naLeśnik 26.08.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ......przy okazji - będziecie w ten piątek w rynku? Zbieramy się ok 17 w "związkach twórczych". Będzie magana, Ania Klepka i my - czekamy na resztę Obecność obowiązkowa i bez wykrętów, także odkładam pracę na jeden dzień! Dzięki za zaproszenie ale niestety bardzo żałuję jednak nie damy rady przyjechać....oczywiście budowa choć to dałoby się "przesunąć" ale w piątek po południu łapię kolejny "etat" ....bhp-owca w szkole ..... musimy zrobić kontrole przed rozpoczęciem roku szkolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 naLeśnik http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g020.gif ale fajowy bajer masz wzielonej łazience na suficie .Jak to jest skonstruowane http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif . I mam jeszcze jedno pytanie parapety wew i zew powinno się zakładać przed czy też po tynkach? Z góry dziękuję za podpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zaraz się okaze, że wszyscy przyjechali samochodami i nikt nie pije alkoholu no a czym? na wieś trzeba jakoś wrócić, tramwaje 10km wcześniej już zawracają Jakieś małe na początek zawsze można, później spije żonkę - będzie grzeczniejsza Właściwie, chodzi o spotkanie i pogadanie , a picie ( herbaty) przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.08.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ........Jak to jest skonstruowane ..... sufi zrobiony na ruszcie z profili tylko w kształcie rombu. Do tego na boczne scianki paski płyty przykrecone do rantu a od góry włozona do profili tasma led. Teraz żonka sobie wymyśliła że w górnej łazience mam zrobić sufit także w kształcie rombu ale "odwrócony" tzn to co w dolnej jest wycięte w górnej będzie odwrotnie. I mam jeszcze jedno pytanie parapety wew i zew powinno się zakładać przed czy też po tynkach? .... najpierw chciałem parapety wewnetrzne zamontować przed tynkami ale za namową m.in. kolegów z forum zdecydowałem po tynkach. I chyba jest to lepsze rozwiązanie, wycinanie w pustakach czy betonie to nie problem ja w zasadzie tylko przy jednym parapecie miałem większą usterkę no i nie musisz się martwic jak zabezpieczyć przed ubrudzeniem w czasie tynkowania. Zewnętrzne parapety będę mocował w czasie ocieplania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No, naLeśnik, piękne to oświetlenie łazienki Gratuluję pomysłu i wykonania. Super, że na waszej ulicy dużo dzieci w tym samym wieku będzie - u nas też tak jest i dzięki temu towarzystwo się nie nudzi. Biegają od jedego domu do drugiego, śmigają na rowerach (na szczęście po naszej uliczce tylko mieszkańcy jeżdżą) a rodzice mają .... trochę spokoju A przy okazji do Kamlotka - my też zakładaliśmy parapety wew po tynkach, a zewnętrzne podczas ocieplania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.08.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No, naLeśnik, piękne to oświetlenie łazienki Gratuluję pomysłu i wykonania....... dziękuję ......a pomysł był mojej drugiej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 naleśnikskosem się nie martw - trzeba tylko pamiętać o taśmie pcv pod profil i płytę na ścianie kolankowej. potem ją wycinasz i 'dziurę' zalepiasz akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 naLeśnik i aniahubi dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 naleśnik skosem się nie martw - trzeba tylko pamiętać o taśmie pcv pod profil i płytę na ścianie kolankowej. potem ją wycinasz i 'dziurę' zalepiasz akrylem a miało być to takie proste rach, ciach, ciach i gotowe naLeśnik i aniahubi dziękuję za podpowiedź noł problema ....przyjemność po Naszej? stronie tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 u nas już dawno kanalizacja podłączona ale ja hm... poczekam aż sobie fachowcy pójdą bo do tej miski to staram sie nie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ile człowiekowi niewiele potrzeba,połączenia z rurką kanalizacyjną ,a już zadowolony i niezależny . wiem coś na ten temat,bo m-c temu bez sentymentu pożegnaliśmy zbijany wychodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 02.09.