Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia to dopiero gdzieś wrzesień - październik.

Mojej zonie marzy się blat z Corianu, zobaczymy jak będzie z kasą.

Co do płotu to sąsiad postawił go po "swojej" stronie granicy. A mogłam ja go uprzedzić.....ale mądry Polak po szkodzie ;)

Ja i tak przewidywałem płot betonowy ale z tyłu działki, bo u nas czasami strasznie wieje od zachodu.

Co prawda następne pole też jest pod zabudowę ale tam coś nie mogą dogadać się odnosnie podziału. Więc póki nie ma zabudowy taki płot pewnie by się przydał ale nie z boku działki.

no z tym kominkiem to trochę drogo.... mój wyszedł ok 9 tyś z rozprowadzeniami , turbinką itp.......

Moze poytam się swojego fachmana za ile mógłby załatwić ta tarnawe?

U ciebie jaka cena??

po drugie jest kryzys :lol: negocjuj twardo ...lub poczekaj z dwa miesiące jeszcze ..... ludziom powoli kończa się transze z kredytów z poprzedniego roku i dopiero będzie posuch na rynku... będa brali wszystko doroboty za pół darmo

Witaj..proszę,proszę jakie zmiany.. płotem się nie przejmuj.. ja mam za to uroki prawdziwej wsi.. :) wczoraj sąsiad zza miedzy rozlewał gnojówkę na polu :roll: :lol:

Kuchnia bardzo ładna, a blaty z corianu..fiu,fiu :wink: mnie powaliła cena..włączników światła z tego cuda..o blat nie śmiałam już zapytać 8)

Witaj..proszę,proszę jakie zmiany.. płotem się nie przejmuj.. ja mam za to uroki prawdziwej wsi.. :) wczoraj sąsiad zza miedzy rozlewał gnojówkę na polu :roll: :lol:

heheh, witaj w klubie ja dziś miałem obornik za płotem ......ale co tam jutro już "przejdzie" ;)

Kuchnia bardzo ładna, a blaty z corianu..fiu,fiu :wink: mnie powaliła cena..włączników światła z tego cuda..o blat nie śmiałam już zapytać 8)

nie no na taki blat nas nie stać ale bajer zarąbisty.