Elcia84 08.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Trzymam kartony, a w kartonach paragony. Mieszkam w domku, mam ogromny strych, także mam gdzie to składować. Jednak co jakiś czas robie porządki i wywalam te które już nie mają gwarancji. Pamiętaj, że w każdej karcie gwarancyjnej powinno być określone czy w przypadku reklamacji sprzęt ma być dostarczony w oryginalnym opakowaniu - jeśli nie ma takiej wzmianki to karton można wywalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 09.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 My też trzymamy karton. Jak się będziemy przeprowadzać, to się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.03.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Trzymam pudełka wsyztskie, łącznie z tymi po butach , małych radyjkach... może teraz tak robię, bo mam tego mało, ale w większych kartonach jest nawet 10 mniejszych... Ja też mam kolekcję takich "matrioszek". Dopóki mam gdzie to trzymać (a mam) to bardzo pożyteczne. Na każdą okoliczność i potrzebę mam stosowne pudełko Dla tych co mają małe dzieci: z pudła po telewizorze można zrobić na szybkiego bajerancki domek do zabawy A z takiego podłużnego po kotle gazowym - samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Trzymam pudełka wsyztskie, łącznie z tymi po butach , małych radyjkach... może teraz tak robię, bo mam tego mało, ale w większych kartonach jest nawet 10 mniejszych... Ja też mam kolekcję takich "matrioszek". Dopóki mam gdzie to trzymać (a mam) to bardzo pożyteczne. Na każdą okoliczność i potrzebę mam stosowne pudełko Dla tych co mają małe dzieci: z pudła po telewizorze można zrobić na szybkiego bajerancki domek do zabawy A z takiego podłużnego po kotle gazowym - samochodzik Kiedyś mieszkałam tydzień w pudle po Rubinie 714 p :) Suuuuper P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak1234 02.04.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja mam kilka powodów dlaczego nie wyrzucam żadnych pudełek, jeżeli jest to elektronika np. telefon to jak będę sprzedawał tą rzecz to jego cena będzie wyższa jeżeli będę miał oryginalne opakowanie, po butach pudełka przydają mi się jak sprzedaję coś na allegro i w nie pakuję rzeczy do wysyłki a większe kartony służą mi jako kontenery do przechowywania różnych rzeczy, staroci, których nie chcę wyrzucić itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 02.04.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Też mam w domu stertę takich kartonów i w zasadzie nie wiem, czemu się ich nie pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 03.04.2014 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak, trzymam kartony po sprzętach elektronicznych dopóki obowiązuje gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.08.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ja tez staram sie trzymac pudla, czasami trzymam cos w nich tak, aby nie zajmowaly miejsca " na pusto' na strychu, dzieki temu jest z nich pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 22.09.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Trzymam, wolę trzymać, bo nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rentowna 18.11.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ja też je raczej trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts