Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej naLeśnik :) Widzę, że nie śpisz :lol:

No to sobie pokomentuję: 8)

nazwa ulicy PRZECUDNA! :) Też chciałabym na takiej mieszkać. Słuchaj, to posadzenie pachnących jaśminów od frontu OBOWIĄZKOWE! :lol: :lol: :lol:

Płot sąsiada - współczuję. Nic tylko dodać drut kolczasty i lampy - z czymś się niemiło kojarzy nie? :(

Ale poważnie - już widzę, jak "zalesisz" swoją stronę płotu :lol: :lol: :lol: Będzie super! Trochę iglaków, krzaków wszelakiej maści i efekt będzie zwalał z nóg! :):):)

Ja za płotem od pół roku mam 60 krów :o :x :o :evil: Kiedy kupowałam działkę, była piękna PUSTA łąka... Nawet nie śmiem sobie wyobrażać w lecie tego smrodu i końskich bąków :-? :-? :-? Mam tylko nadzieję, że zanim się wprowadzę sąsiada dopadnie kryzys i zrezygnuje z hodowli. Przecież wszyscy mówią, że rolnictwo jest deficytowe... :roll: 8)

takie płoty jakoś kojarzą mi się z cmentarzem :-?

owszem brałem pod uwagę z tyłu taki postawić bo u nas ostro wieje zwłaszcza od zachodniej strony ale nie z boku a tu masz.

Ale iglaki na pewno "zasłonią" to ogrodzenie

krówek współczuje ....hmmm oby poszły sobie na inną łąkę.

....Pokaż proszę fotki z bliska Twoich cudnych okien i podbitki. Chodzi mi o kolorystykę :)

ok później coś wrzucę ;)

I co to za program do projektowania kuchni? Też taki chcę!!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

nie mam zielonego pojęcia co to za program :-? zrobił to nasz stolarz

mamy teraz niewielkie zmiany w układzie kuchni:

1 wersja:

http://img244.imageshack.us/img244/699/87130047.jpg

2 wersja:

teraz dodatkowo kosz cargo miedzy lodówką a piekarnikiem

http://img14.imageshack.us/img14/3532/95364743.jpg

1 wersja:

http://img21.imageshack.us/img21/8923/10421890.jpg

2 wersja: po drugiej stronie symetryczny układ półek po obu stronach okapu plus szklany blat

http://img14.imageshack.us/img14/2452/62618152.jpg

takie płoty jakoś kojarzą mi się z cmentarzem :-?

Naleśnik, ja patrzę na podobny płot od początku budowy więc zdarzyłam się przyzwyczaić. I o ile pierwsze wrażenie było :o, to zabawnie się złożyło, że ogladaliśmy jakiś film, gdzie bohaterka wyciągnęła z ciasteczka sentencję specjalnie dla nas: "wysoki płot - sposobem na dobrego sąsiada". Od tej chwili płot przestał mnie irytować :lol: I muszę przyznać, że sąsiadów mamy super.

Nalesnik - pedzisz z roba . Brama masz zamówiona , ja odkładam ze wzgledu na brak kasy , ale tez przymierzam sie do WISNIEWSKIEGO i oczywiście ten sam kolor , bo przeciez mamy takie same okna JEZIERSKIEGO .

A teraz :

Z okazji świąt Wielkanocnych życze wiele radości, której moc przysłoni troski dnia codziennego , miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa .

Naleśnik, ja patrzę na podobny płot od początku budowy więc zdarzyłam się przyzwyczaić.

nie ma innego wyjścia jak "przyzwyczaić" się ;)....nie no będzie OK, żywopłot i po sprawie

Nalesnik - pedzisz z roba . Brama masz zamówiona , ja odkładam ze wzgledu na brak kasy , ale tez przymierzam sie do WISNIEWSKIEGO i oczywiście ten sam kolor , bo przeciez mamy takie same okna JEZIERSKIEGO

okna dachowe tez mamy tej samej firmy ;)