Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naleśnik, oglądasz F1 ? :lol: :lol: :lol:

oczywiście oglądałem!!

mimo, że ja do rannych ptaszków nie należę to gdy jest cos interesującego w sporcie to ranne wstawanie jak ręką odjął ;)

nie mogę się doczekać decyzji gdy Kubica ogłosi, ze odchodzi z BMW

No było już nawet chwilę dobrze - 4 miejsce, ale się spitoliło :(

My też czekamy na t chwilę bardzo :) :) :)

Jeszcze rzeby się dostał do jakiegoś fajnego zespołu :D

Jak sądzisz, gdzie pójdzie?

.....Jak sądzisz, gdzie pójdzie?

nie mam pojęcia ale dziś szef Toyoty stwierdził, że "Kubica prawdopodobnie nie dla nas" więc chyba Renault a może jednak Williams ??

ale co tam laseczki dziś z brązem......piękny rok dla naszej siatkówki :D

:lol: :lol: :lol: i hurrra dla sreberek :)

Mm nadzieję, że Kubek do Renault się dostanie :)

:)

.....naLeśnik ja mam pytanie w sprawie inst.odgromowej :roll: ,czy mógłbyś powiedzieć jak ona wygląda u Ciebie i co jest z czym połączone :roll: ......

odkurzyłem stare fotki i tak:

na gąsiorach drut 8mm

http://img96.imageshack.us/img96/6763/dscn7090.jpg

później drut poprowadzony do skrzynki

http://img195.imageshack.us/img195/3323/dsc0297k.jpg

w skrzynce drut połączony z bednarką

http://img44.imageshack.us/img44/9624/dscn7375.jpg

i bednarka wkopana w ziemie i nie połączona z fundamentem!!

Wielkie dzięki na Leśnik :lol: ,jesteś niezawodny. Teraz już wiem,mam czarno na białym zilustrowane jak to powinno wyglądać. Chyba mam babola,ale muszę się jeszcze upewnić i zapytać swojego. Bo mi się wydaję,że my mamy tą bednarkę przykręconą do fundamentów,ale muszę się dla pewności upewnić :roll:

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :lol:

Madmegs ma fajną sprawę doklejoną :wink: :lol: ,zaproponuj pani naLeśnikowej,bo to sprawa jak najbardziej dla niej,skoro niedługo się wprowadzacie. Niech kobieta się zrelaksuje i doda swoje propozycje :lol:

Wielkie dzięki na Leśnik :lol: ,jesteś niezawodny. Teraz już wiem,mam czarno na białym zilustrowane jak to powinno wyglądać. Chyba mam babola,ale muszę się jeszcze upewnić i zapytać swojego. Bo mi się wydaję,że my mamy tą bednarkę przykręconą do fundamentów,ale muszę się dla pewności upewnić :roll:

ja też dziękuję, po wizytach u Ciebie od razu mi "Ajkju" skacze do góry :lol:

Madmegs ma fajną sprawę doklejoną :wink: :lol:

A swoją drogą Dżołana - ja Cię zamorduję! 8) :wink: :wink: :wink: Nie wiem jak komu, ale mnie to podejrzanie zabrzmiało :o :-? :wink: Co niby mam doklejone? :wink: Chyba głupkowaty uśmiech na facjacie buhahahhahahaha :lol:

Madmegs ma fajną sprawę doklejoną :wink: :lol: ,zaproponuj pani naLeśnikowej,bo to sprawa jak najbardziej dla niej,skoro niedługo się wprowadzacie. Niech kobieta się zrelaksuje i doda swoje propozycje :lol:

A poważnie - odnośnie żonki - zgadzam się - relaks się należy. :D Ale to, co kamlotek ma na myśli, to raczej jest dla ludzi o mocnych nerwach :roll: :wink:

ja też dziękuję, po wizytach u Ciebie od razu mi "Ajkju" skacze do góry :lol:

Madmegs ma fajną sprawę doklejoną :wink: :lol:

A swoją drogą Dżołana - ja Cię zamorduję! 8) :wink: :wink: :wink: Nie wiem jak komu, ale mnie to podejrzanie zabrzmiało :o :-? :wink: Co niby mam doklejone? :wink: Chyba głupkowaty uśmiech na facjacie buhahahhahahaha :lol:

A poważnie - odnośnie żonki - zgadzam się - relaks się należy. :D Ale to, co kamlotek ma na myśli, to raczej jest dla ludzi o mocnych nerwach :roll: :wink:

A myślisz ,że pani naLeśnikowa nie ma mocnych nerwów,gdy pan naLeśnik chodzi po borach,kniejach to musi mieć mocne nerwy :lol:

O doklejonym to nie bedę pisała o "szarej szajbie" :lol: :wink: :lol: :wink: