INWESTORKA71 15.02.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.02.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Wracajcie Miałam niespodziewaną wizytę koleżanki (po imprezce) musiałam na chwilę Was opuścić ,ale wracajcie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.02.2008 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 I jeszcze chciałam podziękować za kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nic się nie przejmuj - jeszcze tu wrócimy. My jak już się kogoś uczepimy to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.02.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ojej ale tu cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 19.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Więc jednak nie będzie Faworyta w Busku-jednak patrerówka. Bardzo ładna parterówka,szczególnie imponujące okna na zieleń. Szczególnie że budujecie w malowniczej okolicy,bez sąsiadów oglądanych zza szyb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 INWESTORKA71 co to za minka w dzienniczku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tina 07.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Inwestorka, jesli chodzi o kominek mamy tego samego faworyta, tylko my z szybą vis-a-vis. Tylko dlaczego ten gres na kominek taki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 02.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witaj Inwestorko71! Czy twój domek to projekt Muratora C34a Komfortowy??jeśli tak, to ja tez o nim myslałam, ale niestety nnie zmieścił mi się na działce Jestem pod wrażeniem stolarki, drzwi wejściowe też piękne, będą robić świetne wrażenie. Będę śledziła wiernie Twój dziennik Pozdrawiem z Podkarpacia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Domek śliczniutki To był mój faworyt, niestety wymiary działki nie pozwoliły na ten wybór.Super kominki, napisz proszę jaki jest ten model 1, poniewaz w wizualizacji mojego projketu jest identyczny model,a nigdzie nie mogłam go znaleźć .Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 03.04.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Magdziak Domek to "Komfortowy " ale z MG Projekt ,i mnie ten, też się nie zmieścił na działce Musieliśmy "uciąć" kawałek garażu!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 03.04.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 InezAkurat ten kominek znalazłam,gdzieś w wizualizacjach i aranżacjach wnętrz.O ile się nie mylę to Projektantki Kingi Śliwy .Jak mi się uda odszukać link to sprawdzę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 03.04.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Link do Kinga Śliwa http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje.php Można dużo podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Inwestorko, widzę że masz dachówkę, którą wybraliśmy Jak to jest z tym antracytem - mocno wpada w brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 04.04.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Inwestorko, widzę że masz dachówkę, którą wybraliśmy Jak to jest z tym antracytem - mocno wpada w brąz? A i owszem przy każdej pogodzie dachówka wygląda inaczej.Z drugiej strony przynajmniej nie jest nudna Nie jest to jednak wielka zmiana ,zawsze przebija bardziej kolor grafitowy-szary Mnie się podoba.Pewnie ,że są o wiele ładniejsze ale i droższe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzięki, mi tam się Twoja podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witaj INWESTORKO71 !!! Masz bardzo fajne przeszklenia! Ja też mam dość duże bo w salonie cztery okna "balkonowe" więc inny styl niż u ciebie. Co do kominka to Twój poprzedni wybór bardziej mi przypadł do gustu... ale oczywiście każdy ma swoje zdanie i wybiera dla siebie Macie dosc szybkie tempo. Powodzenia i trzymam kciuki! Przede mną wykończeniówka więc wiem z czym się borykasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.04.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ewa_zm Mnie też się bardziej podoba pierwsza wersja ,ale mój kominek będzie jednak troszkę węższy i półka połączyłaby się z szybą Niestety nie zawsze można zrobić to co się zaplanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witaj - nie będę oryginalna i dopiszę - piękny dom !Nie wiem czy nie doczytałam, ale sądziłam po zdjęciach, że okna są w kolorze orzech , a drzwi piszesz "meranti", czyli wszystko to meranti ? Po prostu śliczne, a do tego ta dachówka (moja ulubiona).Gratuluję i będę tu zaglądać.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.04.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 aka-jonek Dziękuję bardzo Tak, okna to drzewo meranti z Stolbud Włoszczowa i drzwi również będą od nich Miło,że ktoś tu zagląda.Dziś domek jest drugi raz obkładany klejem.Gdy tylko będzie gotowa podbitka szalejemy z kolorami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts