kotecek 19.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Super okienka, my tez bedziemy mieli zloty dab Montaz we wtorek Gratuluje postepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzięki kotecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Troszkę nie na temat budowania. z racji bardzo duuuużo wolnego czasu, nadrabiam zaległości w oglądaniu filmów. Wczoraj pożyczyłem projektor, pach na ścianę i ......rewelka teraz kombinuję jak wygospodarować miejsce w nowej chłapie na takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 teraz kombinuję jak wygospodarować miejsce w nowej chłapie na takie rozwiązanie Naleśnik, wystarczy ściągnąć ze ściany obraz i masz kino domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 21.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Okna bardzo ładne. To od kiedy wielkie czekanie na przyznanie kredytu? My czekamy od 17 marca (ING). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.03.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 .....wystarczy ściągnąć ze ściany obraz i masz kino domowe racja ....To od kiedy wielkie czekanie na przyznanie kredytu? My czekamy od 17 marca (ING). 9 marca było złożone do BGŻ i ING a 16 jeszcze do Nordea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.03.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Gratuluję okien Masz szybki i czapeczkę..i dom wyglada jak dom trzymam kciuki..powodzenia z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 22.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 NO i ja również przyłączam sie do gratulacji z okazji zamontowanych okien .Jakie wybierasz drzwi we.i zew. ? Ja właśnie jestem na tym etapie i mocno sie zastanawiam .KOminek wybrałeś Tarnawa , ja jestem pomiedzy Jotul albo własnie Tarnava . Mam na przyszły tydzień zdecydowac jaki wybór. Różnica w kasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.03.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ....Jakie wybierasz drzwi we.i zew. ? Ja właśnie jestem na tym etapie i mocno sie zastanawiam ..... na temat drzwi wewnętrznych rozmawiałem z jednym stolarzem, cena ok 1200 z sztukę. Ale co wybierzemy to sie okaże jak będzie z funduszami, wybór drzwi praktycznie zostawiamy na koniec sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a wczoraj przyszło pozwolenie na budowę przyłącza elektrycznego. Trzeba czekać 14 dni na uprawomocnienie, podobno ZE nie ogłasza już przetargu tylko sami wykonają te prace....zobaczymy. Dowiedz się ile za to śpiewają i ile kosztuje skrzynka pomiarowa. Ja złapałem na fuchę elektryka ze swojego regionu, załatwił wszystko z kpl papierów. W międzyczasie sam dał znać że u kogoś demontuje kompletną skrzynkę pomiarową, którą odkupiłem za 1/3 ceny rynkowej (osprzęt legranda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a wczoraj przyszło pozwolenie na budowę przyłącza elektrycznego. Trzeba czekać 14 dni na uprawomocnienie, podobno ZE nie ogłasza już przetargu tylko sami wykonają te prace....zobaczymy. Dowiedz się ile za to śpiewają i ile kosztuje skrzynka pomiarowa. Ja złapałem na fuchę elektryka ze swojego regionu, załatwił wszystko z kpl papierów. W międzyczasie sam dał znać że u kogoś demontuje kompletną skrzynkę pomiarową, którą odkupiłem za 1/3 ceny rynkowej (osprzęt legranda). TMK napisz ile Cię to kosztowało, właśnie będę się umawiać z elektrykiem, to będę miała jakieś pojęcie o koszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Bardzo ładnie te okna wyglądaja, to miło widziec postępy. Wykurowałeś się już? Zdrówka życzę Hydraulikę będziesz robił po tynkach, czy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.03.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wykurowałeś się już? Zdrówka życzę Hydraulikę będziesz robił po tynkach, czy teraz? ze zdrowiem wszystko w porządku, dziś już w siatkę pykałem za to żonka chora przed tynkami zrobimy wod-kan a po tynkach CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 TMK napisz ile Cię to kosztowało, właśnie będę się umawiać z elektrykiem, to będę miała jakieś pojęcie o koszcie Gdybym to pamiętał dokładnie Skrzynka wyglądająca jak ze sklepu, z kompletem w środku, o ile pamiętam 350zł i elektryk też gdzieś tyle (może 400zł). W tym było zainstalowanie szafki pomiarowej, doprowadzenie ziemią kabla do domu, montaż rozdzielni w domu (3 fazy + dwa gniazdka + 3 zabezpieczenia) oraz załatwienie kompletu papierów do przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale równiutko okna wpasowane, super. Rolety wszystkie elektryczne? Robisz do nich jakieś centralne sterowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 TMK napisz ile Cię to kosztowało, właśnie będę się umawiać z elektrykiem, to będę miała jakieś pojęcie o koszcie Gdybym to pamiętał dokładnie Skrzynka wyglądająca jak ze sklepu, z kompletem w środku, o ile pamiętam 350zł i elektryk też gdzieś tyle (może 400zł). W tym było zainstalowanie szafki pomiarowej, doprowadzenie ziemią kabla do domu, montaż rozdzielni w domu (3 fazy + dwa gniazdka + 3 zabezpieczenia) oraz załatwienie kompletu papierów do przyłącza. Jutro spotkanie z elektrykiem, więc zobaczymy co wymyśli Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ja nie dałam rolet i dzisiaj bardzo żałuje .Nie wiem ,czy jeszcze sie nie zdecyduje przed tynkami. Może jakos to wmontuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.03.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 maryna myślę że jest to możliwe do zamontowania. Tylko czy da się je "schować" w elewacji? ...tak aby nie były widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 26.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 spokojnie da radę z tym że nie schowa ich się pod tynkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 26.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hejka no no no, praca wre! Sezon budowlany na całego! Browca obaliłes na dobry początek? Ja o tego zacznę Ale póki co u nas ciągle zima pozdróweczki M. PS. No to mi zagwozdkę z tymi roletami zrobiłeś! Ile ma grubości ta skrzynka? Wlezie pod styropian, czy niechętnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts