maya04 16.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No to ja szybciutko opiszę Wam jaka mnie ostatnio jazda ze śmieciami spotkała. Na początku nowego roku - wiadomo postanowienie noworoczne- ustaliliśmy że usuwamy narastającą kupkę gruzu budowlanego, i ścięło nas z nóg jak radośnie zadzwoniłiśmy do pani w celu zamówienia kontenerka 3,5 tony za który w poprzednim roku zapłaciłiśmy około 250 zł. Pani, juz mniej radośnie, stwierdziła ze od nowego roku ta samam usługa kosztuje ... 800 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak niedaj boże większy kontener to drożej Chcąc nie chcąc załatwiliśmy okolicznego gospodarza który to powiózł na wysypisko. Jeden jest dla mnie wniosek głupota głupota i jeszcze raz głupota, poprostu ludzie zaczną wywozić śmieci gdzie popadnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 17.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Podejrzewam, że któryś z przemiłych sąsiadów załatwia gospodarkę odpadami w taki sposób, tylko nie wiem, co w tej sytuacji ja mam robić?? Czy straż miejska jest w stanie mi pomóc? Rozpruj jeden worek, poszukaj rachunków, albo czegokolwiek, co ma nazwisko nadrukowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts