Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwaga na firm? NIKOM z Hajnówki

Gość ex-czytelniczka MURATORA

Recommended Posts

Jestem nowym Forumowiczem. Muratora czytam od lat. Po przeczytaniu o klopotach laureatow przezylam prawdziwy szok. Trafila sie nieuczciwa firma? Dosyc czeste. Ale, ze firme te poleca Murator wybierajac jej produkt jako nagrode. Wprost trudno uwierzyc. Zawsze uwazalam Muratora za guru w sprawach budowlanych, instytucje promujaca solidnosc i rzetelnosc. A tu taki klops. :CTyle razy pisali o partaczach a sami tacy bywaja. Przynajmniej w tym wypadku. Wstyd. Od tej pory bede z ostroznoscia podchodzila do tego o czym pisza w Muratorze. Jak dobrze, ze jest forum..

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Forumowiczom za ciągłe zainteresowanie tematem - to bardzo budujące w porównaniu z lekceważeniem nas przez w/w "firmę".

W grudniu padł kolejny termin sfinalizowania sprawy i na tym koniec. Widać NIKOM niczego się nie nauczył . Pani A.S. już nawet nie odpowiada na pocztę choć na forum złożyła całkiem odmienne deklaracje.

MURATOROWI oczywiście chwała za udostępnienie dla czytelników forum, ale to jedyny przejaw zainteresowania problemami forumowiczów.

Szkoda.

Potwierdzamy, że kolejny nr MURATORA powinien mieć czerwoną ze wstydu okładkę.

I niech Kochani Forumowicze wygrywają poważne konkursy z nagrodami od rzetelnych sponsorów

Zaczynam się zastanawiam nad zaprzestaniem kupowania Muratora i nia będę brał pod uwagę firmy Nikom przy szukaniu mebli. Zauważyłem ostatnio ,że artykuły w Muratorze są mniej wartościowe ( w którymś numerze na okładce zauważyłem info artykułu o rozprowadzaniu ciepła z kominka, zadowolony zacząłem z przejęciem czytać i ................ nic. Przeczytałem, że można rozprowadzić a tyle to ja już wiedziałem wcześniej i bez artykułu.

Laureatom życzę szybkiego i zadowalającego finału i czekamy na informacje.

przykre, że nadal Nikom nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności za własną robotę. Szkoda, że nie ma zwykłego ludzkiego odruchu odpowiadania na pocztę. Pewnie stara śpiewka: przenosiny biura, pożar w magazynie lub straszna grypa- wszystko już słyszeliśmy.

Jednak stronę laureatów odwiedziło prawie 3500 osób, co oznacza, że topnieje grono wielbicieli tej firmy. I nie tylko.

A może zwyczajnie takiej firmy już nie ma