bobo30 20.01.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Jestem nowym Forumowiczem. Muratora czytam od lat. Po przeczytaniu o klopotach laureatow przezylam prawdziwy szok. Trafila sie nieuczciwa firma? Dosyc czeste. Ale, ze firme te poleca Murator wybierajac jej produkt jako nagrode. Wprost trudno uwierzyc. Zawsze uwazalam Muratora za guru w sprawach budowlanych, instytucje promujaca solidnosc i rzetelnosc. A tu taki klops. :CTyle razy pisali o partaczach a sami tacy bywaja. Przynajmniej w tym wypadku. Wstyd. Od tej pory bede z ostroznoscia podchodzila do tego o czym pisza w Muratorze. Jak dobrze, ze jest forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 21.01.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Dziękuję Forumowiczom za ciągłe zainteresowanie tematem - to bardzo budujące w porównaniu z lekceważeniem nas przez w/w "firmę".W grudniu padł kolejny termin sfinalizowania sprawy i na tym koniec. Widać NIKOM niczego się nie nauczył . Pani A.S. już nawet nie odpowiada na pocztę choć na forum złożyła całkiem odmienne deklaracje.MURATOROWI oczywiście chwała za udostępnienie dla czytelników forum, ale to jedyny przejaw zainteresowania problemami forumowiczów. Szkoda. Potwierdzamy, że kolejny nr MURATORA powinien mieć czerwoną ze wstydu okładkę. I niech Kochani Forumowicze wygrywają poważne konkursy z nagrodami od rzetelnych sponsorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 22.01.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Sprawdziłam pocztę - nikt się nie odezwał ani z NIKOM-u ani z MURATOR-a. Żenada.Drodzy Forumowicze, proszę o komentarze do sprawy. Może i tym razem się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 23.01.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 dzisiaj znów ciszaNie wiem jak Szanowni Forumowicze, ale my już dość długo nie kupujemy ŚMIESZNYCH GAZET. Mam nadzieję, że inni też zmądrzeją i przestaną płacić za reklamy pseudofundatorów pseudonagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 23.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Popieram "laureatów" i Muratora także nie kupuję - nie mam zamiaru płacić za gruszki na wierzbie i niespełniane obietnice . Jedyne co w tym wydawnictwie jest OK to forum , gdzie wszystkiego i lepiej i rzetelniej się dowiadujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 23.01.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 DZIĘKI z dużej litery - wiedziałam, że jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 23.01.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Zaczynam się zastanawiam nad zaprzestaniem kupowania Muratora i nia będę brał pod uwagę firmy Nikom przy szukaniu mebli. Zauważyłem ostatnio ,że artykuły w Muratorze są mniej wartościowe ( w którymś numerze na okładce zauważyłem info artykułu o rozprowadzaniu ciepła z kominka, zadowolony zacząłem z przejęciem czytać i ................ nic. Przeczytałem, że można rozprowadzić a tyle to ja już wiedziałem wcześniej i bez artykułu. Laureatom życzę szybkiego i zadowalającego finału i czekamy na informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.01.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Muszę przyznać (a sprawę znam tylko z wymiany informacji na Forum), że staje się to już żenujące . Najwyższy już czas by sprawę zakończyć zgodnie z pierwotnymi ustaleniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 25.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 mój mąż machnął już ręką na wszystko i powiedział, że sprawiedliwość przyjdzie sama. Ja chyba tak szybko nie oddam pola, tym bardziej, że Forum działa. Zobaczymy, czy jutro obie firmy odpiszą na nową pocztę...Czekajcie wiernie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 25.01.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Nie dawać patałachom za wygraną! Nie o to walczymy na forum o szanowanie klientów! Jak nie dacie rady to pomożemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 bron Boze nie czepiam sie...ale te dwa ostatnie posty ......laureat do laureata..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 26.01.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 NIC DZIWNEGO, LAUREATÓW JEST DWÓCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 26.01.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 INNA SPRAWA, ZE MOŻNA SIĘ LOGOWAĆ RÓŻNIE- w forum "Wymiana doświadczeń" musiałam logować się jako LAUREATKA bo inaczej nie chciało przyjąć a w "Napiszcie..." wpisałam się zupełnie inaczej bo też nie chciało logować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 26.01.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 W każdym razie nie w tym rzecz, nie będę szukać drugich laureatów. Oby mieli więcej szczęścia.U nas nadal cisza-nie odezwał się ani Nikom ani Murator.Drążymy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 28.01.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 przykre, że nadal Nikom nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności za własną robotę. Szkoda, że nie ma zwykłego ludzkiego odruchu odpowiadania na pocztę. Pewnie stara śpiewka: przenosiny biura, pożar w magazynie lub straszna grypa- wszystko już słyszeliśmy.Jednak stronę laureatów odwiedziło prawie 3500 osób, co oznacza, że topnieje grono wielbicieli tej firmy. I nie tylko.A może zwyczajnie takiej firmy już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.01.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A co na to wszystko organizator konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 29.01.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 sam ich zapytaj. Udają, że nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 29.01.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 wczoraj pisałam do Nikom-u, ale już nie do Pani A.S.( która widać jest osobą zbyt zapracowaną, by się zajmować naprawianiem swoich błędów) a do biura, które zajmuje się obsługą klientów i też nie odpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 29.01.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Spróbuję jeszcze raz do Muratora, choć myślę, że śledzą forum ( w końcu z ich inicjatywy wyrzucono nas do mało uczęszczanego forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts