Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

Odnośnie okien to zajrzyj jeszcze do firmy Styl-Okna w Opolu na ul. Ozimskiej.

Mają w dobrej cenie okna na profilach Veka, Trocal (okucia Roto) . Napewno jeszcze taniej ci wycenią. Ja miałam 7 wycen i wybrałam tą firmę, choć przyznam że były wyceny też bardzo niskie, ale je odrzuciłam. O oknach Majewski poczytaj opinie na forum budowlanym (niepochlebne).

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odnośnie okien to zajrzyj jeszcze do firmy Styl-Okna w Opolu na ul. Ozimskiej.

Mają w dobrej cenie okna na profilach Veka, Trocal (okucia Roto) . Napewno jeszcze taniej ci wycenią. Ja miałam 7 wycen i wybrałam tą firmę, choć przyznam że były wyceny też bardzo niskie, ale je odrzuciłam. O oknach Majewski poczytaj opinie na forum budowlanym (niepochlebne).

opcja Majewski już nie aktualna ;), mam także wycenę ze Styl-Okna.

A miałaś może wycenę okien Schuco od Różańskiego z Brzegu??

Hej Naleśnik

podoba mi się kominek i to że kratki są po bokach. Nie podobają mi się kratki z przodu. Nie orientuję się prawdę mówiąc, czy przy wszystkich kominkach można tak zaplanować kratki - po bokach?

Jeśli chodzi o drzwi na taras , to bardzo spodobało mi się rozwiązanie u "Secama" drzwi są otwierane i przesuwne. Bardzo ciekawe rozwiązanie.

Serdecznie pozdrawiam. :D

Trzymajcie się, drużyno!!!!!

I jak poszło?

Trzymaliśmy się jak zawsze a poszło nam też jak zawsze czyli .....średnio ;)

Jednak były to trochę pechowe zawody, jak nigdy wcześnej nic poważnego się nie stało to teraz najpierw kolega z innego zespołu skręcił staw skokowy. O ile jest to "normalna" siatkarska kontuzja o tyle kolega z naszego zespołu miał kuriozalną kontuzje.

.... złamał nos!! ....w wyniku zderzenia z innym naszym zawodnikiem.

Wylądował w szpitalu ale na drugi dzień nos został mu nastawiony i nawet wykazywał chęć ....powrotu na boisko ;)

Ładny kolor frontów, u mnie będzie ciut jaśnieszy :D

Tak na szybko się pobawiłam w programie Ikea i minimalnie zmieniłam układ. Założyłam wielkość kuchni 240x240 (troche pewnie wyidealizowałam wymiary :wink: ).

Po lewej stronie jest lodówka, piekarnik+mikrofala i obok nich prosta szafka narożna - może być 100-120 cm w zależności od miejsca. Pod oknem szafka 50 na zlew - 1 komora wystarczy, ociekacz może być na szafce narożnej, okno sie spokojnie otworzy. Obok zmywarka i znowu szafka narożna, obok niej szuflady z płytą a zamiast stolika barek - można zrobić płytkie szafki dostępne od drugiej strony. Szafki wiszące symetrycznie po obu stronach.

http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnkwy2YeI/AAAAAAAACro/TnMFGbyjkDU/s400/naLe%C5%9Bnik1.jpg

http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnlOPW2iI/AAAAAAAACrw/I2pCH6zjwE8/s400/naLe%C5%9Bnik2.jpg

http://lh6.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SaLnljxdbsI/AAAAAAAACr4/mdyNH1RhlVU/s400/naLe%C5%9Bnik3.jpg

naLeśnik, czy masz już wycenę kominka? Planuję podobny do Twojego i jestem ciekawa na ile pan G. ci wycenił - był u mnie dziś. Całkiem rozsądny człowiek, zobaczymy tylko jak liczy :D

podoba mi się kominek i to że kratki są po bokach. Nie podobają mi się kratki z przodu. Nie orientuję się prawdę mówiąc, czy przy wszystkich kominkach można tak zaplanować kratki - po bokach?

Megana, To czy kratki mogą byc po bokach zależy od umiejscowienia kominka względem ścian. Najlepiej przed postawieniem komina zrób sobie próbną aranżację z wybranym (mniej więcej) kominkiem i sprawdź, czy nie trzeba czegoś poprzestawiać. U mnie np. przydałby się wlot komina z boku...

naLeśnik, czy masz już wycenę kominka? Planuję podobny do Twojego i jestem ciekawa na ile pan G. ci wycenił - był u mnie dziś. Całkiem rozsądny człowiek, zobaczymy tylko jak liczy :D .....

wyceny jeszcze nie mam jedyne co mi powiedział, ze moze być drogi ze wzgledu na szlifowanie kamienia :-?

Dziś pan G. jest u mnie (przynajmniej tak wczoraj mówił) ma robić rozprowadzenie DGP, pokaże mu inny projekt kominka, chyba będzie taniej ;)

jak będę miał wycenę dam znać

Naleśnik, ale nadal nas lubisz :lol: :lol: :lol:

oczywiście, zawsze 8)

Zwalać Ci się na głowę Aniuhubi nie będziemy, ale jak będziemy tam się wybierać, to dam Ci znać i może gdzieś w pobliżu na kawę się umówimy - do jakiejś knajpki

Myślę, że byłoby miło Cię poznać.

Może Naleśniki się dołączą?

Naleśnik, a Wy daleko od Krapkowic mieszkacie? :)