naLeśnik 25.02.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Naleśnik, a Wy daleko od Krapkowic mieszkacie? ok 50 km od Krapkowic, spotkanie?? ......jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.02.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 cześć widzę , że kuchnie juz macie rozplanowaną, porządne okna wybrane..super.. u mnie etap zbliżony chyba.. a zima u nas podobna..piękna.. wiesz, był u mnie na działce lis.. dobrego dnia hejka co do okien to jeszcze zobaczymy jak je zamontują, ale montaż będzie miał za zadanie nadzorować teść mając taką działkę jak Ty to wcale się nie dziwie, że rożne zwierzaki tam zaglądają.......też bym tak robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Naleśnik, a Wy daleko od Krapkowic mieszkacie? ok 50 km od Krapkowic, spotkanie?? ......jestem za Koniec marca być może się będziemy wybierać, ale nie na 100% Ale prędzej, czy później, to może się gdzieś wszyscy umówimy. A najlepiej w Rudawach Janowickich ( przy kolorowych jeziorkach). Jest tam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 26.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 hej No to i ja wpadam z rewizytą Oj dzieje się u Ciebie! Urządzanie pełną gębą pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Komentarz do kuchni: bardzo ładnie ustawiłeś wszystko, a szafek to bym się nie czepiała i kolor również jest ładny ( czarny chyba byłby za ciemny i przygnębiający - ale to tylko moje zdanie, na pewno dużo zależy od wykończenia - blat parapet, wazonik) Miałam czarne meble w pokoju w poprzednim mieszkaniu i już się z tego koloru wyleczyłam. Co do okien Schuco, miałam je również w poprzednim mieszkaniu i byłam zadowolona. Kupowałam je w latach 1999 i do dziś służą mojej córce mieszkającej tam. Sądzę, iż od tamtego czasu produkują je w jeszcze lepszej jakości. Nie wiem czy dobrze zauważyłam, że tam gdzie jest płyta do gotowania są zaprojektowane płytki ścienne, a koło zlewozmywaka nie? Ja "jeśli się wybudujemy" planuję dużo płytek. Wolę zmyć płytki, niż co jakiś czas urządzać nowe malowanie - nie lubię malowania mieszkania Napisz jakie wymiary ma Wasza kuchnia ( w naszym wybranym projekcie również jest malutka 2,6 x 3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 26.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie podoba mi się rożna szerokość szafek wiszących po obu stronach okapu oraz stolik na końcu blatu obok płyty Może szafka narożna rozwiązałaby problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.02.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ......Nie wiem czy dobrze zauważyłam, że tam gdzie jest płyta do gotowania są zaprojektowane płytki ścienne, a koło zlewozmywaka nie? Ja "jeśli się wybudujemy" planuję dużo płytek. Wolę zmyć płytki, niż co jakiś czas urządzać nowe malowanie - nie lubię malowania mieszkania tak maja być płytki, ale np. znajomi maja taką płytę tez fajna rzecz Napisz jakie wymiary ma Wasza kuchnia ( w naszym wybranym projekcie również jest malutka 2,6 x 3). nasza ma 2,9 x 2,5 Może szafka narożna rozwiązałaby problem? albo podzielić tę półkę na dwie części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Megana napisał: Napisz jakie wymiary ma Wasza kuchnia ( w naszym wybranym projekcie również jest malutka 2,6 x 3). nasza ma 2,9 x 2,5 Widzieliśmy już wybudowany dom, który wybraliśmy i ta kuchnia wcale na taka małą nie wyglądała Tak myślę, że nie zamierzam siedzieć w kuchni przez resztę życia, w związku z tym nie będę nad kuchnią ubolewać. Co do szafki, to myślałam, że nie podoba Ci się, że obie nie są jednakowej wielkości ( po lewej i po prawej stronie okapu) A Ty myślałeś o innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.02.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Co do szafki, to myślałam, że nie podoba Ci się, że obie nie są jednakowej wielkości ( po lewej i po prawej stronie okapu) A Ty myślałeś o innej? Wiesz co? tak naprawdę co do kuchni to ja mam mało do gadania nie ważne co mi się podoba ważne co mojej małżonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wiesz co? tak naprawdę co do kuchni to ja mam mało do gadania nie ważne co mi się podoba ważne co mojej małżonce Jak już wcześniej napisałam, "to twojej żony królestwo i ona tam rządzi" Co do ogrzewania gazowego, to kosztowna naprawa z tego co piszesz. Zawsze bałam się ogrzewania na gaz. Kiedyś pilnowałam dzieci szwagierce i u nich było ogrzewanie gazowe. Za każdym razem kiedy się głośno włączało to bałam się, że wybuchnie Dla kogoś, kto nie jest przyzwyczajony, to horror Fakt, że teraz są nowoczesne urządzenia, nie to co kiedyś ( lata 1989 rok). Cieplutko pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 strzelam focha i idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 focha ?? ......o, tylko nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 02.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam, wpadłam pogratulować postępów. Takie wizyty w dziennikach są bardzo podbudowujące dla kogoś, kto ma tylko ciut zrobione. Kuchnia (projekt) ładna, a co do wjazdu- nie przejmuj się- my też mamy na budowie pudding....Będziecie podnosić teren? My na pewno.Acha- dzięki za pochwałę kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.03.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Z podniesieniem terenu teraz to już sam nie wiem, być może chyba będzie taka konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 być może chyba? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.03.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 być może chyba? sie czepiasz ...... ale co tam dziś są moje urodziny (30+) więc czasami trudno poskładać poprawnie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tom dała plamę Przyjmij szczere wszystkiego naj http://a.pl/Zdjecie-2810/The-Dimple-700ml-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To i ja dołączę się do życzeń Szybkiego, bezbolesnego wybudowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wszystkiego najlepszego staruszku Zdrowia, szczęścia, szybkiej przeprowadzki i taaakiej imprezy http://img166.imageshack.us/img166/2084/subaruimprezawrxsti1756.jpg ps. jesteś starszy (lub nie) o 12 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.03.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Bardzo dziękuje za życzenia ps. TMK taka "Impreza" to moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts