naLeśnik 02.12.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wow normalnie jestem w szoku, jakie postępy u was kiedy przeprowadzka? święta już u siebie? a wiesz to ja się rozglądam w koło do kogo pasuje ten opis??....bo chyba nie do nas postępy owszem są ale liczyłem że będą większe ale oby dalej do przodu. Święta na pewno u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 witammmmmm Siedzę nad rozliczeniem vatu -a raczej sprawdzam te faktury co mozna a co nie -kurczę, najgorsze, że nie na wszystkich jest ten PKWiN Nu ale skoro mam otworzoną stronkę muratora, to jak nie zerknąc na dzienniki Zerkam, a tutaj proszę... Sufity podwieszane -chyba ktoś bardzo je lubi Ale przyznam, że ładne u WAS są... Nu kawał dobrej roboty odwaloneeeeeeeeeeeeeee ula la Ale te błoto to niedługo Ci samochód wciągnie jak bagno Jezoo ja się cieszę, że jakąs trawę dziką mamy -to tak po opadach człek dojedzie. jak nie tu to tam Domowo tak już u WAS... Sciany zaraz tylko malować... a drewna to macie sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Naleśnik, Ty to jak TMK zdolniacha jesteś, pięknie masz to wszystko zrobione Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hejka:D Nie no facet, ja to wymiekam przy Tobie... Co Ty bierzesz? Receptę poprosze i dla siebie A poważnie - super postepy, wierzę, że Twoje poświęcenie i "sprężenie" zaowocuje urządzonym domkiem na Święta czego z calego serca Wam życzę I trzymam kciuki za dalsze postępy Fajnie Ci idą te wszytkie podwieszane sufity, półeczki itd. Jak się wybudujesz - możesz zmienić zawód Odnośnie schodów - no cuudne są! Daj proszę na priva namiary, wymiary i cenę. Też takie potrzebuję Jak sie Twój kolor nazywa? Bo ja potrzebuję takie ze dwa tony jaśniejsze. Chyba... pozdróweczki cieplutkie dla NaLeśników w liczbie 2 i 3/4 M. PS. A propos -na kiedy Bartuś jest zakontraktowany w kwestii pojawienia się na tym bożym świecie? Bo nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 03.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć pracusiu Mam pytanie - robisz fajną ścinką pod TV. Na początku także przymierzałem się do czegoś takiego, ale miałem problem ze sprzętem. TV potrzebuje wentylacji (można wmontować jakiś wiatraczek), ale głośniki wstawione w półkę tracą wiele z brzmienia. Szczególnie z tylnym bassrefleksem praktycznie nie nadają się na półki, a tych jest zdecydowanie więcej w sprzedaży. Jak to u siebie zaplanowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.12.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ..... Odnośnie schodów - no cuudne są! Daj proszę na priva namiary, wymiary i cenę. Też takie potrzebuję Jak sie Twój kolor nazywa? Bo ja potrzebuję takie ze dwa tony jaśniejsze. Chyba... ....... a co tam zrobię stolarzowi reklamę http://www.schody-wieczorek.pl/ schody zrobione z orzecha amerykańskiego, już wysyłam na PW namiary PS. A propos -na kiedy Bartuś jest zakontraktowany w kwestii pojawienia się na tym bożym świecie? Bo nie pamiętam... termin to 17 stycznia ale żonka coś czuje że będzie wcześniej i ja tak samo Nasz synuś już ma 2600 gramów i czasami dokucza mamie skrobając ją w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 cześć pracusiu cześć leniuchu!! ale należny się odpoczynek co?? akumulatory podładowac i na wiosnę......pewnie zagospodarowanie działki? Mam pytanie - robisz fajną ścinką pod TV. Na początku także przymierzałem się do czegoś takiego, ale miałem problem ze sprzętem. TV potrzebuje wentylacji (można wmontować jakiś wiatraczek), ale głośniki wstawione w półkę tracą wiele z brzmienia. Szczególnie z tylnym bassrefleksem praktycznie nie nadają się na półki, a tych jest zdecydowanie więcej w sprzedaży. Jak to u siebie zaplanowałeś? słuchaj ja to na takim sprzęcie to w ogóle się nie znam ale liczę że mi coś doradzisz;) - gdzie najlepiej zamontować ten wiatraczek? - niestety właśnie przednie głośniki zaplanowaliśmy w tych pulkach - i co najważniejsze jeszcze nie mam sprzętu polecisz coś w granicach 1,5 - 2 tys?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 słuchaj ja to na takim sprzęcie to w ogóle się nie znam ale liczę że mi coś doradzisz;) - gdzie najlepiej zamontować ten wiatraczek? - niestety właśnie przednie głośniki zaplanowaliśmy w tych pulkach - i co najważniejsze jeszcze nie mam sprzętu polecisz coś w granicach 1,5 - 2 tys?? Rybki nie dostaniesz, pożyczę wędkę Wiatraczek w zalezności jaka będzie duża półka, a raczej jaki duży TV. Przy ciasnej zabudowie można wmontować woolnoobrotowy wentyl (cichy!) nawet z termostatem, aby załączał się tylko przy wyższej temperaturze. Co do głośników, to musisz wiedzieć co sam chcesz i do czego mają służyć. W tanich zestawach (do 2tys.) ciężko kupić dobre głośniki do kina domowego aby poprawnie grały w stereo. Ja po wielu próbach mam osobny zestaw do słuchania muzyki. Kino domowe także dobierałem pod siebie, nie lubię dudniącego "niemieckiego" basu, wolę mocny nisko schodzący łomot Wysokie przejaskrawione tony także odpadają. Dlatego KD składałem z różnych elementów, tv 42", amplituner yamaha, dvd pioneer, tylne głośniki i centralny kody, na przodzie potężne (zmodyfikowane) tonsile. Subwoofera nie mam, nie lubię oderwanego dźwięku z nich. Zresztą tonsile potrafią tak łupnąć, że herbata w filiżance faluje (obudowy ok 85 litrów, dwa duże 20cm basy, konstrukcja trzydrożna i tylny bassrefleks i niskie tony od 35Hz - do kina super ) http://img225.imageshack.us/img225/7532/3079309754ce9b2kq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Zaraz zaraz... 2-gi, 3,4,5,6,7,8, dziasiaj jest 9 grudnia... Nu to ciut dni minęło od ostatniego wpisu w dzienniku To chociaż napisz CO U WAS... Wiem, wiem, że napewno chcesz zdążyć przed świętami i znowu masz turbo doładowanie Mimo to ja ciekawska baba - to napisz jak postępy. Ale fajniutko macie ...niedłuogo święta i to u SIEBIE !!!! Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.12.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam długo nic nie pisałem bo byłem na budowie u nas wszystko w porządeczku, żonka ma się dobrze Bartuś też ostatnio szał - pał z robotą więc nawet nie miałem czasu pisać. Możecie mi tylko na słowo uwierzyć: - malowanie - zakończone, - panele na poddaszu położone, - drzwi na parterze wstawione ....a ja właśnie uderzam na 3 dniowe szkolenie do Ustronia.......wyspać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że jak już się wyszkolisz , wyśpisz to jakieś fotki zapodasz Bo nie wiem, czy tak na słowo możemy uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.12.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że jak już się wyszkolisz , wyśpisz to jakieś fotki zapodasz Bo nie wiem, czy tak na słowo możemy uwierzyć zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Widzę, że już właściwie jesteście gotowi na przeprowadzkę. Fajne kolorki - Bartusiowi na pewno spodoba się taki pokoik - to bardzo ładna kolorystyka dla chłopca. Kuchnia wyszła ślicznie To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Naleśnik, ale zaszalałeś z kolorami Myślę, że Bartusiowi będzie się najbardziej podobać Wasza sypialnia, bo dzieci lubią ostre kolory. Kuchnia bardzo ładna i urządzenia wyglądają super. Ależ Wam zazdroszczę Jak chcesz wykończyć ścianę TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 naLeśnik ale pędzisz wiem czas ucieka nie zdziwiłabym się jakbyście już mieszkali,a może dziś była przeprowadzka Kolory w pokoju potomka,idealne dla chłopca, kuchnia wypasiona i super. Trzymam kciuki i pozdrowienia dla pani naLeśnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 19.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No, dawno nie byłam u Ciebie a tu już tyle zrobione. Kuchnia śliczna, podoba mi się ten barek - szafka wysunięta. Jaki rodzaj okapu masz i ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/6/2/3/51835853_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.12.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Widzę, że już właściwie jesteście gotowi na przeprowadzkę. Fajne kolorki - Bartusiowi na pewno spodoba się taki pokoik - to bardzo ładna kolorystyka dla chłopca. Kuchnia wyszła ślicznie To kiedy przeprowadzka? przeprowadzka była w sobotę czyli już dwie nocki na swoim. Ale oczywiście jeszcze nie wszystko dziś c.d. przewożenia pierdółek większe gabaryty właśnie były w sobotę. Naleśnik, ale zaszalałeś z kolorami Myślę, że Bartusiowi będzie się najbardziej podobać Wasza sypialnia, bo dzieci lubią ostre kolory. Kuchnia bardzo ładna i urządzenia wyglądają super. Ależ Wam zazdroszczę Jak chcesz wykończyć ścianę TV ? zaszalałem z kolorami w dobrym słowa znaczeniu czy nie? co do ścianki TV to przede wszystkim trzeba ja pomalować ale kiedy.......już mi się tak nie chce oraz zrobić podświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.12.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 naLeśnik ale pędzisz wiem czas ucieka nie zdziwiłabym się jakbyście już mieszkali,a może dziś była przeprowadzka skąd wiedziałaś? Kolory w pokoju potomka,idealne dla chłopca, kuchnia wypasiona i super. Trzymam kciuki i pozdrowienia dla pani naLeśnikowej co do kuchni to akurat wtedy bylem na szkoleniu jak ja montowali i okazało się, że nie zrobili dojścia na siłę do piekarnika bo.......nie zauważyli czegoś takiego na ścianie No, dawno nie byłam u Ciebie a tu już tyle zrobione. Kuchnia śliczna, podoba mi się ten barek - szafka wysunięta. Jaki rodzaj okapu masz i ile kosztował? na ta wysuniętą szafkę będzie jeszcze zamontowana mały blat z szyby a okap to jest taki http://www.ceneo.pl/1457616 tez jeszcze nie podłączony nabiera mocy urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.12.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 madmegs dziękuję za życzenia a odwiedzającym mój dziennik dziękuję niestety ostatnio nie mogę tego robić u Was po prostu brak czasu Obiecuje nadrobić FM .......przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts