INWESTORKA71 06.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam i podziwiam Wasz dom staje się coraz ladniejszy. Nie przepadam za kaflami na podlodze ale u ws wyglada to ciekawie. Dziekuję ,będzie na pewno praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fantom72 06.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witaj Inwestorko!!!Po godzinach prześlęczonych nad w/w projektem w końcu widac coś w oryginale.Jak na razie bomba. W głebi duszy wiedziałem, że to będzie super dom. Teraz się upewniłem.Mam do Ciebie jednak dwa pytania, jeśli można:- Jak wykończycie pustkę nad salonem?- Czy robicie stryszek nad sypialniami?PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 06.06.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jeżeli chodzi o sufit ,jeszcze nie wiem Stryszek jest i nie tylko.Wyszedł piękny pokój z łazienką dla starszej córki.Musieliśmy podnieść dach na 30 stopni-takie były warunki zabudowy. Ale dom naprawdę jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 07.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Jeżeli chodzi o sufit ,jeszcze nie wiem Stryszek jest i nie tylko.Wyszedł piękny pokój z łazienką dla starszej córki.Musieliśmy podnieść dach na 30 stopni-takie były warunki zabudowy. Ale dom naprawdę jest fajny piekny domek tez sie nad nim zastanawialam zdecydowalismy sie jednak na ten oczywiscie parterowka bo takie nam sie podobaja http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=122&sid=5 bede zagladala i podziwiala pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 07.06.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dziękuję ,wasz też super, budowa już rozpoczęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 08.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam - dom piękny, wykończenia też - szczególnie kominek Mam pytanie - jakiej firmy masz wkład? Też taki chcę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 08.06.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam - dom piękny, wykończenia też - szczególnie kominek Mam pytanie - jakiej firmy masz wkład? Też taki chcę Pozdrawiam Wkład z firmy "turbofonte!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 09.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięki wielkie - powodzenia w wykańczaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Te płytki podobne do betonu są polerowane? Fajnie wyglądają bezfugowo Piekny masz taras!!! Rewelacyjnie sie będzie odpoczywało na nim. Co do dodatkowych drzwi w wiatrołapie to sama nie wiem. Normalnie byłabym jak najbardziej "za" ale u Was tak pieknie wyglada ta otwarta przestrzeń że szkoda by jej zasłaniać. Zrób pojemną szafę, żadnych wieszaków czy półek na wierzchu i nie będzie bałagan "wnikał" do salonu. Ja chyba tak bym zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Zdecydowaliśmy jednak zrobić dodatkowe drzwi rozsuwane Bardzo kurzy się z drogi, i drzwi drewniane wejściowe chyba nie są do końca szczelne Trudno już zamówione zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.06.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Płytki Sugar są pół polery ,wyglądają dość fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.06.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Te płytki podobne do betonu są polerowane? Fajnie wyglądają bezfugowo Piekny masz taras!!! Rewelacyjnie sie będzie odpoczywało na nim. O tak, już teraz odpoczywa się rewelacyjnie!! Nie mogę doczekać się mebli ogrodowych,dom może poczekać szkoda mi lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Inwestorko, posiedziałam wirtualnie na Twoim tarasie i nie chce mi się stąd nigdzie ruszać.Duży, wygodny, na poziomie gruntu, co było moim marzeniem, niezrealizowanym niestety.Do tego te imponujące przeszklenia i drzwi rozsuwane, napatrzeć się nie mogę.Narożne, poziome okno w kuchni, gdybym teraz zaczynała budowę, nie odmówiłabym sobie takiego.Wielkie gratulacje i słowa uznania dla projektu i sposobu wykańczania.Pozdrawiam i życzę bezproblemowej wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.06.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Tolu droga miło ,że wpadłaś Twój domek znam dokładnie a ogród pobija wszystkie ogrody na forum!!Gdybyś bliżej mieszkała zaciągnęłabym Cię do mnie na pogaduchy ,a przy okazji coś byś doradziła Nie mam daru do planowania ogrodu i przewidywania wzrostu roślinek Będę nieskromna ale taras faktycznie bardzo wygodny,siedzę na nim w każdej wolnej chwili. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 wow! nie sądzilam, ze az tyle przybylo u Ciebie od mojej ostatniej wizyty jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 10.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Piękne drzwi wejściowe. Piękny kominek. Podobają mi się te płytki na cokole i filarze przy wejściu. Co to dokładnie jest i jak się to układa? Nie wiem tylko czy mi się to do moich drewnianych filarów przyklei Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.06.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Filary i cokół to łupki kamienia naturalnego (chiny).Kładzie się plastrami na klej.Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 10.06.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 przepraszam INWESTORKO z buciorami w DZIENNIK wlazłam Jak to usunąć?Jak syn wróci to na pewno coś zaradzi.Tak to jest jak się w pracy komentuje Na kawę to do mnie bez termosu,ale taras zupełnie u nas "budowlany" Może ten rok będzie dla niego łaskawy pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.06.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mnie to absolutnie nie przeszkadza!! Sama nieraz wlazłam do kogoś,dla mnie żaden problem.Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czy można sie dowiedzieć w jakiej cenie był Mistral- ja planuje 60x60 poler gris do sypialni - planuję lawendowo -szarą pomieszana z białymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts