kamlotek 14.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 [a dziękuje, ale teraz kolej na ocieplenie poddasza....ehh chyba najgorsza robota W związku z tym poproszę o jak największą ilość zdjęć z odpowiednim komentarzem i opisem. Normalnie jak dla kobiety,biorącej się lub mającej chęć zabrać się za ocieplenie. pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Normalnie jak dla kobiety,biorącej się lub mającej chęć zabrać się za ocieplenie. poważnie?? sama będziesz to robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 z drugą połówką, tzn. z mężem taki mamy zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 To nieźle w takim razie i ja trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzięki, właśnie zagłębiam się i próbuję dojść co zrobili niektórzt,ze udało im się odliczyć więźbę podobno jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Naleśnki - piękne wylewki :) Również musimy pamiętać o odgromniku, chociaż w pobliżu ( 1,5 km) stoi maszt, który ściąga pioruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli, Ursa na pewno jest lepsza, no i najbardziej wypasione maseczki, żebyście się tymi kłakami nie podusili Podziwiam was ogromnie - ja to nawet budowy za bardzo nie odwiedzałam jak wełnę kładli Życzę powodzenia No a posadzki boskie, odgromnik też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli, i tak i nie.... Bardziej pyli od szklanej, jednak jest moim zdaniem jakościowo lepsza od żółtych. Przede wszystkim po kilku latach nie oklapnie jak tamta, a założyć da radę - drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli, i tak i nie.... Bardziej pyli od szklanej, jednak jestem moim zdaniem jakościowo lepsza od żółtych. Przede wszystkim po kilku latach nie oklapnie jak tamta, a założyć da radę - drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło Tak na wzajem się drapaliście??? To teraz wiem skąd powiedzenie - "Nowy domek nowy potomek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło Tak na wzajem się drapaliście??? To teraz wiem skąd powiedzenie - "Nowy domek nowy potomek" Integracja i zachowania stadne muszą być a potomków wystarczy..., kredyt trzeba spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło Tak na wzajem się drapaliście??? To teraz wiem skąd powiedzenie - "Nowy domek nowy potomek" Integracja i zachowania stadne muszą być a potomków wystarczy..., kredyt trzeba spłacać Jak dorosną, to pomogą Ci spłacić kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ..... "Nowy domek nowy potomek" a propos ....zajrzy do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.06.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A w sprawie ocieplenia to dziś studiowałem 21 stron tematu "ocieplam poddasze....krótkie pytania...."...uff głowa boli. jeśli idzie o wełne na 99% będzie to ROCKWOLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mało czasowa jestem ostatnio, wpadam tu na chwilę i co widzę naLeśnik junior nam się objawia !!! No nie dosłownie jeszcze, ale na to mamy czas do stycznia . Gratuluję, trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gratuluję W końcu to sezon bociani Dom wybudowałeś, niejedno drzewo zasadziłeś i do kompletu będziecie mieć potomka. A powiem Ci,tak skromnie,że ludzie urodzeni w styczniu, są ok. Wiem bo sama jestem z stycznia ,z dnia babci. Pozdrawiania dla małżonki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/7ef5c6d9d991434em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.06.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Przyjmij proszę moje szczere gratulacje - dla Ciebie i szanownej małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Naleśnik - - cóż za nowina superrrrrrrrrr Uściski dla Pani Naleśnikowej i gratuluję rodzince ( już wkrótce powiększonej) Bardzo się cieszę, zresztą co ma być Wam lepiej niż nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gratulacje naLeśniku, dla Pani naLeśnikowej oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Naleśnik - a to dla Was http://www.systemc.pl/domek/0906/kolyska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Długo zastanawiałem się napisać tu czy nie......napisać to co? ostatnimi czasy zaprząta nas czyli mnie i moją zonę nie tylko temat budowy ale i oczekiwanie na przyjście naszego Skarbu!! Jesteśmy ogromnie szczęśliwi i wierzymy że tym razem wszystko dobrze się ułoży...jest cudownie no, no, pracusie Gratuluje i życzę szczególnie teraz Twojej żonce wiele wytrwałości i jak najmniej mdłości http://www.e-gify.strefa.pl/gify/postacie/dzieci/dzieci65.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts