INWESTORKA71 16.06.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jola ale Ty też masz piękne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 16.06.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 robił,robił - szafę w przedpokoju ,półki, garderobę i drzwi do garderoby.Jestem zadowolona,bo profesjonalnie podchodzą do klienta i mają odpowiedni sprzęt- nie "szczere chęci" i wiertarkę.Niektórzy twierdzą,że "jest drogi".Ja nie wiem,bo nie robiłam wyceny u nikogo innego.Teraz chciałam trochę "zamieszać" w kuchni i w końcu dorobić szafki do sypialni.Niestety ostatnio mi "uciekł" ze Stawowej,bo wyszłam do Plusa , a on się bardzo spieszył.Mam nadzieję,że wkrótce się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.06.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Przyjedzie chyba w tygodniu z umową na szafki kuchenne jeżeli chodzi o ceny to porównywalnie do innych firm ,a pomysłów ma wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 19.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 aż tak źle jest? Przecież nie macie znów takich wielkich przestrzeni żeby sibie z tym nie poradzić oni się może uczą u Was.My mielismy takich artystów od gładzi.Ile nam zdrowia popsuli to szkoda gadać,ale w końcu mąż powiedział "panom już podziękujemy" I tak był cierpliwy, ja po pierwszym dniu wiedziałam,że nic z tego nie będzie. W takim razie życzę powodzenia.Musicie im powiedzieć,że prywatna praktyka kosztuje-może się zmobilizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 19.06.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Tak, robią to drugi raz , na razie jesteśmy( a raczej mąż ) cierpliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 20.06.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 INWESTORKA71 a może w ramach rozluźnienia wstawiła byś troszkę zdjęć reszty pokoi i łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 20.06.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tam jeszcze nic ciekawego się nie dzieje ,dopiero jak wrócimy z wakacji będzie akcja" łazienki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 20.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jakiej grubosci masz fugi w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 20.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to czekam zniecierpliwiona na zdjęcia i przy okazji miłego urlopu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 20.06.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to czekam zniecierpliwiona na zdjęcia i przy okazji miłego urlopu życzę dZIęKUJę CHOć TYM RAZEM CHęTNIE SPęDZAM CZAS NA DZIAłCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wstąpiłam przypadkiem i baaardzo mi się u Ciebie spodobało. Moim faworytem są okna przewielkie i kominek. Uwielbiam takie "sprawy" Jeśli pozwolisz będę sobie śledziła Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 11.07.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzień dobry INWESTORKO! Tak sobie wpadłam na chwilkę szukając inspiracji w temacie elewacji... no i bomba! Piękne zestawienie kolorów- takie własnie mi się marzy u nas. Do antracytowej dachówki i brazowych okien chciałabym dobrac taki właśnie kolor tynku wiec prosze o info. Piękny również na podmurówce kamień.. Gdzie taki można znaleźć? No i wnętrze zapowiada sie imponująco.. chyba jesteśmy w tym samym klubie: fanów dużych przeszkleń i narożnych kominków Gratuluję pięknego domu.. bedę Do Ciebie zaglądać Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.07.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam,cudny dom i zapowiada się piękne wykończenie wnętrz.Na pewno będę śledzić Twój dziennik. Może jak już będę miała swój domek to zainspiruje mnie przy wykańczaniu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.07.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam serdecznie.UUFF!! Wróciłam z wakacji i okazało się ,że na budowie nic się nie dzieje!! Od wczoraj dopiero pan ściąga płytki z tarasu ,bo odpadają! Jaka przyczyna nie wiadomo. Dzisiaj też dzwonili,ze sklepu ,że przyszły drzwi Zaraz lecę oglądać!.Dziękuję wszystkim za odwiedzuny ,postaram się opisać co nieco i wkleić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.07.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzień dobry INWESTORKO! Tak sobie wpadłam na chwilkę szukając inspiracji w temacie elewacji... no i bomba! Piękne zestawienie kolorów- takie własnie mi się marzy u nas. Do antracytowej dachówki i brazowych okien chciałabym dobrac taki właśnie kolor tynku wiec prosze o info. Piękny również na podmurówce kamień.. Gdzie taki można znaleźć? Kolor mieszaliśmy sami z barwników miał być bardzo ,bardzo jasny kremik. Kamień na podmurówce kupiony w Chęcinach koło Kielc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 16.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wstąpiłam przypadkiem i baaardzo mi się u Ciebie spodobało. Moim faworytem są okna przewielkie i kominek. Uwielbiam takie "sprawy" Jeśli pozwolisz będę sobie śledziła Wasze postępy Oczywiście zapraszam ,choć mam "wielkiego stresa" przed wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Inwestorko, te płytki u Ciebie wygladają lepiej niż na stronie producenta Z wiatrołapem to niegłupi pomysł... Dziękuję!!!!Mam nowe zdjęcia http://images26.fotosik.pl/225/d8a2a100de84aa2c.jpg Droga inwestorko, mam ogromną prośbę: masz może już jakieś zdjęcia całej podłogi z tymi płytkami? Interesują mnie też te ciemniejsze płytki - czy ich odcień wpada lekko w różowy, czy tylko mi się tak zdaje? W sklepach to oświetlenie jest tak różne, że już głupieję... raz widzę brąz, a raz róż Planuję zielone ściany, więc gdyby ta podłoga wyszła mi różowa to byłaby wpadka:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 19.07.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Jeżeli chodzi o podłoge ,to mozaika jest w brązach szarościach i grys.Może ten brąz w różnym świetle różnie wygląda.Samych płytek w brązie nie mam tylko sam "GRYS"-wpadają w bardzo jasny popiel. Płytki bardzo praktyczne bo nie widać nic brudu/(ale na razie nie używane) Nie wiem jak będzie z ich użytkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 19.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 no tak a do mnie pan R.nie zawitał widocznie znów miał mało czasu?! A mogę zapytać kiedy u Was montaż?!może w przerwie na kawe podskoczy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 19.07.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam ,witam Montaż dopiero we wrześniu Mam nadzieję ,że zdążymy z malowamiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts