madmegs 02.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 WOW! Gratulacje dla Was obojga Co pijemy? Co tylko sobie życzysz. Zapraszam do mnie, bo sorry, ale nie będę tu latać tam i nazad jak kot z pęcherzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 gratuluję synkahttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/normal_zl_szampan%5B1%5D.jpgteraz już wiecie na jaki kolor malować dziecinny pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 jeszcze raz Tobie i Twoje Żonie http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/1480/1997toast.jpg pozdrawiam cieplutko NaLeśnikową Rodzinkę M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.09.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejo Wodzę że jesteś... Co słychać w szerokim świecie? pozdróweczki M. PS Zapraszam na browara do mnie ano leci ciagle do przodu pochwalę się ....żonka miała USG...... chłopczyk będzie więc co pijemy??? Jejku, mały NALEŚNIK będzie Super, gratulacje wielkie dla żonki - hehehe, no dobra bez Twojego udziału nie byłoby maluszka. , więc dla Ciebie też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 03.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gratulacje z oczekiwanego synka. Będziesz miał pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 super! fajnie już wiedzieć choć... yyy... różnie to bywa. nasz piotruś jest dziewczynką Gratulacje Naleśniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.09.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dziękuję za gratki przyznam się tak czułem że będzie chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 04.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 hehehe...a skąd wiesz? Przecież pilnie ćwiczę skojarzenia Poza tym dołączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 05.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.09.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przecież pilnie ćwiczę skojarzenia jutro cd. roboty Pana Waldka ma wreszcie dojechać kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Z innej beczki. w górnej łazience będzie punktowe oświetlenie w suficie podwieszanym oraz wokół wanny na półce http://img198.imageshack.us/img198/6923/dscn7312.jpg zastanawiam się czy halogeny czy ledy??.... jak doradzacie?? na suficie ma to być główne światło w łazience natomiast obok wanny....powiedzmy "dla klimatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 06.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 możesz pokazać zdjęcia z większej perspektywy - łazienka dół i góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 osobiście doradzam ledy. naLeśnik ja mam pytanie trochę sięgające wstecz,dotyczące tynków,czy dobrze pamiętam,że Ty też masz c-w? Chcę się spytać ,czy u Was kładli szprycę ,czy nie?. Bo nasz wykonawca upiera się,że teraz na tynki cem-wap z agregatu (Baumit MI-25) nie daje się szprycy,tym bardziej,ze mamy ściany z keramzytu . No i mam zagwózdkę,jak chol..ra.Proszę o szybką odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 kamlotek szybka odpowiedz....po 24 godz ale ja ostatnio rzadko tu zaglądam. Z tynkami było tak, że nie było żadnej szprycy, ściany były w miarę równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 możesz pokazać zdjęcia z większej perspektywy - łazienka dół i góra mam tylko coś takiego http://img269.imageshack.us/img269/6107/dscn7341.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 kamlotek szybka odpowiedz....po 24 godz ale ja ostatnio rzadko tu zaglądam. Z tynkami było tak, że nie było żadnej szprycy, ściany były w miarę równe. dzięk za odpowiedź,ja nawet dzwoniłam do firmy Baumit do konsultanta i tez mi powiedział,że nie trzeba dawać szprycy. Szpryca wymagana jest tylko przy tynkowaniu betonu np.na wylewany strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dzisiaj dostałem coś takiego Przed ślubem: Ona: Ciao Janko, On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: NIE! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę Ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie… Dwadzieścia lat po ślubie… Czytaj jeszcze raz, ale od dołu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Naleśnik - Wolę czytać z góry na dół jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nigdy nie zrozumiem po jakiego grzmota ludzie się żenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts