Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tu poszukaj jasnych mebelek może tu http://sklep.sklady-meblowe.com/go/_category/?idc=id_15&order=1&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl

a jak znajdziesz gdzieś indziej to daj znać też szukam jasno drewnianych- jak najbardziej palisander lub nasze wyroby ale jasne całe zestawy.

i tu http://www.beds.pl/

Cześć!

Właśnie przeglądnęłam Twój dziennik i stwierdzam, że idziemy podobnym tempem. My też zaczęliśmy na początku września, a na dzień dzisiejszy nasze prace są na tym samym etapie. Różnica - nie ocieplamy jeszcze budynku, czekamy aż ściany wyschną całkowicie.

Bardzo podobają mi się drzwi zewnętrzne, które będziecie montować. Przepiękne. My z tymi naszymi białymi oknami raczej nie zaryzykujemy z drzwiami " kolorowymi" .

Pozdrawiam i życzę cierpliwości w poszukiwaniu inspiracji i radości w ich realizacji.

P.S. Będę zaglądać do Ciebie :D

Witaj Inwestorko, super domek, bardzo podobaja mi sie parterowki, ale niestety nasza dzialka jest za waska i mamy z poddaszem. U nas tez jakies dwa tygodnie temu skonczyli klasc antracyt L-15 Koramica, w maju mielismy klasc tynk (nawet juz kupiony:0), ale tynkarz powiedzial, ze trzeba odczekac jakies pol roku, zeby budynek osiadl pod ciezarem dachowki...:/ Widze, ze Wy bedziecie tynkowac, Wasi fachowcy nie odradzali, zeby sie wstrzymac????

Witaj Inwestorko, super domek, bardzo podobaja mi sie parterowki, ale niestety nasza dzialka jest za waska i mamy z poddaszem. U nas tez jakies dwa tygodnie temu skonczyli klasc antracyt L-15 Koramica, w maju mielismy klasc tynk (nawet juz kupiony:0), ale tynkarz powiedzial, ze trzeba odczekac jakies pol roku, zeby budynek osiadl pod ciezarem dachowki...:/ Widze, ze Wy bedziecie tynkowac, Wasi fachowcy nie odradzali, zeby sie wstrzymac????

Nic takiego nikt nam nie mówił.Dom ogólnie pracuje i to dłużej niż pół roku, więc

nie ma to chyba wielkiej różnicy(ale nie znam się na tym) :-? Podsumowując dach i tynki zrobione :D i wszystko w ciągu -chyba 3 miesięcy??? :)

Witaj Inwestorko, strasznie mi się podoba Komfortowy i z narzeczonym zastanawiamy się nad jego budową. Mam do ciebie ogromną prośbę, czy mogła byś napisać jaki koszt wyszedł wybudowanie tego domu ? Ciekawi mnie jeszcze czy wybudowałaś wiatrołap, czy zostawiłaś jak w projekcie?

Pozdrawiam

Ilona

Witaj Inwestorko, strasznie mi się podoba Komfortowy i z narzeczonym zastanawiamy się nad jego budową. Mam do ciebie ogromną prośbę, czy mogła byś napisać jaki koszt wyszedł wybudowanie tego domu ? Ciekawi mnie jeszcze czy wybudowałaś wiatrołap, czy zostawiłaś jak w projekcie?

Pozdrawiam

Ilona

Koszt nie jest mały,ale w każdym regionie inaczej :)

Wiatrołapu nie mamy ,okaże się w praktyce czy to błąd :wink:

• 2 weeks później...