Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....Do czego się to podłącza? Do instalacji w domu, czy do odgromienia z dachu? :o :roll:

....że ja też zapomniałam,że naLeśnik niedawno robił tą instalację odgromową :roll:

a więc bednarka została podłączona do od-gromienia ;)

i jakby to dziewczyny powiedzieć :oops: ja z instalacji elektrycznej to jestem całkowita lipa :oops: ...dla mnie podłączenie gniazdka to jest katorga ;)

.... Bośmy się z dziewczynami na plotach u Kamlotka pogubiły...

a ja to już całkiem opuściłem się w FM

pozdróweczki dla NaLeśnikowej Trójeczki :)

dziękuje ślicznie :)

Naleśnik, udało Ci się skończyć ocieplenie?

od soboty nie wchodziłem na rusztowania ale dziś i jutro zamierzam dokończyć ścianę na garażu, zostało niewiele ale w większości to dłubanina z docinkami itp.

U sąsiadów z jednej strony w zimie urodziła się córeczka.....po drugiej stronie sąsiadom w tym tygodniu ....chłopczyk ;)......sąsiedzi "przez dwa płoty" oczekują na wrzesień, my na styczeń........ małe przedszkole na ulicy się zapowiada ;)

to fajnie, że równolatki będą

będą dzieciaki miały z kim się bawić :)

a postepy na budowie wielkie :)

ps. ide doczytać, czy będziesz miał córcię czy syna :)

to fajnie, że równolatki będą

będą dzieciaki miały z kim się bawić :)

o tak będzie gromadka :)

a postepy na budowie wielkie :)

moja żonka twierdzi inaczej ;)

np. dziś jej mówię ze łupie mnie coś w krzyżu (naprawdę ;))

a ona mi na to "chcesz się wymigać z budowy dzis i jutro bo....... ME siatkarek się rozpoczęły!!"

8) 8) :lol:

wiesz ja w sprawie okapu nie miałem nic do gadania

"podoba mi się taki" ..... a ja oczywiście przystałem na to rozwiązanie 8)

na szczęście w pozostałym sprzęcie mam coś do powiedzenia ;)

hejka :)

no wiesz... pozwolisz, że się wypowiem jako "kobita" :wink: Jeśli nie gotujesz, zostaw wybór akcesoriów kuchennych żonie. Po co masz potem słuchać, że to nie takie, a to nie działa tak jak sobie wymarzyła... 8) No chyba, że naczelny kucharz w domu jesteś... to zwracam honor :oops: :wink: :lol:

pozdróweczki

M.

.....no wiesz... pozwolisz, że się wypowiem jako "kobita" :wink: Jeśli nie gotujesz, zostaw wybór akcesoriów kuchennych żonie. ...........
.

ale ja nawet słówka nie marudziłem w sprawie wyboru sprzętu ;)

....... No chyba, że naczelny kucharz w domu jesteś... to zwracam honor :oops: :wink: :lol:

oczywiście, że nie naczelny....ale nieskromnie napisze, że zupkę ugotować umiem i to nie jedną....a i drugie danie nie stanowi problemu.... koniec chwalenia.

jednak ja w tym temacie leń jestem wole zdecydowanie dostać wszystko na talerzu ;)

hyhyhy no wiadomo, kazdy lubi dostać gotowe na talerzu :lol: 8) :lol:

Chociaż ja Ci powiem, że uwielbiam gotować. Tylko nie z żadnych tam przepisów (no chyba że trafi się jakaś spektakularna sztuka :D), tylko kreatywnie. 8) :lol: Niestety robię to zrywami, nie zawsze mi się chce. Na szczęście duuuuza zamrazrka ratuje mnie przed rozwodem. Każdy bowiem wie, ze mężczyna niekarmiony regularnie albo umiera albo idzie sobie do dobrych ludzi :roll: :wink: :-? :wink:

...... Każdy bowiem wie, ze mężczyna niekarmiony regularnie albo umiera albo idzie sobie do dobrych ludzi :roll: :wink: :-? :wink:

ano

ale ja do mamusi mam daleko do teściowej jeszcze dalej :lol: więc...... ewentualnie wchodziłaby w grę dobra "znajoma" ;) ale na szczęście póki co z powodu jedzenia na moja małżonkę absolutnie nie mogę narzekać 8)