Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

czy można sie dowiedzieć w jakiej cenie był Mistral- ja planuje 60x60 poler gris do sypialni - planuję lawendowo -szarą pomieszana z białymi dodatkami.

Ja kupiłam po 102zł 30x60 grys i grafit .W naszej miejscowości kosztował ok 130zł jechałam więc za nimi aż 100km. Opłacało mi się bo kupowałam też płytki do salonu ok 100m2 w cenie 68zł podczas gdy u nas dokładnie te same kosztowały 93zł m2. i do drugiej łazienki też trochę taniej. Sklep znalazłam w internecie.Szukaj w Lubuskim sklepów inernetowych. Pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdybyś bliżej mieszkała zaciągnęłabym Cię do mnie na pogaduchy ,a przy okazji coś byś doradziła :wink: :oops: :lol:

zrobiłabym to z największą przyjemnością :D

w upalny wieczór wypiłybyśmy orzeźwiające mojito z lodem i miętą,

a po nim pomysłów na ogród byłoby mnóstwo :wink:

ech, pomarzyć...

jeśli chodzi o drzwi to mi pasuje TEAK albo PALISANDER... ale oczywiście to wasz wybór :wink:

kostka wokół domu... super

można namiary na dostawce albo cenę? też się przymierzam

można oczywiście na priv

pozdr. Ewa

Kostka jest z Jawora :lol: :lol: Ty masz chyba najbliżej :lol: My musieliśmy ją ściągać ok.300 km :evil: :lol:

jak to mówią do trzech razy sztuka-a swoją drogą to muszą się bardzo cieszyć :-? ale jak nie potrafią porządnie to niech robia do skutku.U nas też się bardzo tłumaczyli,że kostki nierówne-a jaki do cholerki ma być kamień.Niestety i tak nie rzuca na kolana.Widziałam o wiele lepiej położoną,ale siły nie starczyło na kłótnie.Tylko jak do zapłaty przyszło to wiedzieli jak liczyć :x

Życzę oczekiwanych rezultatów i cieszę się, że mój "super wpis" nie namieszał aż tak bardzo :oops:

pozdrawiam

acca5 piękna ta Twoja kuchnia,bardzo zbliżona do mojej :wink: żeby nie powiedzieć prawie identyczna :D Też z llewej strony okna będzie słupek z AGD .

Aszka jeszcze nie wiem z czego będą blaty,Granit właśnie wybiliśmy sobie dzisiaj z głowy (przynajmniej ten o którym myśleliśmy) bo cenowo blat mało różnił się od ceny mebli :x

Dom naprawde cudny! A te płytki w salonie, rewelacja! Po obejrzeniu fotek w Twoim dzienniku, też chyba na nie sie zdecyduję. Czy moge poprosić o wiecej zdjęć.

Dziękuję :oops: Płytki chyba będą praktyczne! Podobają mi się choć w sklepie wyglądały nieco inaczej ale fajne!!! :lol: Jutro postaram się zrobić kilka innych ujęć.