madmegs 04.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hejka, i ja (lepiej późno niż wcale) życzę spełnienia wszystkiego, o czym tylko marzysz :):) Pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witaj Nalesniak - dawno nie było mnie tutaj i co widze , duże zmiany. Oby tak dalej.To ,że woda i bagno na drodze , to na pewno problem , ale zima sie skończy i drogę sie polepszy. Terza czeka Cie wykonczeniówka , trzymam za postepy dalsze i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.03.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 madmegs dziękuję maryna już dwa razy utopiłem samochód w tym bagnie ale nie dam się złamać co do wykończeniówki to za ok 2 tyg. będą wstawiane okna zaraz potem wchodzi elektryk i hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Przyjmij spóźnione, acz szczere życzenia wszystkiego najlepszego Czy mógłbyś mi powiedzieć ile będzie cię kosztowała elektryka - najlepiej z podziałem na rozlożenie kabli i złożenie rozdzielnicy - o ile jest to rozdzielone? I jak cenowo wyjdzie kominek? Mój elektryk jaja sobie robi - rozdzielnicę może złoży w .... maju A ja chcę niedługo odpalić pompę ciepła i to nie na prądzie budowlanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 12.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ode mnie też spóźnione życzenia: wszystkiego najjjjjjjjjjjj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Co do elektryki to jestem umówiony na robociznę za całość domu na kwotę 2700 zł niestety nie mam szczegółowego podziału na poszczególne etapy. Kominka jeszcze nie mam wycenionego, nadal czekam, ale chyba panu G. damy inny projekt kominka do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wczoraj był dzień montażu okien. Oto zewnętrzny efekt. Naleśnik - super, ja też już tak chcę mieć............ Okna masz po obu stronach w kolorze ( od wewnątrz i zewnątrz domku)? Bardzo mi się podobają. Wykusz też mi się podoba Napisz z jakiej firmy masz okna, jeśli możesz Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 17.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gratulacje Nalesnik za SSZ. Okna bardzo ładne - jaki to kolor?Jak masz zamontowane rolety na wykuszu i na pozostałych oknach? Czy są to natynkowe, czy intermo? czy zakryjesz je ociepleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.03.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Okna masz po obu stronach w kolorze ( od wewnątrz i zewnątrz domku)? Bardzo mi się podobają. Wykusz też mi się podoba Napisz z jakiej firmy masz okna, jeśli możesz Pozdrawiamy okna po obu stronach są w kolorze złoty dąb, profil Schuco montowała ekipa z Dąbrowy Łubiańskiej a okna robione są w Brzegu firma Jezierski teść pilnował a raczej fachowcy solidnie je zamontowali Gratulacje Nalesnik za SSZ. Okna bardzo ładne - jaki to kolor? Jak masz zamontowane rolety na wykuszu i na pozostałych oknach? Czy są to natynkowe, czy intermo? czy zakryjesz je ociepleniem? rolety są Intermo, będą zakryte styropianem. Postaram się niebawem wkleić jeszcze fotki od wewnątrz i samych rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 naleśnik - Postaram się niebawem wkleić jeszcze fotki od wewnątrz i samych rolet W mieszkaniu też mamy Schuco - są ok Wklej zdjątka od wewnątrz, jak będziesz miał , chętnie zobaczę Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.03.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gratulacje Nalesnik za SSZ. .....tak naprawdę do SZZ brakuje nam jeszcze bramy garażowej, jest już zamówiona ale z montażem czekamy po zrobieniu tynków Wklej zdjątka od wewnątrz, jak będziesz miał , chętnie zobaczę noł problem jak się tylko wykuruje to zaraz biegnę na budowę robić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Pozazdrościłeś mi leżenia ( zapalenie zatok) i teraz sam się wyłożyłeś?Co Cię dopadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 .....Co Cię dopadło?brak okien chyba właśnie "przewiało" mnie w sobotę na budowie gdy sprzątałem przed montażem i teraz bycze się za wszystkie czasy. mam zwolnienie lekarskie do końca tego tygodnia i jest to moje pierwsze zwolnienie spowodowane chorobą, wiec jest co oblewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 .....Co Cię dopadło?brak okien chyba właśnie "przewiało" mnie w sobotę na budowie gdy sprzątałem przed montażem i teraz bycze się za wszystkie czasy. mam zwolnienie lekarskie do końca tego tygodnia i jest to moje pierwsze zwolnienie spowodowane chorobą, wiec jest co oblewać Hej, to przykre że się męczysz z chorobą. Przyznaj się, teraz pewnie masz czas, żeby poczytać dzienniki budów bezkarnie Kuruj się, życzymy dużo zdrowia i odpoczynku , bo wiesz, jak się wykurujesz, to do roboooooooty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ....Przyznaj się, teraz pewnie masz czas, żeby poczytać dzienniki budów bezkarnie .... nie za bardzo teraz mam tylko blue connect to badziewie nie dość że wolno chodzi to jeszcze mam limit miesięczny w transmisji danych, więc muszę "oszczędnie" korzystać z netu, niestety nie mogę tylko korzystać z FM ile bym chciał. Raczej nadrabiam zaległości w mojej filmotece ...właśnie skończyłem oglądać drugi dziś film i jeszcze chyba zapodam trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Aaaaa no to leniuchuj i miłego oglądania życzę Ja padam na pyszczek, jakieś pluskanie się przyda dla odprężenia i spanko... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 hejka CUDNE OKNA!!!!! To złoty dąb, czy coś takiego? pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 aaa, już widzę złoty dąb jest wyżej napisane. Piękne. Ile ci doliczyli % za dwustronny kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ......Ile ci doliczyli % za dwustronny kolor? 10%, koszt samych okien to niecałe 10 tys. reszta rolety + montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts