Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika naLeśnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Intensywne poszukiwania ekipy do dachu powoli przynoszą efekty.

To jedna na pewno bardzo dobra wiadomość druga to ta, że niestety obojętnie jaka ekipa wejdzie zapłacę więcej niż wcześniej umówiona, to chyba nieco gorsza informacja ale co zrobić :-?

Najprawdopodobniej jutro już wszystko będzie wiadome.

tradycyjnie też jak nie ma żadnych poważnych prac na budowie w tym tygodniu u nas fantastyczna pogoda ;)

Dawno tu nie zaglądałem, a domek ładnie rośnie :) Oby cieśle szybko zaczęli prace, pogoda długoterminowa także wygląda przyzwoicie :)

Wydatki dopiero przed Tobą i to takie których praktycznie nie widać, a idą jak woda :)

Mam już dwie wyceny czekam dziś otrzymam trzecią a czwartą chyba w poniedziałek.

Z tym, że do soboty muszę dać odpowiedź dla jednego z cieśli.

To, że znalazły się ekipy to plus...wielki plus....minus to taki, że wyceny są wyższe niż od tego który miał mi pierwotnie robić dach.

Jeden fachowiec zapewnia mnie, że może już wchodzić od przyszłej środy, ma 10 pracowników robi aktualnie u sąsiada i jeszcze jakąś jedną budowę.

Drugi z fachowców prawie codziennie wydzwania do mnie czy zdecydowałem się na niego .... i to wzbudza u mnie podejrzenie :-? ....bo czy "dobry" fachowiec sam szuka roboty czy robota jego??