teresab 17.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odnośnie okien to zajrzyj jeszcze do firmy Styl-Okna w Opolu na ul. Ozimskiej.Mają w dobrej cenie okna na profilach Veka, Trocal (okucia Roto) . Napewno jeszcze taniej ci wycenią. Ja miałam 7 wycen i wybrałam tą firmę, choć przyznam że były wyceny też bardzo niskie, ale je odrzuciłam. O oknach Majewski poczytaj opinie na forum budowlanym (niepochlebne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.02.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odnośnie okien to zajrzyj jeszcze do firmy Styl-Okna w Opolu na ul. Ozimskiej. Mają w dobrej cenie okna na profilach Veka, Trocal (okucia Roto) . Napewno jeszcze taniej ci wycenią. Ja miałam 7 wycen i wybrałam tą firmę, choć przyznam że były wyceny też bardzo niskie, ale je odrzuciłam. O oknach Majewski poczytaj opinie na forum budowlanym (niepochlebne). opcja Majewski już nie aktualna , mam także wycenę ze Styl-Okna. A miałaś może wycenę okien Schuco od Różańskiego z Brzegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 17.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak, miałam Różańskiego z Brzegu i tą właśnie oferte odrzuciłam, bo była nieprzyzwoicie tania. A ile wycenił ci Styl-Okna? Wiem, że mają jakosciowo dobre okna, bo dużo znajomych mają ich okna i są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.02.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Styl-Okna ----> R-m 16700 zła Różańskiego mam o 1 tys mniej na wycenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Słuchajcie dobrzy ludzie jutro jedziemy na zawody o Puchar Dyrektora RDLP w Katowicach w siatkówce. To już V nasze mistrzostwa. Trzymajcie kciuki .......(choć i tak pewnie niewiele to da przy naszej grze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Droga jak w bajce ... aż się chce żyć Trzymajcie się, drużyno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Słuchajcie dobrzy ludzie jutro jedziemy na zawody o Puchar Dyrektora RDLP w Katowicach w siatkówce. To już V nasze mistrzostwa. Trzymajcie kciuki .......(choć i tak pewnie niewiele to da przy naszej grze ) I jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hej Naleśnik podoba mi się kominek i to że kratki są po bokach. Nie podobają mi się kratki z przodu. Nie orientuję się prawdę mówiąc, czy przy wszystkich kominkach można tak zaplanować kratki - po bokach? Jeśli chodzi o drzwi na taras , to bardzo spodobało mi się rozwiązanie u "Secama" drzwi są otwierane i przesuwne. Bardzo ciekawe rozwiązanie. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.02.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Trzymajcie się, drużyno!!!!! I jak poszło? Trzymaliśmy się jak zawsze a poszło nam też jak zawsze czyli .....średnio Jednak były to trochę pechowe zawody, jak nigdy wcześnej nic poważnego się nie stało to teraz najpierw kolega z innego zespołu skręcił staw skokowy. O ile jest to "normalna" siatkarska kontuzja o tyle kolega z naszego zespołu miał kuriozalną kontuzje. .... złamał nos!! ....w wyniku zderzenia z innym naszym zawodnikiem. Wylądował w szpitalu ale na drugi dzień nos został mu nastawiony i nawet wykazywał chęć ....powrotu na boisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.02.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 .... Nie orientuję się prawdę mówiąc, czy przy wszystkich kominkach można tak zaplanować kratki - po bokach?.... dzięki za odwiedziny w dzienniku Ja tez nie orientuje się w tej sprawie ale w tym tygodniu ma już przyjść kominkarz na budowę to zapytam o te kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 To super zapytaj. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć! Ładna kuchnia Ci wyszła, ale z tymi szafkami faktycznie tak trochę niezgrabnie, może tą większą pomniejszyć do rozmiaru mniejszej, przecież nie musi być do samej ściany (okna)? Poza tym dla mnie ok i kolorek też "mój".aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ładny kolor frontów, u mnie będzie ciut jaśnieszy Tak na szybko się pobawiłam w programie Ikea i minimalnie zmieniłam układ. Założyłam wielkość kuchni 240x240 (troche pewnie wyidealizowałam wymiary ). Po lewej stronie jest lodówka, piekarnik+mikrofala i obok nich prosta szafka narożna - może być 100-120 cm w zależności od miejsca. Pod oknem szafka 50 na zlew - 1 komora wystarczy, ociekacz może być na szafce narożnej, okno sie spokojnie otworzy. Obok zmywarka i znowu szafka narożna, obok niej szuflady z płytą a zamiast stolika barek - można zrobić płytkie szafki dostępne od drugiej strony. Szafki wiszące symetrycznie po obu stronach. http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnkwy2YeI/AAAAAAAACro/TnMFGbyjkDU/s400/naLe%C5%9Bnik1.jpg http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnlOPW2iI/AAAAAAAACrw/I2pCH6zjwE8/s400/naLe%C5%9Bnik2.jpg http://lh6.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnljxdbsI/AAAAAAAACr4/mdyNH1RhlVU/s400/naLe%C5%9Bnik3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 naLeśnik, czy masz już wycenę kominka? Planuję podobny do Twojego i jestem ciekawa na ile pan G. ci wycenił - był u mnie dziś. Całkiem rozsądny człowiek, zobaczymy tylko jak liczy podoba mi się kominek i to że kratki są po bokach. Nie podobają mi się kratki z przodu. Nie orientuję się prawdę mówiąc, czy przy wszystkich kominkach można tak zaplanować kratki - po bokach? Megana, To czy kratki mogą byc po bokach zależy od umiejscowienia kominka względem ścian. Najlepiej przed postawieniem komina zrób sobie próbną aranżację z wybranym (mniej więcej) kominkiem i sprawdź, czy nie trzeba czegoś poprzestawiać. U mnie np. przydałby się wlot komina z boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 W projekcie domu, kominek przyklejony zostanie do ściany, która jest tylko dla kominka (ściana oddziela hol od salonu) , więc będziemy mieć pole manewru ( tak mi się wydaje), super Dzięki Aniahubi Już nic nie możesz zmienić z tym wlotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Już nic nie możesz zmienić z tym wlotem? Być może da się, kominkarz ma sprawdzić Chodźmy może do moich komentarzy, a nie u naLeśnika się gościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Naleśnik, ale nadal nas lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.02.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 naLeśnik, czy masz już wycenę kominka? Planuję podobny do Twojego i jestem ciekawa na ile pan G. ci wycenił - był u mnie dziś. Całkiem rozsądny człowiek, zobaczymy tylko jak liczy ..... wyceny jeszcze nie mam jedyne co mi powiedział, ze moze być drogi ze wzgledu na szlifowanie kamienia Dziś pan G. jest u mnie (przynajmniej tak wczoraj mówił) ma robić rozprowadzenie DGP, pokaże mu inny projekt kominka, chyba będzie taniej jak będę miał wycenę dam znać Naleśnik, ale nadal nas lubisz oczywiście, zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 cześć widzę , że kuchnie juz macie rozplanowaną, porządne okna wybrane..super.. u mnie etap zbliżony chyba.. a zima u nas podobna..piękna.. wiesz, był u mnie na działce lis.. dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zwalać Ci się na głowę Aniuhubi nie będziemy, ale jak będziemy tam się wybierać, to dam Ci znać i może gdzieś w pobliżu na kawę się umówimy - do jakiejś knajpki Myślę, że byłoby miło Cię poznać. Może Naleśniki się dołączą? Naleśnik, a Wy daleko od Krapkowic mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts