Roksanka 13.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam. My też czekaliśmy na cieśli więc nie jesteś jedyny... Aby przykryć dom dachem i już będzie lepiej... Zyczę dobrej pogody...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Super, że daszek już rośnie, oby pogoda nie pokrzyżowała planów. Czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 15.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 widzę że nie podwyższałeś ścianki kolankowej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.11.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no robota idzie ,oby tak dalej. trzymam za Wami i pozdrawiam.maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień dobry NaLeśnik, jak dach? wszystko ok ..? zmieniłeś avatarek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 przyszłam chwilkę posiedzieć Ci na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.11.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 super że cieśle weszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zaglądam i dobre myśli wysyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 i przyszłam posiedzieć i powiedzieć - trzymaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 czy cieśle robią? czy zrobiłes przerwę?trzymaj się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mysmy na ciesli tez czekali sporo czasu... Tak gdzies miesiac sie spoznili Tylko, ze nam sie nigdzie nie spieszy! Mozemy czekac. Byle tylko sniegiem nie dowalilo A Twoje drewno takie piekne, zielone, zaimpregnowane, a moje jakies takie rozowe, wciaz nie moge uwierzyc, ze impregnacja byla, uwierze jak zobacze! Juz za tydzien zobacze, bedziemy w Polsce na weselu kuzyna Bedzie podwojna okazja do swietowania Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 kotecku może masz impregnowane ciśnieniowo? wtedy nie trzeba dodawać barwnika bo wiadomo że jest wszędzie zaimpregnowane. ten zielony to tylko po to żeby malując pędzlem byc pewnym że się pomalowało wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 kotecku może masz impregnowane ciśnieniowo? wtedy nie trzeba dodawać barwnika bo wiadomo że jest wszędzie zaimpregnowane. ten zielony to tylko po to żeby malując pędzlem byc pewnym że się pomalowało wszędzie A moze, moze! Dowiem sie tego na pewno! Dzieki za pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Domek sliczny .Pozdrawiam i zycze powodzenia .U nas też hydran wyszedł na mojej działce a miał byc przed....kazałam przesuwac id itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.11.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Uzupełniłem dziennik od ostatniego wpisu. dziś maja dekarze układać dachówkę, ale nie wiem czy to się uda, śniegu trochę leży na łatach i foli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 24.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam. Widzę że z dachem jesteśmy na podobnym etapie. Mam nadzieję że pogoda będzie dla nas łaskawa (i dla dekarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 24.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Hejka! Dawno Was nie podglądałam i miło widzieć jak domek rośnie. Jesteśmy na takim samym etapie. Co z tymi cieślami? Pecha mają jakiegoś czy co? U nas też spóźnienie, na szczęście jednodniowe. Popsuty samochód tym razem. Ja wybrałam klinkier kosmo, taki uniwersalny kolor, do wszystkiego pasuje a nie jest za ciemny, opaska i ogrodzenie też z niego. życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 U nas to samo...Snieg na folii i na latach!Dzis nie pracuja, bo sie nie da... Moze do jutra stopnieje...? Oby! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.11.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja dziś rano byłem na budowie, fachowcy robią......odśnieżyli sobie trochę śniegu na dachu ......ja bym tam za żadne skarby nie wchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts