naLeśnik 11.09.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja zawsze powtarzam kolegom - kawalerom..........zeń się po co ma Ci być lepiej jak nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nigdy nie zrozumiem po jakiego grzmota ludzie się żenią No właśnie nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.09.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ależ kobiety mają dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ależ kobiety mają dylematy Tylko te, które mają problemy Naleśnik, jak tam żonka się czuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.09.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Naleśnik, jak tam żonka się czuje ? a dziękuję dobrze od kilkunastu dni mały daje dobrze znać o sobie dziś podobno wiercił się niesamowicie..... tylko cholera mnie to omija. Po pracy zaraz budowa, wracam późno w nocy gdy już żonka śpi....to wtedy jadę na rykowisko dziś wcześniej wróciłem z budowy, odpuściłem wypad do lasu a mały jak na złość ....grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Naleśnik, jak tam żonka się czuje ? a dziękuję dobrze od kilkunastu dni mały daje dobrze znać o sobie dziś podobno wiercił się niesamowicie..... tylko cholera mnie to omija. Po pracy zaraz budowa, wracam późno w nocy gdy już żonka śpi....to wtedy jadę na rykowisko dziś wcześniej wróciłem z budowy, odpuściłem wypad do lasu a mały jak na złość ....grzeczny Najważniejsze, że Naleśnikowa czuje się dobrze, a maluszek - w końcu mu tam ciasno, to się kręci hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.09.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 od pukać wszystko w porządku a maluszek nie sobie spokojnie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 12.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Naleśnik - widzę że robisz już drugą łazienkę - ładnie się zapowiada. Można wiedzieć jakie to kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.09.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Naleśnik - widzę że robisz już drugą łazienkę - ładnie się zapowiada. Można wiedzieć jakie to kafle? jutro zobaczę na fakturze jakie to kafle co mogę już napisać - kupowaliśmy je w sklepie koło knajpki Alibaba na Oleskiej. Ceny atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 teresab są to płytki Pilch z kolekcji Madera sambahttp://www.pilch.pl/plytki/madera_samba.html oraz wengehttp://www.pilch.pl/plytki/madera_wenge.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 13.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzięki, muszę tam podjechać skoro piszesz że mają ceny atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.09.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzięki, muszę tam podjechać skoro piszesz że mają ceny atrakcyjne a Ty na jakiem etapie budowy teraz jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 13.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja obecnie kończę gładzie, sufity podwieszane i powoli przymierzam się do kaflelkowania. Wybór jest tak duży, tak wiele płytek mi się podoba, że w głowie się kręci co tu wybrać. Też skłaniam się do podobnej tonacji jaką masz w dużej lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Naleśnik, teraz powinniśmy opić zwycięstwo siatkarzy Hurrrra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 13.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 O dzięki Megana, teraz przynajmniej wiem dlaczego tak wrzeszczą za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 O dzięki Megana, teraz przynajmniej wiem dlaczego tak wrzeszczą za oknem Widzisz jakie pożyteczne to forum hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.09.2009 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Naleśnik, teraz powinniśmy opić zwycięstwo siatkarzy Hurrrra :) kurana ale się cieszę!!!! babeczki dwa razy teraz faceci......ŁAŁ nie powiem na meczu było pifo..... no dwa ale później byłem grzeczny ...... ale dziś o 20.00 mamy "trening" zobaczymy może z godzinkę popykamy a później ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 14.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witanko Ja z pytankiem o cenę rozłożenia rurek od podłogówki u Was?? Ile za metr płaciliście?? W zasadzie to mamy mocne postanowienie, że rozłożymy sami (takie z nas Zosie-Samosie), ale plan B przewiduje zawołanie hydraulika Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Widze,że roboty ociepleniowe idą pełna parą. Zaoszczędzisz troche kasy , przyda sie na co innego .Mysmy juz za to nie brali sie ,nie było za wiele czasu , a odpocząc sie tez należało męzowi i synowi. teraz cos tam dłubia na zewnatrz koło domu. Roboty nie brakuje , ale mieszka sie fajnie.powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.09.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witanko Ja z pytankiem o cenę rozłożenia rurek od podłogówki u Was?? Ile za metr płaciliście?? ja również witam co do podłogówki to miałem wycenę hydraulika za całość roboty była chyba wyszczególniona podłogówka w domku zobaczę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts