INWESTORKA71 11.06.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czy można sie dowiedzieć w jakiej cenie był Mistral- ja planuje 60x60 poler gris do sypialni - planuję lawendowo -szarą pomieszana z białymi dodatkami. Ja kupiłam po 102zł 30x60 grys i grafit .W naszej miejscowości kosztował ok 130zł jechałam więc za nimi aż 100km. Opłacało mi się bo kupowałam też płytki do salonu ok 100m2 w cenie 68zł podczas gdy u nas dokładnie te same kosztowały 93zł m2. i do drugiej łazienki też trochę taniej. Sklep znalazłam w internecie.Szukaj w Lubuskim sklepów inernetowych. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Gdybyś bliżej mieszkała zaciągnęłabym Cię do mnie na pogaduchy ,a przy okazji coś byś doradziła zrobiłabym to z największą przyjemnością w upalny wieczór wypiłybyśmy orzeźwiające mojito z lodem i miętą, a po nim pomysłów na ogród byłoby mnóstwo ech, pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 11.06.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 tolu marzenia się spełniają tylko trzeba mocno chcieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 witam zajrzalam na twoja budowe piekny domekgratulujebede czestym gosciem jak pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 12.06.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 witam zajrzalam na twoja budowe piekny domek gratuluje bede czestym gosciem jak pozwolisz Oczywiście serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jeśli chodzi o drzwi to mi pasuje TEAK albo PALISANDER... ale oczywiście to wasz wybór kostka wokół domu... super można namiary na dostawce albo cenę? też się przymierzam można oczywiście na priv pozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 13.06.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jeśli chodzi o drzwi to mi pasuje TEAK albo PALISANDER... ale oczywiście to wasz wybór kostka wokół domu... super można namiary na dostawce albo cenę? też się przymierzam można oczywiście na priv pozdr. Ewa Kostka jest z Jawora Ty masz chyba najbliżej My musieliśmy ją ściągać ok.300 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 13.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jak to mówią do trzech razy sztuka-a swoją drogą to muszą się bardzo cieszyć ale jak nie potrafią porządnie to niech robia do skutku.U nas też się bardzo tłumaczyli,że kostki nierówne-a jaki do cholerki ma być kamień.Niestety i tak nie rzuca na kolana.Widziałam o wiele lepiej położoną,ale siły nie starczyło na kłótnie.Tylko jak do zapłaty przyszło to wiedzieli jak liczyć Życzę oczekiwanych rezultatów i cieszę się, że mój "super wpis" nie namieszał aż tak bardzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 13.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Już teraz widzę ,że nie będzie rewelacji Ale niech już kładą i uciekają Mam już wstępny projekt kuchni ,teraz mam wybrać tylko materiał i waham się Lakier czy fornir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.06.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mamy kompromis w sprawie kuchni! Ustaliliśmy ,że słupki z AGD będą w lakierze a szafki dolne i wyspa fornir A,co!!! Kolor jasny , blaty ciemny grafit lub szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja mam w tych kolorach zamówioną już kuchnię, jesion wysoki połysk i grafitowy lakier , blat szary -kwarcyt szary w drobne punkciki; podłoga tylko płytki Pamesa Tibet kolor tabaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.06.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja mam w tych kolorach zamówioną już kuchnię, jesion wysoki połysk i grafitowy lakier , blat szary -kwarcyt szary w drobne punkciki; podłoga tylko płytki Pamesa Tibet kolor tabaco Ojej !!A masz może zdjęcia projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 14.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 INWESTORKO, a z czego będą te ciemne blaty? można zobaczyć wstępną wizualizację?Ciekawa jestem jak będzie wyglądało takie połączenie i jak to się ma cenowo acca5, możesz pokazać też swoją-kuchnię oczywiście-żeby nie było bo jakoś podejrzliwie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.06.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 acca5 piękna ta Twoja kuchnia,bardzo zbliżona do mojej żeby nie powiedzieć prawie identyczna Też z llewej strony okna będzie słupek z AGD . Aszka jeszcze nie wiem z czego będą blaty,Granit właśnie wybiliśmy sobie dzisiaj z głowy (przynajmniej ten o którym myśleliśmy) bo cenowo blat mało różnił się od ceny mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.06.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wizualizacji nie mam widziałam tylko na komputerze u "mojego pana" poproszę go ,żeby mi wysłał zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 15.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 myślałam,że o tej godzinie to tylko ja siedzę przy komputerze Też mi się podoba granit, ale ta cena... liczyłam, że teraz robią jakieś sprytne "podróbki" w takim ciemnym kolorze.A co w zamian oferuje pan Rafał jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dom naprawde cudny! A te płytki w salonie, rewelacja! Po obejrzeniu fotek w Twoim dzienniku, też chyba na nie sie zdecyduję. Czy moge poprosić o wiecej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.06.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Aszka to pan Rafał u Ciebie robił szafy? Może jakieś informacje ?Warto zamawiać u P.Rafała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 15.06.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dom naprawde cudny! A te płytki w salonie, rewelacja! Po obejrzeniu fotek w Twoim dzienniku, też chyba na nie sie zdecyduję. Czy moge poprosić o wiecej zdjęć. Dziękuję Płytki chyba będą praktyczne! Podobają mi się choć w sklepie wyglądały nieco inaczej ale fajne!!! Jutro postaram się zrobić kilka innych ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts