madmegs 12.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Hejka Jeeezuuu, same sroki!!! Za te ogony Ale prace zapierni..tego Łazieneczka coik mi się zdaje, że będzie cuuudna!!!! Po ile, jaką i skąd tę ziemię brałeś? pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.08.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 .....Po ile, jaką i skąd tę ziemię brałeś?..... siemanko ziemia to z humusu zebranego przed budową....czyli za free .... ale ciągle jeszcze tego mało, na jesień muszę coś skombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No pięknie idzie wykańczanie Kiedy przeprowadzka? PS. Słoneczniki też są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 .....Kiedy przeprowadzka? .... miała być w październiku ale raczej na listopad to wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 .....Kiedy przeprowadzka? .... miała być w październiku ale raczej na listopad to wypadnie To Boże Narodzenie już w domku Dacie radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 tempo szybkie macie - czyli lada moment przeprowadzka a tego serduszka - życzę spokojnych miesięcy do rozwiązania połaskocz żony brzuszek wiecie, czy będzie córcia czy synek ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.08.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ....To Boże Narodzenie już w domku Dacie radę :) masz na myśli to najbliższe?? ...jasne ze damy wiecie, czy będzie córcia czy synek ? witam jeszcze nie wiemy...... 1 września żona idzie na koleje USG, więc może wtedy się okaże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 U nas jutro zawita ostatni transport ziemi. stara dostawa już rozplantowana. ale się fajnie zrobiło. tak nie gliniasto i nie budowlanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Naleśnik, a choinkę na święta masz już posadzoną, żeby na czymś lampeczki powiesić??? Co do dzidziusia, to czego Wam życzyć chłopczyka, czy dziewczynki ( pomijając fakt, że chcecie, żeby się urodziło zdrowe i tego również mocno życzymy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.08.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 U nas jutro zawita ostatni transport ziemi. stara dostawa już rozplantowana. ale się fajnie zrobiło. tak nie gliniasto i nie budowlanie wierzę U nas tez już nieco lepiej to wygląda ale ziemi jeszcze brakuje. Jesienią w niedalekim sąsiedztwie będą kopać stawy....podobno ma myć lux ziemia....zobaczymy Naleśnik, a choinkę na święta masz już posadzoną, żeby na czymś lampeczki powiesić??? oj ile to już takich młodników rośnie.....Żywiec, Krynica, Rudy Raciborskie....nic tylko jechać i rżnąć Co do dzidziusia, to czego Wam życzyć chłopczyka, czy dziewczynki ( pomijając fakt, że chcecie, żeby się urodziło zdrowe i tego również mocno życzymy) hmm.....jak dla mnie to naprawdę obojętnie!!...żonka oczywiście "ze wskazaniem" na dziewczynkę....a dla mnie może być i dziewczynka byle by tylko później .....w siatkówkę grała albo przynajmniej z tatą na mecze chodziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Naleśnik, należą Ci się nawet 2 metry piwa :) A choinkę to żywą przy domku, a nie ściętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Kurc ze dopiero teraz zobaczyłem Długo zastanawiałem się napisać tu czy nie......napisać to co? ostatnimi czasy zaprząta nas czyli mnie i moją zonę nie tylko temat budowy ale i oczekiwanie na przyjście naszego Skarbu!! http://s5.suwaczek.com/20100117265253.png Jesteśmy ogromnie szczęśliwi i wierzymy że tym razem wszystko dobrze się ułoży...jest cudownie To spóźnione i moje gratulacje Jakoś ten temat bliższy ostatnio memu sercu niż budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Chłopcy, budowa może poczekać, a dzieciaczki nie, rosną za szybko i nie zdążycie nacieszyć się ich dzieciństwem, a coś później trzeba wspominać Ostatnio jak byliśmy na spacerku na ND, to przechodziliśmy koło drzewa, przy który kiedyś Kasi mojemu dziecięciu zrobiłam zdjęcie ( trzymała się tego drzewa, jeszcze nie umiała sama chodzić i gdy zrobiłam pstryk, to moje dziecię puściło drzewko i bęc na trawę i to właśnie uwieczniło się na zdjęciu ). Drzewko było rachityczne i malutkie, a Teraz .......... duże :) , tak jak i Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.08.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 U sąsiadów z jednej strony w zimie urodziła się córeczka.....po drugiej stronie sąsiadom w tym tygodniu ....chłopczyk ......sąsiedzi "przez dwa płoty" oczekują na wrzesień, my na styczeń........ małe przedszkole na ulicy się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 U sąsiadów z jednej strony w zimie urodziła się córeczka.....po drugiej stronie sąsiadom w tym tygodniu ....chłopczyk ......sąsiedzi "przez dwa płoty" oczekują na wrzesień, my na styczeń........ małe przedszkole na ulicy się zapowiada Fanie, będą w jednym wieku i będą się mogły bawić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gratuluję postępów, a za taką ciężką pracę to i 2 m piwa to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gratuluję postępów, a za taką ciężką pracę to i 2 m piwa to za mało Po 2m rozleniwi się nam naLeśnik i dopiero będzie Metr wystarczy, pracuj i dalej prowadź dziennik. przy okazji - będziecie w ten piątek w rynku? Zbieramy się ok 17 w "związkach twórczych". Będzie magana, Ania Klepka i my - czekamy na resztę Obecność obowiązkowa i bez wykrętów, także odkładam pracę na jeden dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No to jednak miałam rację,że te 2m to będzie mało .Życzę udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Zaraz się okaze, że wszyscy przyjechali samochodami i nikt nie pije alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Zaraz się okaze, że wszyscy przyjechali samochodami i nikt nie pije alkoholu no a czym? na wieś trzeba jakoś wrócić, tramwaje 10km wcześniej już zawracają Jakieś małe na początek zawsze można, później spije żonkę - będzie grzeczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts