TMK 16.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Etap wełny był dla mnie najbardziej męczącym ze wszystkich, jak skończysz to już będzie z górki No może poza chodzeniem po jętkach przed założeniem dech na stryszku Dobrze zabezpiecz okna dachowe, folia na zakładkę i posklejać, wełnę gdzie się da na maxa a jak nie to plastry styropianu - to najbardziej wrażliwe miejsce, gdzie może później coś podciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.07.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja tez to potwierdzam odnosnie ocieplenia poddasza . Dla nas najgorsza robota była, a dodatkowo syn jest uczulony ,wiec miał m-c czasu przechlapany. Mimo ,że robili w maskach , to i tak mu dokuczało.Ale szybko zrobisz i zapomniesz o wszystkim. Aby z robota do przodu, czego Ci zycze z całego serca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.07.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Po weekendzie pora wrócić do roboty Właśnie na to liczę, że jak już ocieplę poddasze to będzie z górki ......jedno jest pewne nie zazdroszczę kasy którą dostają fachowcy za te robotę co do zaś okien dachowym to mamy ich aż 6 a z tym schodzi tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 22.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam, po długim czasie... Widzę,że już też jesteś daleko.Już możesz się cieszyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.07.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, po długim czasie... ..... a gdzie to się bywało przez tak długi czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 23.07.2009 mała rocznica!! równiusieńki rok temu było tak a teraz po roku mamy wylewki, tynki + instalacje....... czy dobre tempo czy słabe?....ja nie narzekam, choć mogło być lepiej, jednak los czasem płata figle. Tempo standardowe, dużo szybciej nie ma sensu. a figle muszą być ps. we wtorek na telewizorku zobaczyłem nasz maleńki Skarb......bijące serduszko...... ścisnęło mi w gardle :D i zobaczysz jak budowa zejdzie na drugi plan i będzie mało ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.07.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 :D i zobaczysz jak budowa zejdzie na drugi plan i będzie mało ważna o tak zdecydowanie!! normalnie to bym się wkurzał że np. tak wolno mi idzie ocieplenie a tak jakoś do tego lajtowo podchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 naleśniku mój drogi nie narzekaj. u nas minie za niedługo dwa lata a jesteśmy w sumie na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.07.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 .... a jesteśmy w sumie na tym samym etapie ale mi schlebiasz...... nie widziałas jeszcze mojej działk wokół domku .....pewnie jeszcze sporo czasu upłynie zanim zrobię z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 moja w zeszłym tygodniu wyglądała jeszcze gorzej. potrzeba dwa tygodnie rozpierduchy żeby doprowadzić plac budowy do widoku ogródka. więc tak naprawdę żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 I mnie czeka wielkie ogarniecie wokół domu ,żeby chociaż troche przypominało ogród. Piszesz ,że minał rok od rozpoczęcia budowy. Dobrze,że sie cieszysz , tak powinno być, a sumie najważniejsze to szczęście rodzinne i tego Wam zyczę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Widzę, że chłopcy kupili sobie zabawki ale w różnych kolorach ( Secam czerwony jak ogień w piekle, a Ty niebieściutki jak niebo w lecie ) Ładne te piecyki Naleśnik - Co do skarbu ukrytego w brzuszku, piękne chwile i zostają na całe życie w pamięci super Proszę pozdrowić Panią Naleśnikową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.07.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Szczerze to nie mogę się już doczekać zabawy z piecem drewno przygotowane tylko węgiel lub miał dokupić i jazda Wcześniej w dzienniku pisałem ze piec to am być Logica - Cichewicz a mój hydraulik znalazł mi Logica Funke - Buderus czytałem na rożnych forach, oba piece różnią się tylko producentem a ten z Buderusa okazał się o prawie 500 zł tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.07.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 pochwale się jutro wybieramy się na ślub do mojego serdecznego kolegi....w niedziele poprawiny.... chyba damy radę?? ps. on też leśnik ps2. "Leśnik z leśnikiem chłopy jak dęby Leją wiadrami wódkę do gęby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No proszę, u ciebie też już rok budowy minął Teraz i tak na pierwszym miejscu jest Wasz Skarb - a budowa niech się swoim tempem toczy, szkoda nerwów na "niespodzianki". Bawcie się dobrze na weselu I pozdrowienia dla pani naLeśnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Naleśnik - Ooooo imprezka się szykuje Wam, bawcie się dobrze Gdzie jesteś leśnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.07.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Megana w Nadleśnictwie Tułowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Megana w Nadleśnictwie Tułowice To dasz bór :) ( Tak się witacie?) Michał lubi leśników ( z Kotliny Kłodzkiej), ma z nim do czynienia z racji swojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 29.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dobrze,że umiesz sie cieszyć z czynów jakie dokonałeś.Grunt to zdrowie i szczęście , a powoli mozna wykańczac dom.Ciesze sie razem z Tobą Waszym maleństwem.Ładnie opisujesz bicie serduszka Wasze dziecka ( nie kazdy mężczyzna to potrafi ) . Jest to wielka radość , powodzenia.pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.07.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 darz bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts