Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

Etap wełny był dla mnie najbardziej męczącym ze wszystkich, jak skończysz to już będzie z górki :) No może poza chodzeniem po jętkach przed założeniem dech na stryszku ;)

Dobrze zabezpiecz okna dachowe, folia na zakładkę i posklejać, wełnę gdzie się da na maxa a jak nie to plastry styropianu - to najbardziej wrażliwe miejsce, gdzie może później coś podciekać.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez to potwierdzam odnosnie ocieplenia poddasza . Dla nas najgorsza robota była, a dodatkowo syn jest uczulony ,wiec miał m-c czasu przechlapany. Mimo ,że robili w maskach , to i tak mu dokuczało.

Ale szybko zrobisz i zapomniesz o wszystkim. Aby z robota do przodu, czego Ci zycze z całego serca. pozdrawiam

23.07.2009

mała rocznica!!

równiusieńki rok temu było tak ;)

a teraz po roku mamy wylewki, tynki + instalacje....... czy dobre tempo czy słabe?....ja nie narzekam, choć mogło być lepiej, jednak los czasem płata figle.

Tempo standardowe, dużo szybciej nie ma sensu. a figle muszą być ;)

ps. we wtorek na telewizorku zobaczyłem nasz maleńki Skarb......bijące serduszko...... ścisnęło mi w gardle

:D :D i zobaczysz jak budowa zejdzie na drugi plan i będzie mało ważna :)

Widzę, że chłopcy kupili sobie zabawki ale w różnych kolorach ( Secam czerwony jak ogień w piekle, a Ty niebieściutki jak niebo w lecie :))

Ładne te piecyki :)

Naleśnik - Co do skarbu ukrytego w brzuszku, piękne chwile i zostają na całe życie w pamięci :) :D super :lol: :lol: :lol:

Proszę pozdrowić Panią Naleśnikową :) :lol: :lol:

Szczerze to nie mogę się już doczekać zabawy z piecem 8)

drewno przygotowane tylko węgiel lub miał dokupić i jazda ;)

Wcześniej w dzienniku pisałem ze piec to am być Logica - Cichewicz a mój hydraulik znalazł mi Logica Funke - Buderus

czytałem na rożnych forach, oba piece różnią się tylko producentem a ten z Buderusa okazał się o prawie 500 zł tańszy.

Dobrze,że umiesz sie cieszyć z czynów jakie dokonałeś.

Grunt to zdrowie i szczęście , a powoli mozna wykańczac dom.

Ciesze sie razem z Tobą Waszym maleństwem.Ładnie opisujesz bicie serduszka Wasze dziecka ( nie kazdy mężczyzna to potrafi ) . Jest to wielka radość , powodzenia.pozdrówki