Megana 29.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 darz bór No tak darz lepiej lepiej wygląda Będę pamiętać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.07.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Grunt to zdrowie i szczęście , a powoli mozna wykańczac dom.i Ostatnio jakoś stagnacja na naszej budowie. Dalej ocieplam poddasze....końca nie widać Liczyłem, że uda mi się to do końca lipca no ale cóż nie udało się. Ale i tak te sprawy teraz schodzą na drugi plan darz bór No tak darz lepiej lepiej wygląda Będę pamiętać !!!! jeszcze dodam że na szczęście łapie się za kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jeszcze dodam że na szczęście łapie się za kolanko Czyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.07.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Czyje ? cudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 31.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witaj naLeśnik Gratuluję Skarbika, czas oczekiwania i narodzin jest przepiękny. Chociaż moje doświadczenia tego typu (dwukrotne) były już dość duży czas temu, pamiętam jak by to było wczoraj. Pytanko - czy leśnik, na którego byliście ślubie nie ma przypadkiem na imię Daniel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.08.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pytanko - czy leśnik, na którego byliście ślubie nie ma przypadkiem na imię Daniel ? aha Ty też tam byłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Naleśnik, co nam pokazujesz opakowania płytek Wyciągnij po jednej i pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.08.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Naleśnik, co nam pokazujesz opakowania płytek Wyciągnij po jednej i pokaż noł problema dziś to uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 03.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Otórz wyobraź sobie, że ten twój kolega to mój uczeń z mojej pierwszej w życiu pracy w szkole po ukończeniu Studium Nauczycielskiego w Niemodlinie. Uczyłam Daniela w kl.I i II. Na "naszej-klasie" pojawiło mi się zdjęcie z jego ślubu, a że leśnik i blisko Tułowic to skojarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A to ten świat jest mały to jeszcze dodam, że Daniel wybudował się na tej samej ulicy co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 03.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A zatem jeśli nie sprawi ci to problemu to przy nadarzającej się okazji pozdrów go ode mnie, czyli od jego pierwszej wychowawczyni - Joli Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.08.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Oczywiście to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.08.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Naleśnik, co nam pokazujesz opakowania płytek Wyciągnij po jednej i pokaż noł problema dziś to uczynię musisz mi uwierzyć na słowo.......zdjęcia płytek zrobione ale..... zapomniałem je zgrać do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Naleśnik, co nam pokazujesz opakowania płytek Wyciągnij po jednej i pokaż noł problema dziś to uczynię musisz mi uwierzyć na słowo.......zdjęcia płytek zrobione ale..... zapomniałem je zgrać do kompa W tak młodym wieku skleroza , ja to co innego - poczatki mogę już mieć Jak moja córka zapomina czegoś zrobić, to mówi mi, że ma sklerozĘ - PO MAMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.08.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W tak młodym wieku skleroza ..... skleroza nie boli....... tylko czasem nogi dziś fachowiec od płytek już działa więc popołudniu mam nadzieje na fotki już na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W tak młodym wieku skleroza ..... skleroza nie boli....... tylko czasem nogi dziś fachowiec od płytek już działa więc popołudniu mam nadzieje na fotki już na ścianie Ooooo no to super , fajnie, że już pogoda dla Ciebie nie jest przeszkodą w wykańczaniu. My niestety musimy jeszcze modlić się o pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 łazieneczka zaczyna wyglądać ładnie i bambusy też na tej półeczce wyglądają super , no to czekam na efekt końcowy Jak humus - rozplantowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.08.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ......Jak humus - rozplantowany? pogoda dopisała ale niestety nie ciągnik ........jednak skoro rok humus sobie leżał spokojnie to i kilka następnych dni tez poleży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.08.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ......Jak humus - rozplantowany? pogoda dopisała ale niestety nie ciągnik ........jednak skoro rok humus sobie leżał spokojnie to i kilka następnych dni tez poleży Mnie strasznie denerwują zwały ziemi w koło budowanego domu i nie mogę się doczekać, kiedy ta ziemia zniknie. Nic przez to nie widać w koło, tylko ziemię, ziemię i ziemię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 u mnie ostatnio nawieźli 10 wywrotek to sobie wyobraź ile tych zwałów mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts