aniahubi 21.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 zostawiamy "strukturę" .....a jak będzie u Ciebie? U mnie są tynki gipsowe, bardzo równe i gładkie, więc wystarczy że je pomaluję. Kamlotku, "struktura" o której rozmawiamy to są te nierówności, które potem trzeba cekolować, ew. dodawać piasku kwarcowego jak pisałaś. Ale chyba już do tego doszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 no tak człowiek o czyms usłyszy,cos mu tam świta,ale wpada w histeryczną panikę,że czegoś nie wie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 no tak człowiek o czyms usłyszy,cos mu tam świta,ale wpada w histeryczną panikę,że czegoś nie wie znowu Jeszcze miliony razy okaże się że czegoś nie wiesz, czegoś nie przewidziałaś, albo nie miałaś świadomości..., ale mało który wykonawca ci pomoże, naprowadzi na właściwy trop, coś podpowie Taki los biednych inwestorów Więc pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, po to jest to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Więc pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, po to jest to forum I ludzie życzliwi,gotowi wytłumaczyć czarno na białym Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 w miarę na bieżąco sprawdzamy ich z "łatą" ale póki co bez uwag, ściany proste, jesteśmy bardzo zadowoleni. Tylko sprawdzaj ich z łatą min 2-2,5m, na krótszej np 1,5m nie widać nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 mam 2m łatę .......ale to bardziej moja zona z nią lata ja tam wole bloczki dźwigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 mam 2m łatę .......ale to bardziej moja zona z nią lata ja tam wole bloczki dźwigać. o rzesz Ty... Jakbyś rok temu się zdeklarował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No wiesz lato się zbliża trza trochę "wyrzeźbić" figurę ( mięsień piwny się kłania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fajnie wyglądają tynki pozazdrościć Ci tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No wiesz lato się zbliża trza trochę "wyrzeźbić" figurę ( mięsień piwny się kłania) Słyszałem teorię, że dopóki widać stopy to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Słyszałem teorię, że dopóki widać stopy to jest ok widać, widać, nie jest jeszcze tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fajnie wyglądają tynki pozazdrościć Ci tylko. ani sie nie obejrzysz a też tak będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fajnie wyglądają tynki pozazdrościć Ci tylko. ani sie nie obejrzysz a też tak będziesz miała o tak - przy budowie czas szybko zapiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fajnie wyglądają tynki pozazdrościć Ci tylko. ani sie nie obejrzysz a też tak będziesz miała Rok a nawet półtora to dużo i długo i nie wiem jak nie zamorduję budowlańców i jak mnie nie posadzą za to do więzienia, to może zobaczę te tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Rok a nawet półtora to dużo i długo i nie wiem jak nie zamorduję budowlańców i jak mnie nie posadzą za to do więzienia, to może zobaczę te tynki Spokojnie, będziemy Ci paczki wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Spokojnie, będziemy Ci paczki wysyłać i kasety z wyścigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Spokojnie, będziemy Ci paczki wysyłać i kasety z wyścigami i pilniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Posiedzę w tym więzieniu i poczekam aż Michał wybuduje dom - a pilniki chyba, że do .........................paznokci, bo od siedzenia i nic nie robienia pewnie długie mi urosną ( wreszcie). Dobranoc chłopaki Na dziś mam dość Miłego jutrzejszego dnia. Jeśli są dziewczyny, to też dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.05.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobranoc...ja już też zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts