naLeśnik 04.11.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czasem czas nie ma ceny ..... zdecydowanie ma, to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 w znaczeniu że jest bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam z rewizytą . Powodzenia z cieślą, trzymam kciuki. Ps. Wasz domek (przynajmniej parter) przypomina mi trochę nasz projekt ... też bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 05.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Współczuje przebojów z cieślą.Sami też czekamy, szczyty gotowe, cieśla robi swoje tylko nie na naszym domu, ze dwa jeszcze w kolejce czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.11.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Z cieślami powoli sytuacja się klaruje ....jeszcze dziś jeden da nam znać i trzeba coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 3mam kciuki, do nas weszli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Intensywne poszukiwania ekipy do dachu powoli przynoszą efekty. To jedna na pewno bardzo dobra wiadomość druga to ta, że niestety obojętnie jaka ekipa wejdzie zapłacę więcej niż wcześniej umówiona, to chyba nieco gorsza informacja ale co zrobić Najprawdopodobniej jutro już wszystko będzie wiadome. tradycyjnie też jak nie ma żadnych poważnych prac na budowie w tym tygodniu u nas fantastyczna pogoda Dawno tu nie zaglądałem, a domek ładnie rośnie Oby cieśle szybko zaczęli prace, pogoda długoterminowa także wygląda przyzwoicie Wydatki dopiero przed Tobą i to takie których praktycznie nie widać, a idą jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.11.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ....a domek ładnie rośnie Oby cieśle szybko zaczęli prace, pogoda długoterminowa także wygląda przyzwoicie ...... ehh .....właśnie, że ostatnio nie rośnie, teraz czeka na czapkę ...ale skoro pogoda długoterminowa pozytywna....powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 to przyniosłam namiastkę na dobre jutro: http://www.maxpol.org/images/czapki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.11.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 super na pewno będzie dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.11.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Mam już dwie wyceny czekam dziś otrzymam trzecią a czwartą chyba w poniedziałek. Z tym, że do soboty muszę dać odpowiedź dla jednego z cieśli. To, że znalazły się ekipy to plus...wielki plus....minus to taki, że wyceny są wyższe niż od tego który miał mi pierwotnie robić dach. Jeden fachowiec zapewnia mnie, że może już wchodzić od przyszłej środy, ma 10 pracowników robi aktualnie u sąsiada i jeszcze jakąś jedną budowę. Drugi z fachowców prawie codziennie wydzwania do mnie czy zdecydowałem się na niego .... i to wzbudza u mnie podejrzenie ....bo czy "dobry" fachowiec sam szuka roboty czy robota jego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 oczywiście że robota jego moi cieśle mi powiedzieli że robią ok. 60 dachów rocznie i wszystkie z polecenia - nigdzie nigdy się nie ogłaszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hejka! No, no, dawno mnie tu nie było, a domek rośnie jak na drożdżach! Bardzo ładna podbitka - co to za kolor? pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Mnie tez dawno tutaj nie było , ciagły brak czasu. mysle ,że znajdziesz ekipe i szybko zrobisz dach . Pogoda narazie dopisuje wiec mozna jeszcze robić.Życze powodzenia i trzymam za Wami.maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 żeby nie zapeszyć w środę na budowę wchodzą cieśle zajrzałam zapytać czy przyszli i co słychać ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czy akcja dach się zaczęła? Czy cieśle położą też dachówkę, czy będziesz miał kolejną ekipę?Ciemny klinkier wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 mam nadzieję, że jak cisza, to się zaczęło.. 3 mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.11.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hejka ....uffff, dziś cieśle weszli na budowę !! ...jutro wkleję kilka fotek. ps. dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no to hurrra! pogody życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts