naLeśnik 12.05.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Lampka w markecie budowlanym w Skarżysku-Kamiennej, a styropian kleił teść a ja mieszałem wiertarką w miedzy czasie mieszania kopie ławy pod schody zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Siła narodu w męskich rękach! No i grunt to rodzina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A stojak do lampy to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Moja droga stojak z lampą w komplecie!! ciekawe ile to wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to double WOW!!! TANIOCHA po prostu!!! Ja to od razu pewnie kupiłabym ze cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ciekawe ile to wytrzyma? Wytrzyma tyle ile musi Łaski nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 My tez przy takiej lampie robilismy całą zimę . Światło dawała bardzo dobre.Piszesz ,że bierzesz sie za tynkowanie . A kominek podobno zmiana wykonawcy . Ile Ci zaspiewał za robote . Do mnie przychodzi po 18 maja . Zobaczymy czy bedzie w terminie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ...... A kominek podobno zmiana wykonawcy . Ile Ci zaspiewał za robote . Do mnie przychodzi po 18 maja . Zobaczymy czy bedzie w terminie ? za wkład, DGP i robociznę wyszło 10 tys z hakiem a poprzedni wycenił całość na 14 tys macie już wybraną obudowę i wkład?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mam sprawę właśnie robimy schody zewnętrzne (wykończenie z płytek) i zastanawiam się nad wymiarami stopni....tak aby w przyszłości nie było problemów z docinaniem. W projekcie mam szer. 32 cm, przeglądając net wymiary płytek to np. 30 lub 33cm. Czy ktoś kto planuje płytki na schodach zastanawiał się nad wyborem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 14.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ł całość na 14 tys macie już wybraną obudowę i wkład?? Ja mam wkład JOUTUL , jesli chodzi o kamień to bedzie granit pólki kolor ciemny (pomieszane kolory brąz ,bez .grafit, cos z tych oocieni , nazwy nie pamietam ) . Boki obudowane marmurem kolor beż ( jak bracia aurora ). Kamień bedzie mnie drogo kosztował, ale troche zaszalałam .Nie wiem czy to bedzie warte tego wydatku. Z rozprowadzeniem robocizna 2.500 zł. A pozostałe materiały oprócz wkładu, to nie wiem ile moga jeszcze wynieść . Na poczatku była kwota ok.10 tys. wszystko , a teraz myślę ,że chyba sie nie zmieszcze w tej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 14.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 U mnie schodów nie bedzie , najwyzej 1 stopien . Na te chwile bedzie to chyba bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mam sprawę właśnie robimy schody zewnętrzne (wykończenie z płytek) i zastanawiam się nad wymiarami stopni....tak aby w przyszłości nie było problemów z docinaniem. W projekcie mam szer. 32 cm, przeglądając net wymiary płytek to np. 30 lub 33cm. Czy ktoś kto planuje płytki na schodach zastanawiał się nad wyborem?? My zmniejszyliśmy na 30 cm, a teraz wszystkie płytki, które mi się podobają mają...33 cm Swoją drogą lepiej zrobić schody 30 cm i w razie czego docinać większe płytki, niż mieć szer. 33 i kłaść 30+2,5 - wcześniej czy później poodpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Klamka zapadła, robimy schody na szerokość 30 cm......dalej nad wyborem płytek to niech sie już zona martwi ....zresztą podejrzewam, że położenie płytek to dopiero przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Klamka zapadła, robimy schody na szerokość 30 cm......dalej nad wyborem płytek to niech sie już zona martwi ....zresztą podejrzewam, że położenie płytek to dopiero przyszły rok. Hej Naleśnik, to ile tych schodów masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Hej Naleśnik, to ile tych schodów masz? raptem trzy stopnie plus niewielki tarasik teraz to tak wygląda http://img38.imageshack.us/img38/2349/dscn6950.jpg w przyszłym tygodniu może uda się rozpocząć budowę tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.05.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No to do dzieła i jak będzie zrobione, to proszę o zdjęcia Czy na tarasie będziesz miał płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Na tarasie też choć wolałbym z kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dalej zastanawiam sie nad wyborem pieca.Najpierw była opcja na eko-groszek ale będzie jednak tradycyjny np. taki http://img39.imageshack.us/img39/9061/chtlog1720.jpg LOGICA II 17-20 kW, piec z dolno-górnym spalaniem, niestety cena spora ok 4,6 tys. Interesuje mnie dolniak, szukam jeszcze czegoś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ale chyba są piece, w których można palić wszystkim i eko-groszkiem i drewnem i węglem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 W piecach na eko-groszek w zasadzie drewno to paliwo zastępcze na wypadek jakiejs awarii. Palenie w nich drewnem jest bardzo mało wydajne. A ja chcę mieć piec w którym bez problemu będzie się paliło drewnem i węglem, wiadomo wiąże się to z obsługą ale tyle lat paliłem w piecu, że mi to nie przeszkadza. Minus że na wypady weekendowe zimą trzeba kogoś znaleśc do podkładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts