Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

naLeśnik, chciałem ci wysłać prywatną wiadomość ale się nie da - chyba masz za dużo wiadomości w skrzynce. Zapytam więc tutaj.

Buduję się pod Opolem (Komprachcice) i przy okazji przeglądania forum natknąłem się na twoją wypowiedź odnośnie tynków (konkretnie podawałeś cenę 25zł/m2 z materiałem). W dzienniku widziałem, że jesteś zadowolony z tynków? Nic się nie zmieniło w tej kwestii? Planujecie na te tynki dawać gładzie? Czy mogę ewentualnie prosić o namiar na ekipę?

Przy okazji chętnie bym też usłyszał opinie o waszej ekipie od wylewek, no i namiar także mile widziany.

Jeśli nie chcesz podawać tych namiarów na forum to jak najbardziej może być na priv.

Pozdrawiam

Darek

hmmm.... obawiam się że Naleśnik jest po prostu dobrym ojcem i nie ma czasu na duperele, czyli na nas :) Wstaje w nocy, w dzień zarabia na rodzinę, w czasie powstałym z zakrzywienia czasoprzestrzeni pewnie wykańcza siebie i domek ;)

Whatever! ;)

NaLeśnik - Życzę miłości, długich spokojnych nocy, zdrowia całej rodzinie, długich chwil szczęścia i nieustającego dopływu środków na wszystkie potrzeby :D

Oby się Wam darzyło na wszelaki sposób :) Jak to u nas mówią :)

pzdr

Sopelkiewicze

'

no dobra, odszczekuję to co napisałam ;) Ojcostwo ojcostwem, ale całkiem tak nas porzucając to już przesadzasz ;)

A serio - mam nadzieję że wszytko u Was ok i to że się nie odzywasz jest spowodowane tylko i wyłącznie tym, że pławisz się w szczęściu na łonie ukochanej rodziny. :D Czego z całego serca Ci życzę :D

• 5 months później...
  • 2 months później...