naLeśnik 02.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Szykuj przepisy na torciki hehehe...jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Naleśnik, oglądasz F1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.10.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Naleśnik, oglądasz F1 ? oczywiście oglądałem!! mimo, że ja do rannych ptaszków nie należę to gdy jest cos interesującego w sporcie to ranne wstawanie jak ręką odjął nie mogę się doczekać decyzji gdy Kubica ogłosi, ze odchodzi z BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Naleśnik, oglądasz F1 ? oczywiście oglądałem!! mimo, że ja do rannych ptaszków nie należę to gdy jest cos interesującego w sporcie to ranne wstawanie jak ręką odjął nie mogę się doczekać decyzji gdy Kubica ogłosi, ze odchodzi z BMW No było już nawet chwilę dobrze - 4 miejsce, ale się spitoliło My też czekamy na t chwilę bardzo :) Jeszcze rzeby się dostał do jakiegoś fajnego zespołu Jak sądzisz, gdzie pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.10.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 .....Jak sądzisz, gdzie pójdzie? nie mam pojęcia ale dziś szef Toyoty stwierdził, że "Kubica prawdopodobnie nie dla nas" więc chyba Renault a może jednak Williams ?? ale co tam laseczki dziś z brązem......piękny rok dla naszej siatkówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 .....Jak sądzisz, gdzie pójdzie? nie mam pojęcia ale dziś szef Toyoty stwierdził, że "Kubica prawdopodobnie nie dla nas" więc chyba Renault a może jednak Williams ?? ale co tam laseczki dziś z brązem......piękny rok dla naszej siatkówki i hurrra dla sreberek Mm nadzieję, że Kubek do Renault się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.10.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 .....naLeśnik ja mam pytanie w sprawie inst.odgromowej ,czy mógłbyś powiedzieć jak ona wygląda u Ciebie i co jest z czym połączone ...... odkurzyłem stare fotki i tak: na gąsiorach drut 8mm http://img96.imageshack.us/img96/6763/dscn7090.jpg później drut poprowadzony do skrzynki http://img195.imageshack.us/img195/3323/dsc0297k.jpg w skrzynce drut połączony z bednarką http://img44.imageshack.us/img44/9624/dscn7375.jpg i bednarka wkopana w ziemie i nie połączona z fundamentem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no, kamlotka chyba nie ma, za to ja przyleciałam z rozdziawioną gębą aaa! To taki cudo! No, teraz czuję się znacznie mądrzejsza pozdróweczki cieplutkie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 05.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 odnośnie instal.odgromowej jestem juz po wykonaniu.dzisiaj własnie muszę uiścić rachunek wykonawcy 3200 zł.Tak leci kasa i wydatki wciąż.!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To cena z materiałem, czy sama robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wielkie dzięki na Leśnik ,jesteś niezawodny. Teraz już wiem,mam czarno na białym zilustrowane jak to powinno wyglądać. Chyba mam babola,ale muszę się jeszcze upewnić i zapytać swojego. Bo mi się wydaję,że my mamy tą bednarkę przykręconą do fundamentów,ale muszę się dla pewności upewnić Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Madmegs ma fajną sprawę doklejoną ,zaproponuj pani naLeśnikowej,bo to sprawa jak najbardziej dla niej,skoro niedługo się wprowadzacie. Niech kobieta się zrelaksuje i doda swoje propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wielkie dzięki na Leśnik ,jesteś niezawodny. Teraz już wiem,mam czarno na białym zilustrowane jak to powinno wyglądać. Chyba mam babola,ale muszę się jeszcze upewnić i zapytać swojego. Bo mi się wydaję,że my mamy tą bednarkę przykręconą do fundamentów,ale muszę się dla pewności upewnić Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ja też dziękuję, po wizytach u Ciebie od razu mi "Ajkju" skacze do góry Madmegs ma fajną sprawę doklejoną A swoją drogą Dżołana - ja Cię zamorduję! Nie wiem jak komu, ale mnie to podejrzanie zabrzmiało Co niby mam doklejone? Chyba głupkowaty uśmiech na facjacie buhahahhahahaha Madmegs ma fajną sprawę doklejoną ,zaproponuj pani naLeśnikowej,bo to sprawa jak najbardziej dla niej,skoro niedługo się wprowadzacie. Niech kobieta się zrelaksuje i doda swoje propozycje A poważnie - odnośnie żonki - zgadzam się - relaks się należy. Ale to, co kamlotek ma na myśli, to raczej jest dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 .......A poważnie - odnośnie żonki - zgadzam się - relaks się należy. Ale to, co kamlotek ma na myśli, to raczej jest dla ludzi o mocnych nerwach ale o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hmmm....myslę że Kamlotkowi chodzi chyba o moją ostatnią szajbę. Ale kto ją tam wie? niech sama się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To cena z materiałem, czy sama robocizna? Jest to cena robocizna z materiałem. Robili to w etapach , najpierw bedarka w ziemi ( dokładnie tak jak to podał Naleśnik wyżej ), a teraz drut ( reszte instalacji odgromowej ) po dachu . pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wielkie dzięki na Leśnik ,jesteś niezawodny. Teraz już wiem,mam czarno na białym zilustrowane jak to powinno wyglądać. Chyba mam babola,ale muszę się jeszcze upewnić i zapytać swojego. Bo mi się wydaję,że my mamy tą bednarkę przykręconą do fundamentów,ale muszę się dla pewności upewnić Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ja też dziękuję, po wizytach u Ciebie od razu mi "Ajkju" skacze do góry Madmegs ma fajną sprawę doklejoną A swoją drogą Dżołana - ja Cię zamorduję! Nie wiem jak komu, ale mnie to podejrzanie zabrzmiało Co niby mam doklejone? Chyba głupkowaty uśmiech na facjacie buhahahhahahaha Madmegs ma fajną sprawę doklejoną ,zaproponuj pani naLeśnikowej,bo to sprawa jak najbardziej dla niej,skoro niedługo się wprowadzacie. Niech kobieta się zrelaksuje i doda swoje propozycje A poważnie - odnośnie żonki - zgadzam się - relaks się należy. Ale to, co kamlotek ma na myśli, to raczej jest dla ludzi o mocnych nerwach A myślisz ,że pani naLeśnikowa nie ma mocnych nerwów,gdy pan naLeśnik chodzi po borach,kniejach to musi mieć mocne nerwy O doklejonym to nie bedę pisała o "szarej szajbie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hmmm....myslę że Kamlotkowi chodzi chyba o moją ostatnią szajbę. Ale kto ją tam wie? niech sama się wypowie kochana dla mnie jak przyjdzieten etap to nie będzie szara szajba tylko ostatni gwóźdź do trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chciałabyś Tak przyjemnie się nie umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziewczynki..... ja dalej nic nie kumam...... zwykle zakręcony jak słoik ale teraz tym bardziej a tak w ogóle to che mi się bardzo spać...... i proszę nie szukać tu żadnych podtekstów!!..... kimam....kawka....jedyne wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Aśka, zlitujże się nad chłopakiem... Wytłumacz mu dokładnie, DUŻYMI LITERAMI , o co Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts