Nefer 13.05.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 naLeśnik - rozbawiłeś mnie do łez z tą energią :) Mnie Stoen miał podłączyć 10 listopada 2007 ( po 1 roku czekania), ale siem nie udało . MIało byc do końca grudnia. Ale siem nie udało.) A potem miało być......... w każdym razie teraz mam termin na 20 czerwca ) O święta naiwności :) Ale będę zaglądąć, szczególnie zainteresowały mnie prawdziwki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Energetyka powaliła mnie na kolana!!! Ja chyba tez kocham ten Kraj Ładny domek, bardzo przytulnie wygląda!!! (a te prawdziwki to poważnie tak blisko?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Z prawdziwkami to powaga jak najbardziej ...ale prawdziwe "królestwo" jest nico dalej, na terenie dawnego poligonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Z prawdziwkami to powaga jak najbardziej ...ale prawdziwe "królestwo" jest nico dalej, na terenie dawnego poligonu Lubię Grzybobranie na poligonie to takie polowanie z dreszczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.05.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Lubię Grzybobranie na poligonie to takie polowanie z dreszczykiem domyślam się co ten dreszczyk oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Z prawdziwkami to powaga jak najbardziej ...ale prawdziwe "królestwo" jest nico dalej, na terenie dawnego poligonu Lubię Grzybobranie na poligonie to takie polowanie z dreszczykiem Tiaaa...szczególnie jak kilkaset metrów dalej trenują rzut kulą do celu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 musze dac cynk Froschowi prawdziwki to cos , co kocha bardziej od NASZEGO KRAJU nalesnik nie lam sie , sa gorsze zarazy na swiecie , bedzie git...troche cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 nalesnik nie lam sie , sa gorsze zarazy na swiecie , bedzie git...troche cierpliwosci ...też tak myślę....może być jeszcze gorzej....żartowałem dzięki za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 nalesnik nie lam sie , sa gorsze zarazy na swiecie , bedzie git...troche cierpliwosci ...też tak myślę....może być jeszcze gorzej....żartowałem dzięki za wsparcie. No bo przecież nigdy nie może być tak źle, żeby nie mogło być jeszcze gorzej, ale i tez nigdy nie jest aż tak dobrze, żeby nie mogło byc jeszcze lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 24.05.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witaj. Muszę też pochwalić Wasz domek-bardzo ładny,wygodny układ pomieszczeń No i widoki krajobrazu masz piękne. A tak,przy okazji dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.07.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 W pięknym miejscu budujesz. No i te prawdziwki...nic tylko pozazdrościć . Domek ładny i zgrabny, nasz początkowo też miał taki być, ale urósł Widzę, że jesteśmy prawie na takim samym etapie budowy chociaż mam drobny poślizg. Na kiedy planujesz zakończenie budowy i przeprowadzkę? Trzymam kciuki żeby energetyka szybko kabel podłączyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.07.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ....Widzę, że jesteśmy prawie na takim samym etapie budowy chociaż mam drobny poślizg. Na kiedy planujesz zakończenie budowy i przeprowadzkę?...My pierwotnie mieliśmy dopiero rozpocząć w połowie sierpnia, ale widząc budujących sąsiadów, jakoś nie mogłem wytrzymać Jak wszystko dobrze pójdzie to przeprowadzka wrzesień - październik 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dawno tu nie zaglądałam, a wiele się dzieje Cieszę się, że już startujesz i trzymam kciuki za sprawny przebieg! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dawno tu nie zaglądałam, a wiele się dzieje Cieszę się, że już startujesz i trzymam kciuki za sprawny przebieg! akaa'tam wiele jeszcze się nie dzieje, co najwyżej jakieś "przedbiegi" ja również sam długo nie zaglądałem do dziennika, na forum....nie było netu, ale teraz nadrabiam, w Twoim dzienniku również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no witaj naleśniku faktycznie co poniektórzy mają w nazwie nick a jakiej wielkości ta działka? bo na małą nie wygląda? może ten hydrant to nie dramat? P.S. Gratuluję pierwszych kroków. Będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziękuje efilo za doping, na pewno się przyda. Co do działeczki, to jest jednak nie za duża, raptem 8 ar (32x25m), a z hydrantem no cóż zobaczymy, może jakoś ta sprawa wyjaśni się, później wrzucę zdjęcie jak to mniej więcej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no to faktycznie nie jest to wielohektarowe pole ale działeczka bardzo zgrabna. z tym że przy takich wymiarach to faktycznie każdego metra żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam pana NaLeśnika. Jak przypuszczam leśnika (zaintrygował mnie nick, bo ja też (?) Leśnik jestem). Wszystko super się zapowiada, najbardziej rozbrajają te wszystkie papierki uzgodnienia, umowy itp i td bez których (teoretycznie) nie da się obejść. Ja życzę powodzenia i wszpaniałego domu! Będę odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.07.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ....Jak przypuszczam leśnika (zaintrygował mnie nick, bo ja też (?) Leśnik jestem)... dokładnie jestem leśnikiem, choć obecnie niestety większość czasu spędzam za biurkiem zamiast w lesie , świetnie, że wpadłaś na mój dziennik pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 14.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A ja w ogole nie pracuje w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts