatego zrobiliśmy z tych dwóch jeden..Jeżeli chodzi o otwór drzwi u nas jest 176cm i są Ok :lol: Pozdrawiam

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A TWOJA DZIALKA NIE BYLA ZBYT MALA NA TEN DOM BO MASZ 9 AROW TO ILE CI ZAJĄL POWIERZCHNI DOM????????

Dom o ile dobrze pamiętam ma wymiary 17,5/19,5 z tych 17,5 zrobiliśmy ok 15,5(zmniejszony garaż) ,dzialka jest w kwadracie więc trawki mamy wystarczająco (jak dla mnie oczywiście) :wink:

Hej INWESTORKA - super dzienniczek - taki jaki rzadko można spotkać... Wszystko jest opisane, pokazane! - a tyle inspiracji mam z niego....

Mam pytanka

1. jak sprawdza ci się podłoga w salonie? chodzi o czyszczenie, jaki kolor fug... No i jaka to firma?

2. Taras - czy kafelki nie są śliskie? Nie pękają?

3. Łazienka i ta duża szafka pod zlewem - bardzo mi się podoba - mozesz podać firme?

Podłoga w salonie to strzał w dziesiątkę jeżeli chodzi o sprzątanie ,poprostu nie widać zabrudzeń.Należy tylko pamiętać o zaimpregnowaniu ich zaraz po położeniu bo zostały u nas plamki o których zresztą tylko ja wiem bo inni myślą ,że tak już było.Fugi CIEMNE!!!!! u nas są bardzo małe ,jest OK.

Płytki na tarasie są identyczne tylko w macie -nie polecam bo tam akurat przydały by się trochę ciemniejsze,choć dobrze się myją i jest to do przeżycia

Szafke w łazience robił nam znajomy

.Pozdrawiam :lol:

Hej INWESTORKA - im wiecej oglądam twój dzienniczek tym bardziej mnie ochota bierze na twoje inspiracje :D

Mam big prośbę - czy mogłabyś zrobić zdjęcie zbliżone - fugi kafelek w salonie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tarasu?

Masz podłogówkę w salonie? Jeśli tak to drewno jakie kładłaś na to? podoba mi się patent wydzielenia strefy odpoczynku drewnem - planuje u siebie - ale wszędzie podłogówkę mam... :(

Hej INWESTORKA - im wiecej oglądam twój dzienniczek tym bardziej mnie ochota bierze na twoje inspiracje :D

Mam big prośbę - czy mogłabyś zrobić zdjęcie zbliżone - fugi kafelek w salonie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tarasu?

Masz podłogówkę w salonie? Jeśli tak to drewno jakie kładłaś na to? podoba mi się patent wydzielenia strefy odpoczynku drewnem - planuje u siebie - ale wszędzie podłogówkę mam... :(

Tutaj trochę widać ,na pierwszym planie nasza sunia ,ale płytki też widać :-?

http://images33.fotosik.pl/447/3a0ef8e813dff2e8m.jpg

W miejscu gdzie jest parkiet nie ma podłogówki ale są parkiety ,które można spokojnie kłaść na ogrzewanie.Pozdrawiam