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 NIby nic kanalizacja , ale bez niej ani rusz. Ja gdy dostałam pozwolenie i zgode sąsiadów - to cieszyłam sie jak małe dziecko . W przeciwnym wypadku musielibysmy korzystac z szamba . To chyba niewypada fe! w dzisiejszej cywilizacji . Ale jak sie nie ma mozliwości podłączenia , to sie chwali to ,co sie ma. I trudno. Wiec kazdy z nas kto ma, cieszy sie z kanaliacji Nalęśnik , TY chyba nasladujesz Tomka i biegniesz z robotami jak on. Duzo sami robicie . Podziwiam Was. U mnie było lzej bo mąz miał pomoc od syna. We dwoje zawsze robota idzie lepiej. Ale za ocieplenie budynku to juz sie nie brali , bo by zabrakó czasu , a chcielismy sie szybciej przeprowadzic. Firma zrobiła szybko , my tylko zapłacili . Kolor elewacji jak znajde puszki , to Ci napiszę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kominek robi Ci pan Waldek z Biadacza czy to tylko zbieżność imion? Bo naszemu również terminy się poprzestawiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 u nas już dawno kanalizacja podłączona ale ja hm... poczekam aż sobie fachowcy pójdą bo do tej miski to staram sie nie zaglądać to nas non stop ktoś się kreci ale zauważyłem że wszyscy fachowcy latają .....w kukurydzę ile człowiekowi niewiele potrzeba,połączenia z rurką kanalizacyjną ,a już zadowolony i niezależny . wiem coś na ten temat,bo m-c temu bez sentymentu pożegnaliśmy zbijany wychodek wiesz co jak kiedyś na FM przeczytałem wpis jednej dziewczyny na temat .....wiadomy to trochę z przymrożeniem oka to potraktowałem.... pomyślałem sobie aż tak bardzo się z tego cieszysz?....a tu masz ci los, mnie spotkało to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kominek robi Ci pan Waldek z Biadacza czy to tylko zbieżność imion? Bo naszemu również terminy się poprzestawiały dokładnie on ..... Tobie też robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nalęśnik , TY chyba nasladujesz Tomka i biegniesz z robotami jak on. o nie ja jednak daleko z tyłu....ale gonię Go...mam powera Duzo sami robicie . Podziwiam Was. U mnie było lzej bo mąz miał pomoc od syna. We dwoje zawsze robota idzie lepiej. Ale za ocieplenie budynku to juz sie nie brali , bo by zabrakó czasu , a chcielismy sie szybciej przeprowadzic. F........ na pewno jakby tato żył to prace jeszcze szybciej by przebiegały. Teraz bardzo dużo pomaga teść....samemu fakt to nie robota. My w planach mieliśmy jeszcze sami położyć płytki ale jednak jest fachowiec.....ja np. nie mam cierpliwości do glazury.....może garaż mi się uda ale nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kominek robi Ci pan Waldek z Biadacza czy to tylko zbieżność imion? Bo naszemu również terminy się poprzestawiały dokładnie on ..... Tobie też robi?? hehehe dobre ten sam, rzeczywiście sympatyczny, ale w Biadaczu sami sympatyczni ludzie mieszkają a wkład wybraliiście Fonte Flamme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejo Wodzę że jesteś... Co słychać w szerokim świecie? pozdróweczki M. PS Zapraszam na browara do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hehehe dobre ten sam, rzeczywiście sympatyczny, ale w Biadaczu sami sympatyczni ludzie mieszkają a wkład wybraliiście Fonte Flamme? hehehe...a skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejo Wodzę że jesteś... Co słychać w szerokim świecie? pozdróweczki M. PS Zapraszam na browara do mnie ano leci ciagle do przodu pochwalę się ....żonka miała USG...... chłopczyk będzie więc co pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts