Rom 15.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak to kto, Romek. U Bobowej od 15 pili. Mnie też nie poczęstowali bo nie skumałaś o co chodziło Ania wymysliła że każda kobita, która otworzy nową stronę dostaje kwiatki a ja wymysliłem że każdy mężczyzna drinka No i dzisiaj mi się dwa razy udało To ja wrazie co nie chcę kwiatków bo u mnie więdną nawet kaktusy. Wolę coś konkretniejszego. Zgoda? a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No Romek, teraz to rozumiem. Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna normalnie aż urosłem Ty jednak lubisz jak Ci się słodzi. Chyba Bobowa wiedziała co mówi wspominając coś o jakiejś kokietce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.02.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Monia ,to my mamy trochę do nadrobienia Bo oni to już chyba lekko wstawieni muszą być?? oni???? czyli kto??? No jak piłeś z Bobową to jej chyba też zaszumiało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No Romek, teraz to rozumiem. Zachowałeś się jak prawdziwy mężczyzna normalnie aż urosłem Ty jednak lubisz jak Ci się słodzi. Chyba Bobowa wiedziała co mówi wspominając coś o jakiejś kokietce od tej chwili jestem zimny jak trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak to kto, Romek. U Bobowej od 15 pili. Mnie też nie poczęstowali bo nie skumałaś o co chodziło Ania wymysliła że każda kobita, która otworzy nową stronę dostaje kwiatki a ja wymysliłem że każdy mężczyzna drinka No i dzisiaj mi się dwa razy udało To ja wrazie co nie chcę kwiatków bo u mnie więdną nawet kaktusy. Wolę coś konkretniejszego. Zgoda? a co? To co wczoraj stawiałam. Uwielbiam Jak siądę to się odstawić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak to kto, Romek. U Bobowej od 15 pili. Mnie też nie poczęstowali bo nie skumałaś o co chodziło Ania wymysliła że każda kobita, która otworzy nową stronę dostaje kwiatki a ja wymysliłem że każdy mężczyzna drinka No i dzisiaj mi się dwa razy udało To ja wrazie co nie chcę kwiatków bo u mnie więdną nawet kaktusy. Wolę coś konkretniejszego. Zgoda? a co? To co wczoraj stawiałam. Uwielbiam Jak siądę to się odstawić nie mogę. a co to bbyło? nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.02.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Monia ,wtajemnicz mnie co wczoraj mnie ominęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 INWESTORKA71, teraz już wiesz co Bobowa miała na myśli? Zaczęło się od piwka, potem były kwiatki a teraz mamy trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 INWESTORKA71, teraz już wiesz co Bobowa miała na myśli? Zaczęło się od piwka, potem były kwiatki a teraz mamy trupa zimnego w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To wczoraj było http://www.dtpstudio.cz/shw/napoje/BECHEROVKA.gif ja preferuję ze spritem. Romuś dzięki za kwiatuszki, prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Romek, jak możesz nie pamiętać co wczoraj piłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Romek, jak możesz nie pamiętać co wczoraj piłeś? jużpamiętyam ja tam uwielbiam beherowkę, tekilę i łiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Też kiedyś pijałam łiski ale od kiedy zostałam matką Polką raczę się lżejszymi trunkami. Inwestorko jesteś czy znowu gościmy się sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To ja się w wolnej chwili przedstawię. Na imię mam wiadomo jak, mieszkam wiadomo gdzie, buduję Barwnego. Murarze tak mnie zaprawili w bojach, że już nic mnie nie wykończy nawet Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To ja się w wolnej chwili przedstawię. Na imię mam wiadomo jak, mieszkam wiadomo gdzie, buduję Barwnego. Murarze tak mnie zaprawili w bojach, że już nic mnie nie wykończy nawet Romek taka jesteś tego pewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To ja się w wolnej chwili przedstawię. Na imię mam wiadomo jak, mieszkam wiadomo gdzie, buduję Barwnego. Murarze tak mnie zaprawili w bojach, że już nic mnie nie wykończy nawet Romek taka jesteś tego pewna? jeszcze żaden zimny trup mnie nie wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 kiedyś musi być pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 kiedyś musi być pierwszy raz sie okaże, ja twarda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 kiedyś musi być pierwszy raz sie okaże, ja twarda jestem pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 kiedyś musi być pierwszy raz sie okaże, ja twarda jestem pożyjemy zobaczymy No właśnie, pozyjemy zobaczymy. Romek przechodzimy na PW bo nas więcej Inwestorka nie zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts