naLeśnik 29.10.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 z ulicą Błotną nadal pasta Może jak zakwitną jaśminy to błoto wyschnie i ulica odzyska swoja nazwę a jej mieszkańcy należny im komfort? ) Trzymam kciuki ehhh...kiedy wyschnie?? teraz masakra ale chyba dziś lub jutro choć trochę kamienia wysypię przed domem na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Cześć Ja zaraz uciekam na budowę -aż mi się niechce na te zimno... ale cóż trzeba to trzeba... A w winkle dawałeś silikon akrylowy? Tak poczytałam o tym kominku, to i ja wcześniej nie miałam (jeścio nie mam), ale widzę, że z tą szybą to nie pic, skoro czyści się.... To zyczę dobrej pracy Rodacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 .... A w winkle dawałeś silikon akrylowy?..... chodzi ci o winkle przy oknie z płyt oraz połączeniach płyta - ściana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 .... A w winkle dawałeś silikon akrylowy?..... chodzi ci o winkle przy oknie z płyt oraz połączeniach płyta - ściana?? Koło okien i płyta ściana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 tak będzie akryl ale po gruncie a przed farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 tak będzie akryl ale po gruncie a przed farbą Witam i pytam dlaczego w takiej kolejności? Pytam się ,żeby wiedzieć na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam i pytam dlaczego w takiej kolejności? Pytam się ,żeby wiedzieć na zaś hmmm......znajomy tak mi poradził.....podobno lepiej akryl się "trzyma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki naLeśnik za wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 czy jest to logiczne??...tego nie wiem, w praniu się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 cześć Wpadam na chwilę i nadrabiam zaległości w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 cześć Wpadam na chwilę i nadrabiam zaległości w czytaniu TMK - Znalazłeś więcej czasu, bo przestałeś siedzieć w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.11.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 cześć Wpadam na chwilę i nadrabiam zaległości w czytaniu tylko, że u mnie nic ciekawego w dzienniku....nawet pisać się nie chce po ostatnich akcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 09.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Co ty chłopie...mi już się nie chce a ty zaraz się wprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Naleśnik, drzwi to nie tragedia. Są na świecie gorsze rzeczy. Wstawisz troszkę później, nie denerwuj siebie, a przede wszystkim żonki Naleśnikowej Ile za drzwi będziesz płacił? My mamy fajnego Pana od drzwi ( blisko Wołowa), ale też zawalony robotą, a za drzwi z montażem 1000 zł krzyknął. Fakt ładne i u koleżanki są zamontowane w całym domku - mogłam zobaczyć w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 09.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tylko, że u mnie nic ciekawego w dzienniku....nawet pisać się nie chce po ostatnich akcjach a komuś się jeszcze coś chce??? poza tym listopad ponoć nie jest najlepszym miesiącem do przeprowadzek...mądrzy ludzie tak powiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tylko, że u mnie nic ciekawego w dzienniku....nawet pisać się nie chce po ostatnich akcjach a komuś się jeszcze coś chce??? poza tym listopad ponoć nie jest najlepszym miesiącem do przeprowadzek...mądrzy ludzie tak powiadają No właśnie, jest ktoś taki? Mi też nic się nie chce naLeśnik, brak drzwi wew. to nie tragedia - wystarczy jakąś zasłonkę na początek do łazienki zainstalować Nie denerwujcie się, dacie sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.11.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Oczywiście dziewczyny macie racje brak drzwi wewnętrznych to nie tragedia, bez problemu przecież np. można kupić drzwi gotowe ....mi już złość przeszła, żonce też....chyba? ....Ile za drzwi będziesz płacił?... ok 1300....niestety u nas taniej ciężko cokolwiek znaleźć u stolarzy .....poza tym listopad ponoć nie jest najlepszym miesiącem do przeprowadzek...mądrzy ludzie tak powiadają dokładnie też to słyszałem.....u nas przeprowadzka w grudniu. A tak na marginesie shell jak kominek, wybrany już?? ...... wystarczy jakąś zasłonkę na początek do łazienki zainstalować Nie denerwujcie się, dacie sobie radę tak już mam plan na zasłonkę, zresztą jak nie będzie gości to przecież nie mam nic do ukrycia przed żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 10.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no chyba że malinki od koleżanek z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 10.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 chodziło mi o zabudowę okna dachowego profilami aaa kurcze może coś znajdę w zbiorach foto.... i jeszcze na temat taśmy narożnej, koniecznie trzeba dosyć rzadkiej masy szpachlowej używać żeby ja dobrze wtopić. Ze szlifowaniem finiszu to rożnie bywa, właśnie takie połączenia ciężko jest na git wyprowadzić. ku pamięci .. kupa kupa wpisał się alojzy d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Oczywiście dziewczyny macie racje brak drzwi wewnętrznych to nie tragedia, bez problemu przecież np. można kupić drzwi gotowe ....mi już złość przeszła, żonce też....chyba? Na drzwi gotowe czeka się ok. 4 tyg, a w tej cenie co napisałeś spokojnie coś fajnego się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts