aniahubi 10.09.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a co do dachówki to ja głosuje za takimi co się nie świecą jak psu jajca za przeproszeniem Początkowo też byłam przeciwna błyszczącym dachówkom. Ale jak sobie pooglądałam to stwierdziłam, że jak taka błyszcząca się zakurzy, to wygląda ok, a matowa (naturalna) - jest ewidentnie brudna No i chyba deszcz łatwiej pył zmywa - u mnie jest droga tzw utwardzona i to się szybko nie zmieni Glazurowana to przesada, ale angoba spodobała mi się i taką właśnie będę mieć (ale czerwoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mówię o glazurowanych angoba to inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witaj Naleśniku! Widzę,że też się wziąłeś ostro do pracy Już jest na co patrzeć.Aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 No i na jakiej dachowce stanelo? U nas tez na poczatku pazdziernika wkraczaja ciesle Zycze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 u nas mam nadzieję ze wtedy 'wykroczy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.09.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witajcie, troszkę mnie nie było na forum, pozdrowionka dla wszystkich czytających dziennik dachówka wybrana, będzie Roben czarno-brązowy http://img378.imageshack.us/img378/7998/dsfsingleczarnobrazowaac7.jpg natomiast okna dachowe Roto 735H o wymiarach 74x118, 5 szt. drewniane a do łazienki z PCV. http://img143.imageshack.us/img143/7659/rotookno735h114x1184455um3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witajcie, troszkę mnie nie było na forum, pozdrowionka dla wszystkich czytających dziennik dachówka wybrana, będzie Roben czarno-brązowy Do robena weź dobrą ekipę, nie wszyscy potrafią dobrze go położyć. U mnie także górale marudzili, że każdy rząd muszą ze sznurkiem sprawdzać i uwinęli się w 2 dni z pokryciem a dachóweczka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.09.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Do robena weź dobrą ekipę, nie wszyscy potrafią dobrze go położyć. U mnie także górale marudzili, że każdy rząd muszą ze sznurkiem sprawdzać i uwinęli się w 2 dni z pokryciem a dachóweczka ładna Ekipa będzie z okolic Żywca liczę że dadzą rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 będzie super już to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 24.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Też tak sądzę.... A te okna mnie ciekawią.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ekipa będzie z okolic Żywca liczę że dadzą rade Oni zawsze daję radę Tylko czasami trochę pomarudzą przed rozpoczęciem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ..... - nie wiem czy poinformowali Cię, że gratisowe są tylko w jednym kolorze tj. nie ma wyboru? a tego to nie wiedziałem, jutro jadę potwierdzić zamówienie Z ciekawości - jak wyszło z kolorem roletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Hej, czy strop się dalej uklada? Kiedy wielkie zalewanie ? Moi cieśle też nie lubią dachówek Robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.10.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ..... - nie wiem czy poinformowali Cię, że gratisowe są tylko w jednym kolorze tj. nie ma wyboru? a tego to nie wiedziałem, jutro jadę potwierdzić zamówienie Z ciekawości - jak wyszło z kolorem roletek? roletki są tylko w kolorze kremowym czy też kremowo - podobnym Hej, czy strop się dalej uklada? Kiedy wielkie zalewanie ? Moi cieśle też nie lubią dachówek Robena wczoraj było zalewanie, zdjęcia w dzienniku ...ufff w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Brawo, kolejny etap budowy za tobą - i jak przyjemnie zakończony Oby tylko pogoda dopisała, żebyś uwinął się szybko ze ściankami kolankowymi i dachem. Od razu budujesz dalej, czy chwila przerwy będzie? Bo cieślie chyba już tupią nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ..... Od razu budujesz dalej, czy chwila przerwy będzie? Bo cieślie chyba już tupią nogami Plan jest taki, ze w tym roku nakrywamy, robimy ścianki działowe i ....koniec. W zależności od pogody w lutym lub marcu wstawiamy okna i prace instalacyjne. a cieśle na szczęście w związku z pogoda też mają opóźnienie, wchodzą na budowę ok 15 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hejka! Gratuluję stropu!!!!! :D I zazdroszczę U mnie idzie jak krew z nosa! Możesz mi napisać PW ile wyszedł Cię strop i zalewanie? Pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 06.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 u mnie sam beton ok 8 tyś .. Wszystko liczę na jakieś 16 tyś ( deski + stal+ beton) - grubośc 15 cm pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.10.2008 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ..... Możesz mi napisać PW ile wyszedł Cię strop i zalewanie? Pozdrówki M. info poszło na PW U mnie grubość stropu wynosi 25cm, pustak teriwa 21cm plus nad beton 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 jak przeczytałam 25 to zbaraniałam zapomniałam że tu teriwa a nie monolit i porównuje ze swoim pozdrawiam widzę że idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts