Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas jutro zawita ostatni transport ziemi. stara dostawa już rozplantowana. ale się fajnie zrobiło. tak nie gliniasto i nie budowlanie :D

wierzę :)

U nas tez już nieco lepiej to wygląda ale ziemi jeszcze brakuje.

Jesienią w niedalekim sąsiedztwie będą kopać stawy....podobno ma myć lux ziemia....zobaczymy ;)

Naleśnik, a choinkę na święta masz już posadzoną, żeby na czymś lampeczki powiesić??? :D

oj ile to już takich młodników rośnie.....Żywiec, Krynica, Rudy Raciborskie....nic tylko jechać i rżnąć ;)

Co do dzidziusia, to czego Wam życzyć chłopczyka, czy dziewczynki ( pomijając fakt, że chcecie, żeby się urodziło zdrowe i tego również mocno życzymy) :D :D

hmm.....jak dla mnie to naprawdę obojętnie!!...żonka oczywiście "ze wskazaniem" na dziewczynkę....a dla mnie może być i dziewczynka byle by tylko później .....w siatkówkę grała albo przynajmniej z tatą na mecze chodziła;)

Kurc ze dopiero teraz zobaczyłem

Długo zastanawiałem się napisać tu czy nie......napisać to co? ;)

ostatnimi czasy zaprząta nas czyli mnie i moją zonę nie tylko temat budowy ale i

oczekiwanie na przyjście naszego Skarbu!!

http://s5.suwaczek.com/20100117265253.png

Jesteśmy ogromnie szczęśliwi i wierzymy że tym razem wszystko dobrze się ułoży...jest cudownie :)

To spóźnione i moje gratulacje :oops: :oops: :D :D :D :D

Jakoś ten temat bliższy ostatnio memu sercu niż budowa :wink:

Chłopcy, budowa może poczekać, a dzieciaczki nie, rosną za szybko i nie zdążycie nacieszyć się ich dzieciństwem, a coś później trzeba wspominać :)

Ostatnio jak byliśmy na spacerku na ND, to przechodziliśmy koło drzewa, przy który kiedyś Kasi mojemu dziecięciu zrobiłam zdjęcie ( trzymała się tego drzewa, jeszcze nie umiała sama chodzić i gdy zrobiłam pstryk, to moje dziecię puściło drzewko i bęc na trawę i to właśnie uwieczniło się na zdjęciu ). Drzewko było rachityczne i malutkie, a Teraz .......... duże :) :) , tak jak i Kasia :)

U sąsiadów z jednej strony w zimie urodziła się córeczka.....po drugiej stronie sąsiadom w tym tygodniu ....chłopczyk ;)......sąsiedzi "przez dwa płoty" oczekują na wrzesień, my na styczeń........ małe przedszkole na ulicy się zapowiada ;)

Fanie, będą w jednym wieku i będą się mogły bawić razem :D :D :D

Gratuluję postępów, a za taką ciężką pracę to i 2 m piwa to za mało :wink:

Po 2m rozleniwi się nam naLeśnik i dopiero będzie ;) Metr wystarczy, pracuj i dalej prowadź dziennik.

przy okazji - będziecie w ten piątek w rynku? Zbieramy się ok 17 w "związkach twórczych". Będzie magana, Ania Klepka i my - czekamy na resztę :) Obecność obowiązkowa i bez wykrętów, także odkładam pracę na jeden dzień!