madmegs 31.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/s/3/9/0/43851976_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.01.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witajcie w Nowym Roku!! dziękuje bardzo za życzenia Bożonarodzeniowe i te Noworoczne. na budowie póki co zimowa przerwa, nawet wczoraj u nas trochę śniegu napadało. Odpoczywam od budowy, zbieram siły na "zaś" ... .....ostatnio niestety na forum nie mam czasu, wszystko przez nową zabawkę http://img396.imageshack.us/img396/4466/nikond80wlensrq4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Trzeba było powiedzieć że chcesz kupić. Mam do sprzedania w sumie prawie nie używany - właśnie kupiliśmy model wyżej i dwóch nie będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.01.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Trzeba było powiedzieć że chcesz kupić. Mam do sprzedania w sumie prawie nie używany - właśnie kupiliśmy model wyżej i dwóch nie będziemy trzymać hmmm no cóż teraz to już "musztarda po obiedzie", ale obiecuje, że teraz jak coś będę chciał kupić to napisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 no jakbyś myślał o obiektywach albo lampach to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.01.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 no jakbyś myślał o obiektywach albo lampach to daj znać OK teraz jestem na etapie kupna jakiejś torby, statywu i filtra polaryzacyjnego. O kolejnych obiektywach czy lampie też pewnie niebawem pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 filtr polaryzacyjny mam do sprzedania jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.01.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 filtr polaryzacyjny mam do sprzedania jaki rozmiar? 67 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 nie do końca jestem w stanie ocenić te dwie oferty ale napisze dwie uwagi od siebie Enix ma dobrej jakości drabinki - sprawdzoneGeberit to co prawda niby najlepszy na rynku system (bo pierwszy) ale ma dwie wady - jest najdroższy i ma najbrzydsze (największe) przyciski. Wybierzcie sobie najpierw przyciski a potem stelaże a nie na odwrót bo jak przyjdzie do urządzania łazienki to Cię żona zje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.01.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Oczywiście nieoceniona efilo-ko rozważę Twoje sugestie odnośnie przycisków.....kurcze, do czego to doszło, żeby zastanawiać się jakie guziki będzie miał kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hihi duży wybór = duży problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 07.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć, ja mam podytnk Grohe, ten który był w promocji za 600 zł cały komplet łącznie z uszczelką. Przyciski mi całkiem odpowiadały. Zobacz jakie promocje są teraz, i radziłabym kupić samemu, no chyba, że dostawca ma taniej. No i radzę te przyciski, albo nie zakładać od razu, bo niestety robotnicy niszczą - vide zdjęcia z mojej łazienki, lalbo zakleić je taśmą malarską. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 naleśniku ten podtynk o którym pisze magda można teraz kupić z dwoma rodzajami przycisków (prostokąt i owal) za ok. 450 zł. co do ceny za elektryka. pocieszę Cię - u nas cztery i pół.... raza tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 11.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Od nas elektryk bierze ok 11 tys. dom 120 + piwnica. W cenie jest też projekt przyłącza prądu, doprowadzenie do budynku, no i rozprowadzenie w środku, łącznie z materiałem. Przy tych wszystkich cenach jakie śpiewają fachowcy chyba straciłam orientację co to znaczy tanio a co drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.01.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wpadłem się przywitać bo dłuższej nieobecności na forum.....więc serdecznie witam Wszystkich Mam tyle zaległości na forum, kiedy to nadrobię?......na budowie robota póki co leży, ale w tym okresie tak miało być. W tym tygodniu przychodzą zrobić wyceny okien a elektryk jeszcze nie zaklepany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.01.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nareszcie naleśniku. Już myślałam że z tego zimowego snu obudzisz się dopiero na wiosnę! Gratuluję postępów. Nawet jeśli na razie są tylko wirtualne to zawsze to pchanie do przodu. Jak macie chwilkę czasu to usiądźcie z planami i zastanówcie się gdzie chcecie mieć gniazdka i wyłączniki. Z doswiadczenia wiem że im więcej przemyśleń tym mniej błędów i poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.01.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Snu zimowego to ja prawie w ogóle nie miałem, po urlopie zaraz zostałem sprowadzony na glebę, szykuje się mi w pracy kontrola kompleksowa, co 5 lat nadchodzi coś podobnego. Z gniazdkami masz racje, właśnie nad tym usilnie myślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 30.01.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 CześćJestem pod urokiem Waszej pobitki.Czy ona była kupowana gotowa w jakimś markecie czy w tartaku?Prezentuje się super. A na jaki to kolor pomalowane ?Ile wzięli od Was za montaż podbitki za metr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 30.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No dobrze ,że coś myślisz. To tez bardzo wazna robota i powiem, żę chyba ciężka.Co do gniazdek , Efila ma rację - ja to na swoim przykładzie , juz widzę ,że brakuje mi w kuchni.Zmieniłam projekt kuchni i w zwiazku z tym nie mam do czego podłączyć mikrofale, przedtem była zaplanowana gdzie indziej. Więc dobrze zastaowic sie trzeba nad projektem kuchni przed zrobieniem instalacji elektr.Życze miłych zakupów , projekt kominka mam wybrany podobny do Twojego, chyba ,żeby sie jeszcze cos zmieniło przy jego wykonaniu.pozdrawiam, Efilko Ciebie również. Mało jestem na forum, bo papiery mnie przywalają w robocie. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts