Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :D

Ja zaraz uciekam na budowę -aż mi się niechce na te zimno... ale cóż trzeba to trzeba...

A w winkle dawałeś silikon akrylowy?

Tak poczytałam o tym kominku, to i ja wcześniej nie miałam (jeścio nie mam), ale widzę, że z tą szybą to nie pic, skoro czyści się.... :roll: :wink:

To zyczę dobrej pracy Rodacy :lol:

• 2 weeks później...

Naleśnik, drzwi to nie tragedia. Są na świecie gorsze rzeczy. Wstawisz troszkę później, nie denerwuj siebie, a przede wszystkim żonki Naleśnikowej :D :D :D

Ile za drzwi będziesz płacił?

My mamy fajnego Pana od drzwi ( blisko Wołowa), ale też zawalony robotą, a za drzwi z montażem 1000 zł krzyknął. Fakt ładne i u koleżanki są zamontowane w całym domku - mogłam zobaczyć w realu. :)

tylko, że u mnie nic ciekawego w dzienniku....nawet pisać się nie chce po ostatnich akcjach

a komuś się jeszcze coś chce???

poza tym listopad ponoć nie jest najlepszym miesiącem do przeprowadzek...mądrzy ludzie tak powiadają 8) :wink:

No właśnie, jest ktoś taki? Mi też nic się nie chce :roll:

naLeśnik, brak drzwi wew. to nie tragedia - wystarczy jakąś zasłonkę na początek do łazienki zainstalować :wink: Nie denerwujcie się, dacie sobie radę 8)

Oczywiście dziewczyny macie racje brak drzwi wewnętrznych to nie tragedia, bez problemu przecież np. można kupić drzwi gotowe ;)

....mi już złość przeszła, żonce też....chyba? :)

....Ile za drzwi będziesz płacił?...

ok 1300....niestety u nas taniej ciężko cokolwiek znaleźć u stolarzy

.....poza tym listopad ponoć nie jest najlepszym miesiącem do przeprowadzek...mądrzy ludzie tak powiadają 8) :wink:

dokładnie też to słyszałem.....u nas przeprowadzka w grudniu.

A tak na marginesie shell jak kominek, wybrany już??

...... wystarczy jakąś zasłonkę na początek do łazienki zainstalować :wink: Nie denerwujcie się, dacie sobie radę 8)

tak już mam plan na zasłonkę, zresztą jak nie będzie gości to przecież nie mam nic do ukrycia przed żonką ;)

chodziło mi o zabudowę okna dachowego profilami :lol:

aaa :) kurcze może coś znajdę w zbiorach foto....

i jeszcze na temat taśmy narożnej, koniecznie trzeba dosyć rzadkiej masy szpachlowej używać żeby ja dobrze wtopić.

Ze szlifowaniem finiszu to rożnie bywa, właśnie takie połączenia ciężko jest na git wyprowadzić.

ku pamięci .. kupa kupa wpisał się alojzy d.. :lol: