Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

robił,robił - szafę w przedpokoju ,półki, garderobę i drzwi do garderoby.Jestem zadowolona,bo profesjonalnie podchodzą do klienta i mają odpowiedni sprzęt- nie "szczere chęci" i wiertarkę.Niektórzy twierdzą,że "jest drogi".Ja nie wiem,bo nie robiłam wyceny u nikogo innego.Teraz chciałam trochę "zamieszać" w kuchni i w końcu dorobić szafki do sypialni.Niestety ostatnio mi "uciekł" ze Stawowej,bo wyszłam do Plusa , a on się bardzo spieszył.Mam nadzieję,że wkrótce się pojawi :cry:

aż tak źle jest? Przecież nie macie znów takich wielkich przestrzeni żeby sibie z tym nie poradzić :-? oni się może uczą u Was.My mielismy takich artystów od gładzi.Ile nam zdrowia popsuli to szkoda gadać,ale w końcu mąż powiedział "panom już podziękujemy" :x I tak był cierpliwy, ja po pierwszym dniu wiedziałam,że nic z tego nie będzie.

W takim razie życzę powodzenia.Musicie im powiedzieć,że prywatna praktyka kosztuje-może się zmobilizują :wink:

• 3 weeks później...

Dzień dobry INWESTORKO!

Tak sobie wpadłam na chwilkę szukając inspiracji w temacie elewacji... no i bomba!

Piękne zestawienie kolorów- takie własnie mi się marzy u nas.

Do antracytowej dachówki i brazowych okien chciałabym dobrac taki właśnie kolor tynku wiec prosze o info. Piękny również na podmurówce kamień..

Gdzie taki można znaleźć?

No i wnętrze zapowiada sie imponująco..

chyba jesteśmy w tym samym klubie: fanów dużych przeszkleń i narożnych kominków :D

Gratuluję pięknego domu..

bedę Do Ciebie zaglądać :)

Pozdrawiam

Kasia

Witam serdecznie.UUFF!! Wróciłam z wakacji i okazało się ,że na budowie nic się nie dzieje!! :( Od wczoraj dopiero pan ściąga płytki z tarasu ,bo odpadają! :evil: Jaka przyczyna nie wiadomo. Dzisiaj też dzwonili,ze sklepu ,że przyszły drzwi :lol: Zaraz lecę oglądać!.Dziękuję wszystkim za odwiedzuny ,postaram się opisać co nieco i wkleić fotki :D :D :D :D

Dzień dobry INWESTORKO!

Tak sobie wpadłam na chwilkę szukając inspiracji w temacie elewacji... no i bomba!

Piękne zestawienie kolorów- takie własnie mi się marzy u nas.

Do antracytowej dachówki i brazowych okien chciałabym dobrac taki właśnie kolor tynku wiec prosze o info. Piękny również na podmurówce kamień..

Gdzie taki można znaleźć?

Kolor mieszaliśmy sami z barwników miał być bardzo ,bardzo jasny kremik. Kamień na podmurówce kupiony w Chęcinach koło Kielc

Pozdrawiam

Inwestorko, te płytki u Ciebie wygladają lepiej niż na stronie producenta :D

Z wiatrołapem to niegłupi pomysł...

Dziękuję!!!!Mam nowe zdjęcia :lol:

http://images26.fotosik.pl/225/d8a2a100de84aa2c.jpg

Droga inwestorko, mam ogromną prośbę: masz może już jakieś zdjęcia całej podłogi z tymi płytkami?

Interesują mnie też te ciemniejsze płytki - czy ich odcień wpada lekko w różowy, czy tylko mi się tak zdaje? W sklepach to oświetlenie jest tak różne, że już głupieję... raz widzę brąz, a raz róż

Planuję zielone ściany, więc gdyby ta podłoga wyszła mi różowa to byłaby wpadka:)

Pozdrowionka

Jeżeli chodzi o podłoge ,to mozaika jest w brązach szarościach i grys.Może ten brąz w różnym świetle różnie wygląda.Samych płytek w brązie nie mam tylko sam "GRYS"-wpadają w bardzo jasny popiel. Płytki bardzo praktyczne bo nie widać nic brudu/(ale na razie nie używane) :) Nie wiem jak będzie z ich użytkowaniem :-?