Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

[a dziękuje, ale teraz kolej na ocieplenie poddasza....ehh chyba najgorsza robota

W związku z tym poproszę o jak największą ilość zdjęć z odpowiednim komentarzem i opisem. Normalnie jak dla kobiety,biorącej się lub mającej chęć zabrać się za ocieplenie.

pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy :lol:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu :o kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli, Ursa na pewno jest lepsza, no i najbardziej wypasione maseczki, żebyście się tymi kłakami nie podusili :D

Podziwiam was ogromnie - ja to nawet budowy za bardzo nie odwiedzałam jak wełnę kładli :oops:

Życzę powodzenia :D

No a posadzki boskie, odgromnik też :D

naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu :o kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli,

i tak i nie....

Bardziej pyli od szklanej, jednak jest moim zdaniem jakościowo lepsza od żółtych. Przede wszystkim po kilku latach nie oklapnie jak tamta, a założyć da radę - drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło :)

naLeśnik, kamlotek - Ocieplenie samemu :o kupcie sobie dobrą wełnę - na pewno nie Rockwoola bo strasznie pyli,

i tak i nie....

Bardziej pyli od szklanej, jednak jestem moim zdaniem jakościowo lepsza od żółtych. Przede wszystkim po kilku latach nie oklapnie jak tamta, a założyć da radę - drapałem się z żonką przez kilka dni i poszło :)

Tak na wzajem się drapaliście???

To teraz wiem skąd powiedzenie - "Nowy domek nowy potomek" :lol: :lol: :lol:

Gratuluję :lol:

W końcu to sezon bociani :wink: Dom wybudowałeś, niejedno drzewo zasadziłeś i do kompletu będziecie mieć potomka. A powiem Ci,tak skromnie,że ludzie urodzeni w styczniu, są ok. Wiem bo sama jestem z stycznia ,z dnia babci. Pozdrawiania dla małżonki

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/7ef5c6d9d991434em.jpg

Długo zastanawiałem się napisać tu czy nie......napisać to co? ;)

ostatnimi czasy zaprząta nas czyli mnie i moją zonę nie tylko temat budowy ale i

oczekiwanie na przyjście naszego Skarbu!!

Jesteśmy ogromnie szczęśliwi i wierzymy że tym razem wszystko dobrze się ułoży...jest cudownie :)

no, no, pracusie :D Gratuluje i życzę szczególnie teraz Twojej żonce wiele wytrwałości i jak najmniej mdłości :)

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/postacie/dzieci/dzieci65.gif