Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Inwestorko!!!

Po godzinach prześlęczonych nad w/w projektem w końcu widac coś w oryginale.

Jak na razie bomba. W głebi duszy wiedziałem, że to będzie super dom. Teraz się upewniłem.

Mam do Ciebie jednak dwa pytania, jeśli można:

- Jak wykończycie pustkę nad salonem?

- Czy robicie stryszek nad sypialniami?

Pozdrawiam

Tomek

Jeżeli chodzi o sufit ,jeszcze nie wiem :-?

Stryszek jest i nie tylko.Wyszedł piękny pokój z łazienką dla starszej córki.Musieliśmy podnieść dach na 30 stopni-takie były warunki zabudowy.

Ale dom naprawdę jest fajny :lol: :oops:

piekny domek

tez sie nad nim zastanawialam

zdecydowalismy sie jednak na ten

oczywiscie parterowka bo takie nam sie podobaja http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=122&sid=5

bede zagladala i podziwiala

pozdrawiam cieplutko

Te płytki podobne do betonu są polerowane? Fajnie wyglądają bezfugowo :lol: Piekny masz taras!!! Rewelacyjnie sie będzie odpoczywało na nim.

Co do dodatkowych drzwi w wiatrołapie to sama nie wiem. Normalnie byłabym jak najbardziej "za" ale u Was tak pieknie wyglada ta otwarta przestrzeń że szkoda by jej zasłaniać. Zrób pojemną szafę, żadnych wieszaków czy półek na wierzchu i nie będzie bałagan "wnikał" do salonu. Ja chyba tak bym zrobiła. :roll:

Inwestorko, posiedziałam wirtualnie na Twoim tarasie i nie chce mi się stąd nigdzie ruszać.

Duży, wygodny, na poziomie gruntu, co było moim marzeniem, niezrealizowanym niestety.

Do tego te imponujące przeszklenia i drzwi rozsuwane, napatrzeć się nie mogę.

Narożne, poziome okno w kuchni, gdybym teraz zaczynała budowę, nie odmówiłabym sobie takiego.

Wielkie gratulacje i słowa uznania dla projektu i sposobu wykańczania.

Pozdrawiam i życzę bezproblemowej wykończeniówki.

Tolu droga miło ,że wpadłaś :lol: Twój domek znam dokładnie a ogród pobija wszystkie ogrody na forum!!Gdybyś bliżej mieszkała zaciągnęłabym Cię do mnie na pogaduchy ,a przy okazji coś byś doradziła :wink: :oops: :lol: Nie mam daru do planowania ogrodu i przewidywania wzrostu roślinek :-?

Będę nieskromna ale taras faktycznie bardzo wygodny,siedzę na nim w każdej wolnej chwili. Pozdrawiam gorąco

przepraszam INWESTORKO z buciorami w DZIENNIK wlazłam :oops:

Jak to usunąć?Jak syn wróci to na pewno coś zaradzi.Tak to jest jak się w pracy komentuje :oops:

Na kawę to do mnie bez termosu,ale taras zupełnie u nas "budowlany" :-? Może ten rok będzie dla niego łaskawy :wink:

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam