efilo 26.08.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no wielkie gratki. teraz to już budowa pełną gębą czekam na fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 26.08.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam .Widzę , że budowanie idzie na całego. Mury pną się do góry. To idzie najszybciej. Jak to cieszy jak się coś dzieje do przodu na budowie, czego z całego serca Wam życzę. Samych radości z budowania!!! Będę podglądać i kibicować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Właśnie się zastanawiałałam czy zgodnie z obietnicą mury ruszyły Dawaj szybko fotki. Teraz to będzie szybciutko - to chyba najprzyjemniejszy etap - z dnia na dzień widać jak dom rośnie Gorzej ze stropem Jaki strop będziesz robił, bo widzę ze w projektcie fert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.08.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Fotki postaram się wkleić dziś wieczorkiem albo jutro .......na budowie byłe, widziałem, póki co wszystko gra Strop będzie u nas teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Super zdjęcia Fajnie tak sie przejść WEWNĄTRZ domku no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.08.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Fajnie tak sie przejść WEWNĄTRZ domku no nie? no ba ...wejść przez drzwi do domu....wyjść na taras oby tylko teraz pogoda dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Fajnie tak sie przejść WEWNĄTRZ domku no nie? no ba ...wejść przez drzwi do domu....wyjść na taras oby tylko teraz pogoda dopisywała. Skąd ja to znam tyle że teraz niestety z tym u mnie gorzej - jakiś las mi wyrósł w salonie i nie chce się wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 28.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cześć naLeśnik! Gratuluję postępów!! Widzę, że ostro idzie budowa I tak trzymać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Hejka! No to idziemy pysk w pysk! Też ruszyliśmy ze ścianami. A jaki będziesz dawał strop? Co do kominów to jednak robimy systemowe, bo jak nasi wykonawcy usłyszeli, że mają się bawić w murowanie z cegły to chcieli podnieść cenę za robociznę Wiec po starej cenie i z kominami systemowymi wyszło na jedno... Przynajmniej jest szansa, że nie uda im się tego spipcyć Co do ziemi - ja też mam glinę i wiem o czym mówisz. Urodzić można przy kopaniu łopatą... . Ale co tam! Damy radę! pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ale elegancko mury rosną Jeszcze parę dni i strop zaczną układać. Mam nadzieję, że pogoda będzie łaskawa My będziemy mieć dachówkę z Koramica. Chcieliśmy Robena, ale wykonawca powiedział, że jest tak dużo potłuczonych i uszkodzonych na paletach, że nie chce się bawić w przebieranie i reklamacje, bo za dużo czasu straci Koramica polecano mi w kilku składach - ma po dwa zamki z boku i u góry co podobno poprawia szczelność pokrycia. A kolor i ogólnie kształt dachówki już wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.08.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ....tyle że teraz niestety z tym u mnie gorzej - jakiś las mi wyrósł w salonie i nie chce się wynieść e'tam ja to lubię las ale zobacz naszą "nową ławę" w domu http://img513.imageshack.us/img513/6081/dscn5877wg1.jpg Hejka! No to idziemy pysk w pysk! Też ruszyliśmy ze ścianami. A jaki będziesz dawał strop? Co do kominów to jednak robimy systemowe, bo jak nasi wykonawcy usłyszeli, że mają się bawić w murowanie z cegły to chcieli podnieść cenę za robociznę Wiec po starej cenie i z kominami systemowymi wyszło na jedno... Przynajmniej jest szansa, że nie uda im się tego spipcyć ...... Strop będzie teriwa, co do kominów to jeden będzie systemowy a drugi z cegły. Kierownik budowy zalecił by środkowy komin zrobić właśnie z cegły bo jeśli będzie systemowy to musiałby stać obok ściany nośnej a nie chcemy marnować miejsca na niego. .....A kolor i ogólnie kształt dachówki już wybrałeś? póki co to Roben koloru czarno-brazowy...hmm zastanawiam się dlaczego taka nazwa? ale to jeszcze nie przesadzone jest, tez biorę pod uwagę Koramica, w tym tygodniu musimy już podjąć ostateczna decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 01.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Widzę, że mury pięknie idę do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Pięknie idzie budowa!!! I kącik wypoczynkowo - kawowy SUPER aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Trzymam kciuki cobyście zdążyli ze wszystkim. U nas w poniedziałek przyjeżdża więźba a dzisiaj dopiero zalewany górny wieniec. A jeszcze ścianki szczytowe i komin do wymurowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 niezły numer z tą hurtownią czegoś takiego jeszcze nie spotkałam widziałam ulotki z adresami oddziałów których jeszcze nie było ale ktoś się pofatygował zeby dopisać planowane otwarcie grudzień 2008 to jak będzie z tą dachóweczką? jakieś typy już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo zapobiegawcza ta hurtownia Dobrze ma ta twoja ekipa, co tydzień wolne - mają równocześnie jakąś inną budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 .....to jak będzie z tą dachóweczką? jakieś typy już są? co już jest pewne, że będzie to dachówka zakładkowa, najlepiej czarna lub jakiś zbliżony do ciemnego kolor. np. Roben http://img152.imageshack.us/img152/3720/czarbrazplusrobenpr9.jpg Koramic http://img366.imageshack.us/img366/4682/0369koramicvi8.gif lub Ruppceramica tu akurat też podoba mi się kolor brązowy, http://img169.imageshack.us/img169/9572/z2998467xir0.jpg ....Dobrze ma ta twoja ekipa, co tydzień wolne - mają równocześnie jakąś inną budowę? nie mają żadnej innej budowy, budujemy w rodzinnym gronie + ja jak mam urlop......a zostało mi zaledwie 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 10.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Gratuluję postępów. Też chciałabym już wybierać pokrycie dachu, ale dopiero 5 września zalaliśmy fundamenty, a to i tak super po naszych wodnych perypetiach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Gratuluję postępów. Też chciałabym już wybierać pokrycie dachu, ale dopiero 5 września zalaliśmy fundamenty, a to i tak super po naszych wodnych perypetiach.... Mój kolega 17 września ubiegłego roku rozpoczął budowę a dziś pomagam mu w .....przeprowadzce ...za niedługo parapetówka Spokojnie tylko dużo cierpliwości a dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no cóż - wszystko zależy. ja zaczęłam 23 września i nie mam jeszcze dachu a co do dachówki to ja głosuje za takimi co się nie świecą jak psu jajca za przeproszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts