jamaju 02.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja mam na fakturze 270 m2 ale trochę zostało w rolce... Dach też około 200 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dawno mnie tutaj nie było , ale za to jakie zmiany . Domek ma juz dach!.Gratulacje . Co do tych okien dachowych Rotto , to u mnie tez tak jest podobnie, muszę jeszcze raz dokładnie sie przyjrzec tym oknom , chociaz ze zdjęć aktualnych , bo dawno nie była na budowie.Musze też sprawdzic ile u mnie poszło foli. Wiem ,że dokupowałam 1 rolke .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 03.12.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 sprawdzałem fakture - folia na 225 m2 i dokupowałem jeszscze te 32 mb.. Trochę dużo ci policzyli.. Ja mam jeszcze zadaszenie tarasu na całej szerokości domu.... pozdr sprawdziłem jeszcze raz dokładnie faktury i wyszło mi że kupiłem foli na 225 m2 i jeszcze na 52 m2 - czyli razem 277 m2 na dach 225 m2 . A te 32 mb to tyle zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.12.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 z folią to ciężko powiedzieć....no niby jak teraz mam udowodnić że poszło na dach mniej?....u mnie jeszcze jest dodatkowo lukarna nad tarasem ale znalazł się już brakujący płotek śniegowy, brakujące dwie dachówki wentylacyjne....ehhh, jak nie przypilnujesz to okantują ....a czego jeszcze nie zauważyłem ? ps. mamy już zrobione ścianki działowe!! ...ale jeszcze nie mam fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.12.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 hejka Dawno mnie tu nie było, walczyłam ze swoimi wiatrakami, ale już jestem i co widzę? Że się koledze szanownemu Stan Surowy Otwarty zrobił!!! Serdecznie gratuluję!!!! http://th.interia.pl/10,b6b1effe21452038/szampan_3.gif pozdróweczki i dalszych sukcesów M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 gratuluje stanu SSO. Okna faktycznie trzeba zabezpieczyc przed sniegiem, wodą albo próbować zamontowac jeszcze teraz jak pozwoli kieszen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzięki za gratki okna zabezpieczam folią tak ja pokazałem to w dzienniku. muszę jeszcze pomyśleć co z wodą z rynien zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 my zamontowaliśmy jedną rurę spustową - w miejscu gdzie nam się rozbryzgiwała woda na budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ja już mam wszystkie 5 rynien spustowych zamontowanych ....tymczasowo muszę skołować jakieś stare rynny aby nieco doprowadzić wodę od fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 08.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witaj. Poszło Wam jak burza Coraz ładniej u Was.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja już mam wszystkie 5 rynien spustowych zamontowanych ....tymczasowo muszę skołować jakieś stare rynny aby nieco doprowadzić wodę od fundamentów. Hejka Nie masz drenażu opaskowego jeszcze zrobionego? pozdrówki M. PS. Domek prezentuje się prześlicznie. Mój faworyt to wykończenie krokwi. Cudeńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.12.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Właśnie, że nie mam drenażu zrobionego i teraz tego żałuję ...w przyszłym roku dopiero zrobię......przynajmniej mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A skombinowałeś już te stare rynny? Jak nie, to można na kazdy koniec rynny założyć rękaw foliowy i po ziemi puścić dalej od domu. Jako rozwiązanie tymczasowe - proste, skuteczne i niemal bezkosztowe. No, może mało elegancko wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.12.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tak widziałem coś takiego!! jeśli nie załatwię tych rynien to chyba zrobię z folii. a czy to estetyczne?.... hmmm, nie przejmuje się tym, zważywszy na bałagan jaki mam wokół domu po deskach z szalunków czy odpadach z pustaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nie przesadzaj z estetyką! W końcu nadal to budowa! Na wiosnę walniesz sobie drenażyk, bruk-kosteczkę i trawkę to bedziesz miał estetycznie. pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.12.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No...ładny domek sobie postawiłeś - gratuluję SSO. Teraz to i przed deszczem i śniegiem można się schować. Okna - pierwsza klasa Czy teraz zapadasz w sen zimowy i czekasz na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.12.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Sen zimowy?...w zasadzie tak muszę jeszcze zabezpieczyć okna i to na tyle w tym roku, ocieplenie poddasza planuje rozpocząć w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Gratuluję SSO ! Brawo dla żonki za wykonaną pracę (malowanie). [*] dla Ojca. Wspólczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja już swoje napisałam swego czasu ale jeszcze coś Ci powiem. Przynajmniej zostawił Ci w domku cząstkę siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 na smutny, nieprzewidywalny, ale zwyczajny, oby dobry czas.. http://images.zwani.com/graphics/good_day/images/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts