INWESTORKA71 31.03.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 MAM PYTANIE O POKOJE JAKI JEST ICH METRAZ TAKIE SAME JAK W PROJEKCIE 10.5 CZ SA WIEKSZE?????I JEZCZE JAKIE SA DRZWIE WEJSCIOWE SZEROKIE CALE CHODZI MO O OTWOR?????[/quo 10,5 to faktyczny wymiar pokoi ,jak dla nas były zbyt małe i dlatego zrobiliśmy z tych dwóch jeden..Jeżeli chodzi o otwór drzwi u nas jest 176cm i są Ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 31.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A TWOJA DZIALKA NIE BYLA ZBYT MALA NA TEN DOM BO MASZ 9 AROW TO ILE CI ZAJĄL POWIERZCHNI DOM???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 31.03.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A TWOJA DZIALKA NIE BYLA ZBYT MALA NA TEN DOM BO MASZ 9 AROW TO ILE CI ZAJĄL POWIERZCHNI DOM???????? Dom o ile dobrze pamiętam ma wymiary 17,5/19,5 z tych 17,5 zrobiliśmy ok 15,5(zmniejszony garaż) ,dzialka jest w kwadracie więc trawki mamy wystarczająco (jak dla mnie oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 31.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej INWESTORKA - super dzienniczek - taki jaki rzadko można spotkać... Wszystko jest opisane, pokazane! - a tyle inspiracji mam z niego.... Mam pytanka 1. jak sprawdza ci się podłoga w salonie? chodzi o czyszczenie, jaki kolor fug... No i jaka to firma? 2. Taras - czy kafelki nie są śliskie? Nie pękają? 3. Łazienka i ta duża szafka pod zlewem - bardzo mi się podoba - mozesz podać firme? Podłoga w salonie to strzał w dziesiątkę jeżeli chodzi o sprzątanie ,poprostu nie widać zabrudzeń.Należy tylko pamiętać o zaimpregnowaniu ich zaraz po położeniu bo zostały u nas plamki o których zresztą tylko ja wiem bo inni myślą ,że tak już było.Fugi CIEMNE!!!!! u nas są bardzo małe ,jest OK. Płytki na tarasie są identyczne tylko w macie -nie polecam bo tam akurat przydały by się trochę ciemniejsze,choć dobrze się myją i jest to do przeżycia Szafke w łazience robił nam znajomy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 01.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 MAM PYTANIE CZY MOGLABYS MI PRZESŁAC RZUT TWOJEGO DOMU CZY TO JEST PROBLEM????? I MOGLABYS MI POWIEDZIEC ILE CI WYNIOSL TEN DOM PODAJE EMAIL:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 malutka rzuty domku inwestorki mozesz sobie zobaczyc na stronie pracowni http://www.mgprojekt.com.pl dom KOMFORTOWY Co do kwot to niech sie juz wypowie sama inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 02.04.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 malutka rzuty domku inwestorki mozesz sobie zobaczyc na stronie pracowni http://www.mgprojekt.com.pl dom KOMFORTOWY Co do kwot to niech sie juz wypowie sama inwestorka Dokładnie http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy/rzuty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 03.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hej INWESTORKA - im wiecej oglądam twój dzienniczek tym bardziej mnie ochota bierze na twoje inspiracje Mam big prośbę - czy mogłabyś zrobić zdjęcie zbliżone - fugi kafelek w salonie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tarasu? Masz podłogówkę w salonie? Jeśli tak to drewno jakie kładłaś na to? podoba mi się patent wydzielenia strefy odpoczynku drewnem - planuje u siebie - ale wszędzie podłogówkę mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 04.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mam takie pytanie ile wyniosl ci ten dom w calosci prosze o odpowiedz bo zastanawiam sie czy bardzo jest drogi???????a czy działke miałaś na płaskim terenie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 04.04.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej INWESTORKA - im wiecej oglądam twój dzienniczek tym bardziej mnie ochota bierze na twoje inspiracje Mam big prośbę - czy mogłabyś zrobić zdjęcie zbliżone - fugi kafelek w salonie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tarasu? Masz podłogówkę w salonie? Jeśli tak to drewno jakie kładłaś na to? podoba mi się patent wydzielenia strefy odpoczynku drewnem - planuje u siebie - ale wszędzie podłogówkę mam... Tutaj trochę widać ,na pierwszym planie nasza sunia ,ale płytki też widać http://images33.fotosik.pl/447/3a0ef8e813dff2e8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 04.04.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hej INWESTORKA - im wiecej oglądam twój dzienniczek tym bardziej mnie ochota bierze na twoje inspiracje Mam big prośbę - czy mogłabyś zrobić zdjęcie zbliżone - fugi kafelek w salonie? Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tarasu? Masz podłogówkę w salonie? Jeśli tak to drewno jakie kładłaś na to? podoba mi się patent wydzielenia strefy odpoczynku drewnem - planuje u siebie - ale wszędzie podłogówkę mam... W miejscu gdzie jest parkiet nie ma podłogówki ale są parkiety ,które można spokojnie kłaść na ogrzewanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 05.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No nie - jestem już w 100% zdecydowana na te kafelki. Sunia słodka takową też chce mieć ... Szukam gdzie najtaniej... w e-płytki są tańsze niż wycenia paradyż ale i tak to co mi wychodzi to koszmarna kwota... Nigdzie indziej nie widziałam... A ty od kogo zamawiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Płytki kupowałam w Ostrowcu Sw. bardzo tanio (chyba) ok65 zł Ale to była okazja ,przy większej ilości trzeba się targować , przy ilości ok 100 m + taras 50m w Kielcach mogliśmy kupić za 75 zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 06.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki - na E-płytki sa właśnie po 65zł, na allegro również... Ja to ze 160 m2 potrzebowałabym... postaram się negocjować Jeszcze raz gratuluję ślicznego domku i pomysłu na niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://wylegarnia.com/p/17/5c3b6105d45aa0bb9ddfd15924d7b912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 10.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img12.imageshack.us/img12/95/wesoegoalleluja.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1742.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tina 16.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mam pytanie, jak ośwetlaliscie dom zewnątrz, czy to ledy? są wokół całego domu? Macie ejszcz ejakieś lampy np. przy wejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 22.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Inwestorka - czemu mówisz że SUGAR na tarasie za jasny? Nie sprawdza się ten najjaśniejszy? Też jest śliczny. A i jeszcze mam pytanko masz półpoler czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts