naLeśnik 04.06.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja od czasu przeniesienia do biura notorycznie zapominam opisywać faktury dzwoni GK ....np. "znowu Pan nie opisał, skąd ja mam wiedzieć co to są esy??!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .....I jak jest z wielkością garażu. garaz 3,8 x 5,5 a kotłownia 3,8 x 2,0 Czy oprócz zmian które podałes na poczatku swojego dziennika, zostało wprowadzone coś jeszcze? schody z drewna, trochę w innym kształcie taras i nieco inaczej rozwiązany korytarz na poddaszu (ściany pod skosem)... I odnosnie wykuszu. Czy sprawił dużo kłopotów w wykonaniu? Jak sprawuje się w użytkowaniu balkon nad nim. Ja zastanawiam się czy po prostu nie zrobić nad nim daszku. wykusz to był warunek mojej żony ...daszek?...e nie, tylko balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Naleśnik, podłogówka już rozłożona no pięknie pięknie , styropian sam będziesz kładł na te rurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.06.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tak, to moje zadanie na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tak, to moje zadanie na jutro To trzymam kciuki za wykonanie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.06.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To trzymam kciuki za wykonanie roboty dziękuje bardzo jutro akcja Posadzki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No ( "góralu żywiecki sentymentalny") gratulacje , pędzisz z robota .A co do pieknych gór , to najlepsza pora , aby po nich teraz chodzic. Chociaż ja najbardziej uwiebiam wczesną złotą jesień . A tak mało teraaz chodzimy , budowa pochłania całe dni . myslę , że niedługo to sobie odkuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No ( "góralu żywiecki sentymentalny") gratulacje , pędzisz z robota . A co do pieknych gór , to najlepsza pora , aby po nich teraz chodzic. Chociaż ja najbardziej uwiebiam wczesną złotą jesień . A tak mało teraaz chodzimy , budowa pochłania całe dni . myslę , że niedługo to sobie odkuję. pozdrawiam To my, żeby nie zapomnieć jak wyglądają góry w sobotę wybieramy się połazić , bo jak zaczniemy budowę, to jak wyżej - pewnie też ich tak szybko nie zobaczymy, chyba, że w dzienniku Iwonki Sudoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jak ładnie wyleweczki piękne, czy nie kazano wietrzyć, żeby nie schły za szybko? Mam pytanie o drzwi, bardzo ładnie wyglądają. ile za nie dałeś i z jakiej firmy? Może później odgapię od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.06.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jak ładnie wyleweczki piękne, czy nie kazano wietrzyć, żeby nie schły za szybko? dokładnie o to chodzi Mam pytanie o drzwi, bardzo ładnie wyglądają. ile za nie dałeś i z jakiej firmy? Może później odgapię od Ciebie drzwi kupione w Leroy-Merlin za 735zł. to są chyba z tej firmy http://www.consalnet.pl/oferta.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nieźle się uwinąłeś z robotą Tynki,podłogówka,wylewki Pedzisz jak InterCity A czemu nie można wietrzyć po wylewkach Ja zapewne uchyliłabym okna,aby szybciej wyschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No no, ale tempo - tynki, wylewki...to kiedy przeprowadzka W tym roku jeszcze? Masz już jakieś wizualki łazienek, coś bardziej wykończeniówkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.06.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A czemu nie można wietrzyć po wylewkach Ja zapewne uchyliłabym okna,aby szybciej wyschło wylewki powinny powoli schnąć aby nie popękały....hmmm, zobaczymy czy to prawda No no, ale tempo - tynki, wylewki...to kiedy przeprowadzka W tym roku jeszcze? Masz już jakieś wizualki łazienek, coś bardziej wykończeniówkowego? chcemy w październiku się przeprowadzić wizualizacje? ....tak na kartce ale trzeba zrobić coś bardziej profesjonalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 wizualizacje? ....tak na kartce ale trzeba zrobić coś bardziej profesjonalnego. Jak zrobisz wizualizację, to wklej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 11.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 chcemy w październiku się przeprowadzić nieźle my też jesteśmy po wylewkach i myślę, że do wiosny zdąrzymy z przeprowadzką - oczywiście przyjmuję optymistyczną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 chcemy w październiku się przeprowadzić Czyli ok. 4 miesiące po wylewkach - u nas wyjdzie tak samo Przy sprawnym tempie prac spokojnie dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No i popatrz jak Ci to sprawnie wszystko sie układa.Teraz poczekac ,aż wszystko wyschnie i dalej do roboty.Jeżeli mozna , mam pytanie , ile CI wyliczyli za odgromówkę ?Ja mam teraz robic i powiedział mi 3600 zł. Chyba za dużo ? Musze szukać dalej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A czemu nie można wietrzyć po wylewkach Ja zapewne uchyliłabym okna,aby szybciej wyschło wylewki powinny powoli schnąć aby nie popękały....hmmm, zobaczymy czy to prawda prawda, prawda Beton technologicznie wiąże prawie miesiąc i przez ten czas powinien mieć jak najwięcej wilgoci w sobie, albo może zacząć puchnąć lub kruszyć się. Ewentualnie wystarczy kupić cement II gat. z casto i tak będzie kruszeć naLeśnik - nieźle przyspieszyłeś, aż miło popatrzeć na wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jak zrobisz wizualizację, to wklej proszę oczywiście ....Jeżeli mozna , mam pytanie , ile CI wyliczyli za odgromówkę ? Ja mam teraz robic i powiedział mi 3600 zł. Chyba za dużo ? Musze szukać dalej. ja za robocizne z materiałem zapłaciłem 1,9 tys. sasiedzi moi mniej wiecej tyle samo płacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 nieźle my też jesteśmy po wylewkach i myślę, że do wiosny zdąrzymy z przeprowadzką - oczywiście przyjmuję optymistyczną wersję do wiosny bo tak zaplanowaliście?? chcemy w październiku się przeprowadzić Czyli ok. 4 miesiące po wylewkach - u nas wyjdzie tak samo Przy sprawnym tempie prac spokojnie dacie radę mam nadzieje, że ten plan powiedzie się To jest optymistyczny termin a jakby co to mamy nadzieje do Świąt Bożego Narodzenia naLeśnik - nieźle przyspieszyłeś, aż miło popatrzeć na wylewki a dziękuje, ale teraz kolej na ocieplenie poddasza....ehh chyba najgorsza robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts