Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naleśnik, jak tam żonka się czuje :) ?

a dziękuję dobrze :)

od kilkunastu dni mały daje dobrze znać o sobie ;) dziś podobno wiercił się niesamowicie..... tylko cholera mnie to omija.

Po pracy zaraz budowa, wracam późno w nocy gdy już żonka śpi....to wtedy jadę na rykowisko ;)

dziś wcześniej wróciłem z budowy, odpuściłem wypad do lasu a mały jak na złość ....grzeczny

8)

Naleśnik, jak tam żonka się czuje :) ?

a dziękuję dobrze :)

od kilkunastu dni mały daje dobrze znać o sobie ;) dziś podobno wiercił się niesamowicie..... tylko cholera mnie to omija.

Po pracy zaraz budowa, wracam późno w nocy gdy już żonka śpi....to wtedy jadę na rykowisko ;)

dziś wcześniej wróciłem z budowy, odpuściłem wypad do lasu a mały jak na złość ....grzeczny

8)

Najważniejsze, że Naleśnikowa czuje się dobrze, a maluszek - w końcu mu tam ciasno, to się kręci hihihihi :lol: :lol: :lol:

Naleśnik, teraz powinniśmy opić zwycięstwo siatkarzy :lol: :lol: :lol: :lol:

Hurrrra :) :)

kurana ale się cieszę!!!! :lol: :lol:

babeczki dwa razy teraz faceci......ŁAŁ 8) 8)

nie powiem na meczu było pifo..... no dwa ;) ale później byłem grzeczny ...... ale dziś o 20.00 mamy "trening" zobaczymy może z godzinkę popykamy a później .....:)

Widze,że roboty ociepleniowe idą pełna parą. Zaoszczędzisz troche kasy , przyda sie na co innego .Mysmy juz za to nie brali sie ,nie było za wiele czasu , a odpocząc sie tez należało męzowi i synowi. teraz cos tam dłubia na zewnatrz koło domu. Roboty nie brakuje , ale mieszka sie fajnie.

powodzonka