Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie w Nowym Roku!! :)

dziękuje bardzo za życzenia Bożonarodzeniowe i te Noworoczne.

na budowie póki co zimowa przerwa, nawet wczoraj u nas trochę śniegu napadało. Odpoczywam od budowy, zbieram siły na "zaś" ;)...

.....ostatnio niestety na forum nie mam czasu, wszystko przez nową zabawkę ;)

http://img396.imageshack.us/img396/4466/nikond80wlensrq4.jpg

nie do końca jestem w stanie ocenić te dwie oferty ale napisze dwie uwagi od siebie

Enix ma dobrej jakości drabinki - sprawdzone

Geberit to co prawda niby najlepszy na rynku system (bo pierwszy) ale ma dwie wady - jest najdroższy i ma najbrzydsze (największe) przyciski. Wybierzcie sobie najpierw przyciski a potem stelaże a nie na odwrót bo jak przyjdzie do urządzania łazienki to Cię żona zje!

Cześć,

ja mam podytnk Grohe, ten który był w promocji za 600 zł cały komplet łącznie z uszczelką.

Przyciski mi całkiem odpowiadały. Zobacz jakie promocje są teraz, i radziłabym kupić samemu, no chyba, że dostawca ma taniej.

No i radzę te przyciski, albo nie zakładać od razu, bo niestety robotnicy niszczą - vide zdjęcia z mojej łazienki,

lalbo zakleić je taśmą malarską.

Pozdrawiam,

Magda

• 3 weeks później...

Wpadłem się przywitać bo dłuższej nieobecności na forum.....więc serdecznie witam Wszystkich :D

Mam tyle zaległości na forum, kiedy to nadrobię?......na budowie robota póki co leży, ale w tym okresie tak miało być.

W tym tygodniu przychodzą zrobić wyceny okien a elektryk jeszcze nie zaklepany.

Nareszcie naleśniku. Już myślałam że z tego zimowego snu obudzisz się dopiero na wiosnę!

Gratuluję postępów. Nawet jeśli na razie są tylko wirtualne to zawsze to pchanie do przodu. Jak macie chwilkę czasu to usiądźcie z planami i zastanówcie się gdzie chcecie mieć gniazdka i wyłączniki. Z doswiadczenia wiem że im więcej przemyśleń tym mniej błędów i poprawek.

No dobrze ,że coś myślisz. To tez bardzo wazna robota i powiem, żę chyba ciężka.

Co do gniazdek , Efila ma rację - ja to na swoim przykładzie , juz widzę ,że brakuje mi w kuchni.

Zmieniłam projekt kuchni i w zwiazku z tym nie mam do czego podłączyć mikrofale, przedtem była zaplanowana gdzie indziej. Więc dobrze zastaowic sie trzeba nad projektem kuchni przed zrobieniem instalacji elektr.

Życze miłych zakupów , projekt kominka mam wybrany podobny do Twojego, chyba ,żeby sie jeszcze cos zmieniło przy jego wykonaniu.pozdrawiam, Efilko Ciebie również. Mało jestem na forum, bo papiery mnie przywalają w robocie. pa