kotecek 06.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale mieliscie sliczna malutka kopareczke!!! Rewelacja! Mam nadzieje ze obylo sie bez komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale mieliscie sliczna malutka kopareczke!!! Rewelacja! Mam nadzieje ze obylo sie bez komplikacji Kopareczka rzeczywiście zgrabniutka szerokośc robocza tej maszyny to 50cm, póxniej tylko poszezylismy wykopy recznie. Kopanie przebiegło bez przeszkód, za to później były problemy z zalaniem fundamentów. Teraz murujemy bloczkami fundamentowymi, niebawem uzupełnię dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 09.08.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witaj.. gratuluje ...robota idzie do przodu .. U mnie też powoli ... a frank dalej nisko zapraszam do dziennika pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Słuchajcie, co prawda do kominów u mnie jeszcze droga daleka ale tam gdzie biorę materiał na budowę wciskają mi system kominowy IBF, ktoś może budował z czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 W kominach to nie pomogę, sorry, ale te zawody to chciałabym tak na własne oczyska pooglądać!!! Musiało być wesoło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 W kominach to nie pomogę, sorry, ale te zawody to chciałabym tak na własne oczyska pooglądać!!! Musiało być wesoło Pozdrawiam oj było wesoło i...mokro , za rok znów startujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 12.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 "Nowy obiekt" jest imponujący i nawet deska chyba z wyższej półki - wolnopoadająca . Nasz obiekt podobnego typu trochę się wypaczył od słońca i zrobił się dość "ażurkowy", ale za to z dobrą wentylacją . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 "Nowy obiekt" jest imponujący i nawet deska chyba z wyższej półki - wolnopoadająca . Nasz obiekt podobnego typu trochę się wypaczył od słońca i zrobił się dość "ażurkowy", ale za to z dobrą wentylacją . aka nasz znowu od wiatru lekko się przechylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 widzę że prace mkną do przodu - to tylko teraz życzyć ślicznej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.08.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 widzę że prace mkną do przodu - to tylko teraz życzyć ślicznej pogody dziękuję bardzo, na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 17.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Pamiętaj aby podnieśc sciankę kolankową ... Ja tak zrobiłem i poddasze wygląda wspaniale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 19.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Gratuluję postępów. Idziesz do przodu. U nas przestój z powodu deszczów 15 sierpniowych. Planowo mamy 1 łychę wbić 29 sierpnia, ale czas pokaże, a raczej pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Gratuluję stanu "0" - teraz prace będą szybsze, a efekty bardziej "naoczne" Oby pogoda nie psuła planów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.08.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zgadza się, stan "0" to chyba najbardziej niewdzięczna robota na budowie i mało efektowna teraz pora podsumować wydatki związane z "0" Co do pogody, to jak mamy przerwę, pięknie świeci słoneczko , ale gdy zaczyna się robotę to zbyt często pada przynajmniej do tej pory tak było, oby teraz pogoda dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 stan zero drogi mało efektowny i ciężki.super że masz go już za sobą. teraz już tylko coraz bardziej domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witaj No jestem pod wrażeniem! Widać męską rękę w tym budowaniu. Wszystko szybko i konkretnie! Też przydałoby mi się coś takiego Projekt Fistaszek - też był przez jakiś czas naszym faworytem, i przyznam się szczerze, że kompletnie już nie pamiętam, dlaczego "odpadł" bo jak tak sobie na niego teraz patrzę, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić... Działkę macie bardzo ładną i foremną. Co to za grunt macie, tak lekko i sucho wygląda? GRATULUJĘ STANU ZERO!!! Z czego będziesz budował? I co dajesz na fundament? Cegłę pełną, czy od razu pustaki, czy czego tam używasz? Dobra, na razie dość pytań, nie wypada tak władować się komuś do komentarzy i zalewać falą pytań Pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.08.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 stan zero drogi mało efektowny i ciężki. super że masz go już za sobą. teraz już tylko coraz bardziej domowo już się tego nie mogę doczekać , ma już dosyć stanu "0" ....Projekt Fistaszek - też był przez jakiś czas naszym faworytem, i przyznam się szczerze, że kompletnie już nie pamiętam, dlaczego "odpadł" bo jak tak sobie na niego teraz patrzę, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić... e'tam.....brak spiżarki Działkę macie bardzo ładną i foremną. Co to za grunt macie, tak lekko i sucho wygląda? niestety to sama glina ...oj dało nam popalić to. Z czego będziesz budował? I co dajesz na fundament? Cegłę pełną, czy od razu pustaki, czy czego tam używasz? na fundament od razu pustak Porotherm 30, oczywiście wcześniej izolacja, za to z cegły chyba będę jednak budował kominy Dobra, na razie dość pytań, nie wypada tak władować się komuś do komentarzy i zalewać falą pytań czeka tylko ile ja pytań Tobie zadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 21.08.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witaj NaLeśniku!!! Gratuluję stanu "zero". Jak tam się ma Twój PRĄD. Wiem co to znaczy użerać się z urzędami o bezsensowne papiery czy terminy, jeszcze przez to przechodzę. No ale trzymam kciuki. Będę obserwować Waszą budowę, tym bardziej że mamy podobne projekty. Czekam na więcej zdjęć i opisów. Nadzieja we mnie wstępuje jak widzę że się WAM rozwija budowa. Pozdrawiam. Pa Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.08.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ....Jak tam się ma Twój PRĄD. Wiem co to znaczy użerać się z urzędami o bezsensowne papiery czy terminy, jeszcze przez to przechodzę....... z prądem wszystko w porządku....kupiłem 100m kabla to mam ....od sąsiada dzwonienie do energetyki nic nie daje.....mają swoje terminy....o tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 23.08.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No cóż, nie ma to jak dobry sąsiad.my też będziemy mieli prąd od sąsiada, wodę na początek też. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich dobrych Sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts