kamlotek 06.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jeszcze raz Wszystkim "nie-dziękuje" jeszcze za gratulacje a propos czasu to przez jego brak niestety ostatnio bardzo zaniedbałem się na na FM, teraz powoli odrabiam zaległości. Czy ktoś tu mówił o nadrabianiu zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jeszcze raz Wszystkim "nie-dziękuje" jeszcze za gratulacje a propos czasu to przez jego brak niestety ostatnio bardzo zaniedbałem się na na FM, teraz powoli odrabiam zaległości. Czy ktoś tu mówił o nadrabianiu zaległości Ależ oczywiście, że proszę nadrobić :) a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.07.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jestem, jestem ) zaległości?? proszę bardzo .......mamy wizualizacje dolnej łazienki http://img525.imageshack.us/img525/4418/13364640.jpg http://img90.imageshack.us/img90/6756/98690898.jpg http://img369.imageshack.us/img369/7665/42426997.jpg miała być z bambusami jak sobie zażyczyła moja luba to będzie. Czekamy jeszcze na przysłanie z górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Bambusowa łazienka jest super Też mi się podobały te płytki, mam nawet przykładową wizualizację małej łazienki A do górnej co planujecie? Schody w orzechu - jestem przekonana że wyjdą super, to moje ulubione drewno. U nas będą jesionowe - ach te kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Naleśnik, też mi się podobała bambusowa łazienka Jakim programem robiłeś wizualizację łazienek, czy może ktoś Wam robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Naleśnik - ps. prądu jak nie było tak dalej go nie ma....... głęboki oddech, rozluźnij się..... zapomniałeś dodać i policz do 10-ciu...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.07.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Bambusowa łazienka jest super Też mi się podobały te płytki, mam nawet przykładową wizualizację małej łazienki A do górnej co planujecie? mamy coś takiego http://img199.imageshack.us/img199/9820/42684354.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2885/18878931.jpg a może jakieś sugestie odnośnie tego projektu??....mile widziane podopowiedzi Jakim programem robiłeś wizualizację łazienek, czy może ktoś Wam robił? schlebiasz mi ale stanowczo przeceniasz moje możliwości w zakresie projektowania ....robili nam tam gdzie kupujemy płytki. zapomniałeś dodać i policz do 10-ciu...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.07.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No no, druga łazienka też mi się podoba To kiedy płytkarze wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No no, druga łazienka też mi się podoba To kiedy płytkarze wchodzą? za dwa tygodnie...... gdzie kupowałaś płytki i armaturę? ....bo my na ul. Lipowej kolo Ali Baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 gdzie kupowałaś płytki i armaturę? ....bo my na ul. Lipowej kolo Ali Baby. Gdzie kupowałam płytki napisałam ci w privie , armaturę i ceramikę sanitarną kupiłam w sklepach internetowych - również sprzęt AGD i klamki do drzwi (65 pln zamiast 100 pln za sztukę, wysyłka gratis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 08.07.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć naLeśniku!!! Moje gratulacje i pozdrowienia dla małżonki Patrz domki mamy podobne i płytki do łazienki również. Też wybrałam Bambus Jakoś tak bliżej natury z tym bambusem Dobrej pogody życzę.Pa ps. podglądam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Naleśnik - napisz ( ewentualnie na PW) w jakim sklepie kupowałeś te płytki i zrobiono Ci wizualizację? Łazieneczka bardzo fajna i rozplanowana fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Megana płytki kupujemy z sklepie w Opolu niedaleko obwodnicy. Tam też nam zrobili wizualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Szczęściarz naLeśnik,jak robili Ci ynki bez siły,prądu , bo mimówią ,że agregat do tynków potrzebuje siły, a mało kto ma agregat na siłę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Szczęściarz naLeśnik,jak robili Ci ynki bez siły,prądu , bo mimówią ,że agregat do tynków potrzebuje siły, a mało kto ma agregat na siłę . nie no ja cały czas prąd "mam"......80m kabla i od sąsiada ....ta sama sytuacja była z "siłą" na tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 09.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam, długo nie zaglądałam do Was. Macie sporo zrobione! No i niezapeszająco po cichutku gratuluję. Niech żona teraz o siebie dba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Szczęściarz naLeśnik,jak robili Ci ynki bez siły,prądu , bo mimówią ,że agregat do tynków potrzebuje siły, a mało kto ma agregat na siłę . nie no ja cały czas prąd "mam"......80m kabla i od sąsiada ....ta sama sytuacja była z "siłą" na tynki. czyli sprawdza sie to ,że najlepszy sąsiad to sąsiad uczynny i nie wścibiający nosa między miedzę taki sąsiad to skarb,pozdrowienia dla p.naLeśnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Co do sąsiada to jeszcze zobaczymy jaki wystawi rachunek za ten rok Przed momentem dzwonił do mnie teść.....przyjechała ekipa z licznikiem, otworzyli skrzynkę....... brak napięcia za namową koleżanki, policzyłem do 10 .....i ......[tu same kropki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 za namową koleżanki, policzyłem do 10 .....i ......[tu same kropki] Współczuję... ale już chyba bliżej niż dalej z tym prądem.... Może policz jeszcze raz do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Widze ,że wcale nie leniuchujesz . Co do ocieplenia poddasza , , to chyba nie najlepszy moment , wełna gryzie i szczypie w oczy. Ale chyba dasz radę ,jak my wszyscy to przezyli , to i TY tez sie uporasz. Projekt małej łazienki -popatrz , podobny do mojego . Ja jestem bardzo zadowolona z bambusa. TYlko na podłoge dałam venge, nie chciałam jasnej podłogi. Mam obecnie, więc wiem ile mnie to kosztuje sprzatanie. Kazdy pył ,włos znać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts