Megana 16.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 TMK - jak Ci się pięknie rymneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.06.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Aby nie zapeszyć to jeszcze nie-dziękuję pozdrownienia dla małżonki przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 17.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 o ooo to gratulacje ..witaj w świecie ojców..... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 17.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 co do ocieplenia poddasza..... ja mam toprock 15 cm i potem płyty superrock 10 cm... wg certyfikatu energetycznego poddasze energooszczędne i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 GRATULUJEMY SKARBU ps. przescignąłeś nas..u nas wylewki od dzis, masz jakies rady? trzeba pilnować poziomu przy ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.06.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ps. przescignąłeś nas..u nas wylewki od dzis, masz jakies rady? trzeba pilnować poziomu przy ścianach? hejka najważniejsze to sprawdzić wymiary otworów na drzwi z uwzględnieniem my np. też patrzyliśmy na wys. okna w kuchni aby blat mebli pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gratuluję!!!! Pozdrowienia dla Szanownej Małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Moje gratulacje Duzo zdrowka dla przyszlej Mamy i Malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No, NaLeśnik... GRATULACJE!!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/2/5/3/2532_23252532_268.jpg Dla obojga sprawców...SKARBU Zdrowia, powodzenia, szybkiego ukończenia budowy domku i pomyślności wszelakiej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 naLeśnik mam pytanie, chodzi mi o szpryce pod tynk, w jakiej odległości od siebie je nakładali? I w jakiej ilości ją nakładali? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.06.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 naLeśnik mam pytanie, chodzi mi o szpryce pod tynk, w jakiej odległości od siebie je nakładali? I w jakiej ilości ją nakładali? tym pytaniem mnie..... zastrzeliłaś nie mam zielonego pojęcia o szprycach z tego co się orientuje chyba daje się je wtedy gdy ściana jest krzywa? ...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 naLeśnik mam pytanie, chodzi mi o szpryce pod tynk, w jakiej odległości od siebie je nakładali? I w jakiej ilości ją nakładali? tym pytaniem mnie..... zastrzeliłaś nie mam zielonego pojęcia o szprycach z tego co się orientuje chyba daje się je wtedy gdy ściana jest krzywa? ...hmm szpryce robi się z rzadkiego tynku (cement plus piasek lub pospółka) pod zwykłe tynki. Grubość zależy od "jakości" równości ściany etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 02.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Spóznione gratulacje - dla Ciebie i przyszlej Mamy i Waszego maleństaw. mało jestem na forum , wiec to powód spóżnienia. Wykańczamy siebie i dom. chcemy sie przeprowadzic do konca lipca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.07.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jeszcze raz Wszystkim "nie-dziękuje" jeszcze za gratulacje a propos czasu to przez jego brak niestety ostatnio bardzo zaniedbałem się na na FM, teraz powoli odrabiam zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Z tą powodzią, to tragedia, niech już to słońce suszy zalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 U nas właśnie wysuszyło wszystkie kałuże, a podobno od następnego tygodnia powtórka z rozrywki znów ulewy ... Przynajmniej trawnika nie muszę podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 U nas właśnie wysuszyło wszystkie kałuże, a podobno od następnego tygodnia powtórka z rozrywki znów ulewy ... Przynajmniej trawnika nie muszę podlewać Aniuhubi - jak zalewa Ci tylko trawnik, to można wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zalewa mi wjazd na działkę, bo mam spadek w stronę ulicy. Muszę zamówić jakąś wywrotkę kamyków, albo czegoś takiego. Na szczęście innych strat nie zauważyłam do tej pory.Mieszkam teraz 10 km od budowy i tu gdzie teraz jestem pada dużo rzadziej i mniej niż tam gdzie się przeprowadzę - ostatnio były codziennie jakieś oberwania chmury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tam gdzie się przeprowadzić mamy, jest trochę daleko do rzeczki, ale jak tak dalej będzie padać, to nie wiem czy wjedziemy na działkę - nasiąknięta droga wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To ja zycze wszystkim słoneczka i miłych wakacji. Oby juz nie było taki burz . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts